Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

xaxaxaxxaxa de stamataei na gennaei to mammyland!

Twra esteila mhnymataki sthn Elena na dw pws ta paei gnk me thn egkymosynh gt de prolavainw na diavazw tis augoustiatikes...

Nai mwre ta kahmenoulia mou,eidika to agoraki plantazei sto klama h paidiatros mou eipe pipila to vrady k xtes de ksypnhsan me klamata.Ante nadoume.Otan teleiwsei pou les auto tha arxisoun ta dontia ktl.

Xaxaxxaaxax pote tha koimithw egw kale?

Paw na th pesw twra gt se dyo wres ksypnaw(an de me ksypnhsoun ta ninia) gia na ta taisw :)

Filakia kouklitsa mou

• Απαντήσεις 70
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Έλενα μου,να σου ζήσουν κοπέλα μου,πολύ τρυφερές και όμορφες φωτογραφίες,μου άρεσαν πάρα πολύ.

Μπράβο στον άνδρα σου και την πεθερά σου που σε βοηθάνε.Να μας βάζεις κ άλλες φωτογραφίες καθώς θα μεγαλώνουν!

Είναι πανέμορφα!

Δημοσίευση

να σας ζησουν κοπελα μου,υπεροχα μωρακια,ειδικα εκει που τα εχεις και τα δυο μαζι,αχ αδερφακια.να ειναι γερα πανω απ'ολα και καλοτυχα στην ζωη τους.μπραβο σου και σενα που τα καταφερνεις μια χαρα.μπραβο κοπελα μου.

Δημοσίευση

ελενακι μου να τα χαιρεσαι τα ζουζουνακια σου ειναι σκετη γλυκα :woohoo: για πολλεσ αγκαλιτσεσ ....

παντα υγιεστατα και καλοτυχα στην ζωη τουσ...

καλα οσο για το μαλλι δεν εχω λογια εισαστε φουλ στο κοριτσακι ειδικα εσεισ να βαλεισ κοκκαλακια μουρλια :silly:

φιλακια πολλααααα :woohoo:

Δημοσίευση

AX KALH MOY ELENA NA SOY ZHSOYN TA AGGELAKIA SOY EINAI APLA FANTASTIKA XAXAXXA

D EXW LOGIA NA EINAI PANTA GERA K DYNATA

AX H MPOYMPOYKA SOY MOY UYMIZEI EMENA

ETSI HMOYN K EGV TRIXOTH K MAYRH XAXAXAX

AFOY H MAMA MOY EKANE FASARIA STO NOSOKOMEIO GIATI ELEGE

PWS AYTO TO PAIDI D EINAI DIKO MOY KANATE LATHOE

AYTO EINAI NEGRAKI XAXAXXAXAXAXA

META ASPRISA :P:D

Δημοσίευση

Έλενα μου, καλή σου ημέρα! Να σου ζήσουνε οι ψυχουλίτσες σου! Είναι πάρα πολύ γλυκά νινάκια! Να τα καμαρώνεις και να σε ξετρελαίνουνε συνέχεια με τα καμώματα τους! Καλή υπομονή!!! Φιλάκια στα μαγουλάκια!!!

Δημοσίευση

που εισαι βρε ελενα;

επιτελους σπιτακι ετσι;

καλα ολα τα λεφτα.

καλυτερα μεσα ή εξω απο την κοιλια;

καλα εχουν ,μεγαλωσει πολυ!! δεν το πιστευω!!

να τα χαιρεσαι ελενιτσα μου!

πολλα πολλα φιλακια στα ζεστα σας μαγουλακια!

Δημοσίευση

αχ ελενα μου τα πηρες σπιτι τι κουκλια που ειναι αντε μπραβο σας!!!!

Να σε ρωτησω στη μοναδα στο ιασω σου καλυψαν τα εξοδα το ταμειο σου η ενα μερος μονο; ξερω οτι πας στο εκαβ και παιρνεις ενα χαρτι και μετα πας καπου αλλου δεν θυμαμαι τωρα και φτιαχνεις κατι χαρτια και σου δινουν το ποσο πισω σε εσας τι εγινε;

Δημοσίευση

Na eiste kala oles :) Sas euxaristw.

Mpougatsoula emena fenontai oti einai dika mou mwra eidika h mikrh pou einai oloidia egw mwro.Vevaia den eixa toso katrami malli k toso gyalistero :o alla eimai k egw trixwth xaxaxa exw xnoudi pantou:P

xaxaxaxxa.

H pethera mou,mou leei na xareis oso einai kairo ta mallakia ths gt se ligo tha einai karaflh xaxaxxaxa.Sa to Veggo tha ginei h korh mou :P Allou mallia k allou karafla :P

Marker kalytera eksw apth koilia,ma ennoeitai auto...oso k na me kourazoun de katalavainw tpt.

Δημοσίευση

Ελενάκι μου πόσο χάρηκα με το θέμα σου! Καλώς τα δέχτηκες τα μωράκια σου στο σπιτάκι σας και είστε όλοι μαζί τώρα! Είναι τόσο μικρούλια και πανέμορφα μελαχρινάκια! Με συγκίνησες, θυμήθηκα και τα δικά μου.... σήμερα κιόλας γίναν 5,5 μηνών και απορώ πότε ήταν τόσο μικρούλια όπως τα δικά σου. Μου έχει λείψει αυτό, στο λέω και δακρύζω. Σα να μήν τα χάρηκα.... καταλαβαίνω απόλυτα την κούρασή σου κορίτσι μου. Απόλυτα. Όμως πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι σε βοηθάει ο αντρούλης σου! Πολύ σημαντικό, ένα "μπράβο στον μπαμπά" από εμένα. Κι εσύ κορίτσι μου να έχει δύναμη, να μην απογοητεύεσαι από την κούραση (εγώ το έκανα αυτό), να χαρείς τα μωρούλια έτσι μικρούλια που είναι. Είναι οι πιο όμορφες στιγμές. Σε ζαλίζω όμως θα το καταλάβεις και μόνη σου. Σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου κουράγιο, δύναμη και χαρές με τα μωρούλια σας. ;):P:lol: :woohoo:

Δημοσίευση

Elena333f έγραψε:

Kai edw h mpempa xtes to vrady pou mou ekane xeironomies xaxaxaxxa.

Koitakse to xeraki ths :silly:

ps:trixwth mou vgike :P

De mas kanan apotrixwsh sto maieuthrio k tous paraponethika :lol:_____________142.jpg

ελενακι μου καλως τα δεχτηκες τα μαναρακια σου.........:)

ο μικρος τελειος αλλα η μικρη εχει μπει απο τωρα στο παιχνιδι:P :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...