Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ.ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ ΔΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες , είμαι η Χρύσα και περιμένω το πρώτο μου παιδάκι!!!!!!

Να σας ζήσει ο μικρός σας!! Να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος και να σας κάνει πάντα περήφανους!!!!!!!!!!!!! Φιλιά!!

Δημοσίευση

Καλως ηρθες στην παρεουλα μας!!!

Να χαιρεσαι το παιδακι σου και να το καμαρωνεις οπως ποθεις!!

Ειμαι η Φανη 27 χρονων και πριν 11 μερες εφερα στον κοσμο

το πρωτο μας παιδακι.. Την μπεμπουλα μας!

Θα τα λεμε συχνα! Φιλια

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες στην όμορφη παρεούλα μας!! Είμαι η Έλενα, 27 χρόνων και περιμένω τον αντράκο μου να γεννηθεί από στιγμή σε στιγμή!! Είναι το πρώτο μου παιδάκι!! Θα χαρώ να τα λέμε...

Να σου ζήσει το μωράκι σου.. πάντα γερό και δυνατό !! Να το καμαρώνεις όπως επιθυμείς!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...