Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

λοιπον κοριτσακια επειδη σκεφτομαι να βαλω υποψιφιοτητα σε 2 χρονια περιπου μεσω του νεου κομματοσ mammyland για πρωθυπουργος :laugh: τι ρουσφετι θελετε για να με ψηφισετε;;;;;;; ;)

περνω χαρτι και γραφω ακουωωωωωωωωω............... :silly:

• Απαντήσεις 78
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

τα παντα γινονται για τουσ ψηφουσ............. :P

εχει σε κατι προτιμησει;;;;;......μηπωσ να τον κανουμε υπουργο;;; ετσι θα ειναι και πιο συχνα στο σπιτι αντε καμια βουλη να παει και αυτο οχι παντα......... :woohoo:

Δημοσίευση

Τόμα έγραψε:

Θελω να ειμαι συνεχεια στο σπιτι να φροντιζω το μωρο μου αλλα να πληρωνομαι για το επαγγελμα ΜΑΝΑ!!

Αντε να σε δω.... B)

Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ.....

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ Κ ΓΙΑ'ΜΕΝΑ?????

Δημοσίευση

ZOUZOUΝITSA 5 για μισθο μανασ και μπονουσ 1 μερα ελευθερονα αγορων στο mall καθε 2 μηνεσ για να μην βαριεστε :silly:

Aristina εσενα κοπελαρα μου θα σε κανω διευθυντρια στο ικα 4ωρο και μπορει να δουλευεισ και 4 μερεσ την εβδομαδα για να φευγεισ 3 ημερα :P

ελα αλλοσ με την βαρκα μασ :silly:

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΙΝΑ:P ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ 900 ΕΥΡΟ:laugh: ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΟΚ?ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΔΑΓΚΩΤΟΟΟΟ:laugh: :laugh:

Δημοσίευση

evhdal έγραψε:

ZOUZOUΝITSA 5 για μισθο μανασ και μπονουσ 1 μερα ελευθερονα αγορων στο mall καθε 2 μηνεσ για να μην βαριεστε :silly:

Aristina εσενα κοπελαρα μου θα σε κανω διευθυντρια στο ικα 4ωρο και μπορει να δουλευεισ και 4 μερεσ την εβδομαδα για να φευγεισ 3 ημερα :P

ελα αλλοσ με την βαρκα μασ :silly:

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

evhdal έγραψε:

οκ 3 ο μισθοσ μανασ και σασ βαζω και μπονουσ καθε 2 μηνεσ δωρεαν 2 μερεσ σε σπα πληρησ χαλαρωσησ και γυναικα για δουλιεσ σπιτιου για να τα βρισκετε οκ οταν γυρνατε..... ;)

ΑΑΑΑΧ,ΤΙ ΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ;)

Δημοσίευση

οκ αλλαζει το μπονουσ 1 μερα απεριοριστων αγορων στο πιο μεγαλο εμπορικο τησ καθε πολης εκτοσ απο τισ 2 μερεσ σπα.....

πρεπει να δηλωσετε ομωσ και υποψηφιοτητα οποια θελει να αναλαβει υπουργειο και ποιο μην ξεχνιομαστε.... :woohoo:

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥ!!!ΕΙΠΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΑΣΕ ΜΗΝ ΜΕ ΝΟΜΙΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑ:laugh: :laugh: ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΑ ΘΕΛΩ..ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ?:laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...