Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το πολυ το κυριε ελεησον...:laugh:

Αν εξαιρεσουμε το οτι μπορει με οποιοδηποτε θηλαστρο να προκαλεσεις υπερπαραγωγη, υπαρχει και το ενδεχομενο να τραυματησεις το στηθος σου αν το θηλαστρο δεν ειναι καλο

Δημοσίευση

καλο θα είναι να προτιμας ένα θήλαστρο αντιστοιχο με αυτά που έχυν στα μαιευτήρια γιατί μημουνται τις κινήσεις του μωρού και δεν τραυματίζουν το στήθος. ένα τέτοιο είναι το mini electric plus της medela είναι διπλό και πολύ γρήγορο. σε καμία περίπτωση μην παρεις αυτα της chicco ή της nuc. τα έχω δοκιμάσει όλα. έχω τρία παιδιά και χρησιμοποιώ πολύ το θήλαστρο.:)

Δημοσίευση

:P

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΘΗΛΑΣΤΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΤΗΣ AMEDA TO ΜΕΓΑΛΟ ΓΑΛΑΖΙΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΩ, ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΛΛΕΣ ΛΕΧΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΘΗΛΑΣΤΡΟ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ MEDELA TO MINI ELECTRIC.ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΠΟΝΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

ΝΟΙΚΙΑΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΟΝΌ ΤΗΣ ΑMEDA LACTALINE ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ.

ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6-7 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ.

Δημοσίευση

Στην πρώτη μαστίτιδα νοίκιασα και εγώ το νοσοκομειακό της AMEDA. Δεν μπορούσα να βγαλω παρά μόνο 20μλ τις πρώτες μέρες και μετά από προσπάθειες έβγαζα 35μλ. Εγκατέλειψα καθε προσπαθεια και εβαζα απλα το παιδι στο στηθος. Ετσι επανηλθε ξανα το γαλα.

Επειδη εβγαζα συχνα με το χερι ειπα να παρω ενα χειροκινητο της MEDELA. Από το ένα στηθος έβγαζα κανονικά, αλλά από το άλλο ούτε σταγόνα!

Γενικά με το θηλαστρο βγαζεις όσο κρίνεις εσύ ότι θέλει το παιδί. Και μειώνει όσο να ΄ναι την παραγωγη. Δεν είναι τόοοοοοσο καλό για να κρατησει τον θηλασμό. Στην ανάγκη όμως επιλέγεις και κανεις.

Βρε Αντρούλα, τις μέρες που έβγαζες και πετούσες το γάλα σου, δεν μειώθηκε καθολου; Κατάφερες με το θηλαστρο και κρατησες σταθερη την παραγωγη 6 γευματα τη μέρα;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσι μου κι εγώ νομίζω τα πληρώνεις εσύ.  Καλύτερα να ρωτήσεις είτε τον γιατρό σου είτε τη γενική κλινική. 
    • Καλά ναι δεν το συζητάω! Κράμπες, πόνος στην πλάτη, τη μέση, πόδια σαν λουκάνικα Φρανκφούρτης.. χαλι μαύρο! Εγώ π θα γεννήσω σε 2 εβδομάδες, έχω μερικά κοντομάνικα γιατί κ ο Σεπτέμβρης σε εμάς εδώ είναι πολύ ζεστός μηνας.. αλλά πήρα κ μακρυμανικα για τις πρώτες μέρες. Κιλα έχω πάρει 15 πάνω κάτω, τώρα δε ζυγίζομαι πια ότι πήρα πήρα. Κ δεν τρώω πολύ λόγω καουρας κ με πιέζει κ το μωρο.. εμενα προσωπικά η ζέστη με έχει τσακίσει 
    • Κι εγώ αυτό θα κάνω. Το έχω μιλήσει και με τον παιδίατρο. Εγώ γεννάω Δεκέμβρη. Θα την πάω μέχρι και Νοέμβρη μάλλον. Θα την κρατήσω σπίτι κάνα 2βδομαδο πριν γεννήσω (ανάλογα και πως θα πάει με τις αρρώστιες) και μετά σίγουρα να κλείσει 3 μηνών το μωρό και το βλέπουμε 😅 Θα είμαστε σε συνεννόηση με τον παιδίατρο γιατί και Μάρτη Απρίλη έχει αρκετά κρούσματα πλέον.  Εντωμεταξυ η δικιά μου τα τσιμπάει όλα! Την πάω από πέρυσι σε διάφορες δραστηριότητες και μας έφερε κρυολόγημα, covid, γρίπη Α (μετά την σταματησα από όλα) και τώρα το καλοκαίρι 2 γαστρεντερίτιδες 😅 Φοβάμαι τι έχει να γίνει από Σεπτέμβρη!
    • Είμαι σίγουρη ότι θα είναι μια ανάμνηση πικρογλυκη αλλά είμαι και σίγουρη θα βρεθεί ένας ΆΝΘΡΩΠΟΣ που θα εκτιμάει ότι έχει δίπλα του. Σου έχω ξανά αναφέρει έχεις γλυτώσει . Αυτός ο άνθρωπος να ξες θα γυρίσει κάποτε σε εσένα αλλά εσύ θα είσαι αλλού σε πολύ πιο όμορφα ταξίδια. Φρόντισε αυτό το καλοκαίρι να πάρεις τον χρόνο σου και θα δεις πόσο όμορφο είναι τελικά να μην έχεις δίπλα σου ανθρώπους που δεν αξίζουν. Αυτά τα τεστ οποία κοπέλα τα πάρει θα είναι τυχερά. Γτ δίνονται με αγάπη.  
    • Αx @Diwni μου να ζησετε και σεις μεγαλωνετε. Να μας πεις πως τα πατε με βαρος υψος μολις πατε με το καλο. Καλυτερα ειναι εχει περιοριστει πολυ, αλλα ακομα υπαρχει φωτια. Πηγαμε σημερα με το μηχανακι να δουμε μεχρι ενα σημειο, ειχαν σωσει μετα βιας τα σπιτια και τριγυρω μαυριλα, καηκε τεραστια εκταση σαν κλοιος γυρω απο την πολη. Υπαρχει ενα σημειο ομως που προσπαθουν ακομα να τη σβησουν δεν εχουν σταματησει απο το πρωι τα ελικοπτερα καθολου. Ομως παει καλυτερα ευτυχως. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...