Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!Είμαι στηνν 14η εβδομάδα (ΠΗΤ: 10/01/2010)και τις τελευταίες ημερες αισθανομαι ενοχλήσεις στη μεση. Το θέμα ειναι ότι χθες και σημερα ο πόνος είναι πολύ πιο έντονος.Μιλησα με το γιατρό μου και μου ειπε ότι το μωρακι μου μεγαλωνει και πιεζει τη σπονδυλική στηλη, δε μπορω να πω με καθυσηχασε βεβαια αλλα θα ηθελα να μαθω αν ειχατε παρομοιες ενοχλήσεις τόσο νωρις (απ' οτι ξερω η μεση αρχίζει και ποναει μετα τον 5ο μηνα).ΦΙΛΑΚΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΕΝΑΚΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!Κ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 14Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ Κ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.Κ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΠΟΝΑΕΙ Κ Η ΜΕΣΗ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕ ΔΙΝΩ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΝΙΩΘΩ Κ ΕΓΩ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ!!ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙτε ΣΤΟΝ 7 ΚΑΙ 8 ΜΗΝΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ !!ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΔΡΟΜΟ!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ!!!

ΒΙΚΑΚΙ ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ, ΤΑ UTROGESTAN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΑΠΛΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΥΧΩ ΑΠΟΒΟΛΕΣ (ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ) ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ. ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ. ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΦΡΟΝΤΗΣΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!!!!:)

βικακι καλημερα οχι τα συγκεκριμενα φαρμακα δεν ειναι μυοχαλαρωτικα...απλα επειδη νομιζα οτι φοβοσαστε για τυχων αποβολη γι'αυτο τα ανεφερα...μακρυα απο εσας βεβαια..εγω οταν πονουσα αυτο σκεφτομουν...εγω τα πονακια τα ειχα μεχρι 3 μηνων..

Κοριτσια σας ευχαριστώ όλες για τη βοηθεια σας!!!!!!!Ηδη σημερα ειμαι πολύ καλυτερα. Πονακια στην κοιλια έχω και γω λίγα, αλλα πολύ σπανια και δε διαρκουν για πολύ!¨οσο για τα utrogestan, με δυο αποκολλήσεις στο δευτερο μηνα τα εχω παρει με το τσουβαλι και εκανα και ενεσεις τις proluton depot...Ευτυχώς όμως έδω και 15 μερες περιπου τα εχω κοψει γιατι στην αυχενική ο γιατρός διαπιστωσε οτι οι αποκολλήσεις δεν υπάρχουν πια!!!!!!!!Αλήθεια κοριτσια ειδατε το φύλο στην αυχενική; εχω ακοιύσει απο πολλούς ότι τους ειπανε αλλα σε εμας μας ειπε οτι ειναι πολύ μικρο και δε φαινεται (ημουν 12η εβδομαδα και 1 ημερα). Καλα εννοειται πως δε μας ενδιαφερει το φυλο στην ουσια του, αλλα ειμαι πολύ περιεργη!!!!!!!και για να ξερω να φανταζομαι μπλε ή ροζ;;;

ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ!θυμασαι σε ποια εβδομαδα ησουν οταν εκανες την αυχενικη;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...