Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Διαμαρτυρομαι κυριε προεδρε!!!!! ακομα δε βγηκε απο το αυγο της και ειναι κολημενη στον χαλβα - μπαμπα της...:laugh: :laugh: :laugh:

ξυπναει μια χαρα... την αλλαζω, τις δινω το φαρμακο της και τη βαζω στο κρεβατι με τον μπαμπα της και του λεω : κρατα την να φτιαξω γαλα

γυρναω λοιπον κυριες και κυριοι και την εχουν πεσει για τα καλα στον υπνο :P:cheer::P:cheer:

οταν ειμαστε μονες μας τις καθημερινες κουντουρνταει και δε βαζει γλωσσα μεσα και κανει σα τρελη για να φαει !!! :silly: :blink: :silly: :blink:

αχ αυτα τα συμπλεγματα!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Του έχει πάρει τα μυαλά! Ο Έρωτάς μου λέει! :) :) :)

Κοιμούνται μαζί, της κρατάει το χέρι για πολλές ώρες...:cheer:

Είναι το αγαπημένο της!:cheer: :cheer: :cheer:

ΥΣ. Η πατρική φιγούρα είναι αναγνωρίσιμη πλέον συνειδητά στον 5ο μήνα! Και φυσικά αναγκαία για ομαλή ψυχοσωματική ανάπτυξη!

Τους παρακολουθώ και λέω: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ!

Δημοσίευση

Έεεεεεεετσι.........

Το κουντουρντάει πολύ με άρεσε! :P

Όπως και η Katrina το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ... Ευχαριστώ το Θεό κάθε μέρα που τους έχω και τους 2 στη ζωή μου!

Στην περίπτωσή μας, ο μπαμπάς μας ζει σε άλλη πόλη αλλά βλεπόμαστε αρκετά συχνά. Κάθε φορά λοιπόν που έρχετε σπίτι μας, κολλάει με το Μαράκι μου λες κι ότι είναι μαγνήτες και ξεκολλάνε μόνο όταν είναι να φύγει! Είναι και ολόιδιοι! Η μαμά... κανονική κομπάρσος! :dry:

Δε φταίει κανείς άλλος! Όταν έμεινα έγκυος το είχα δηλώσει ότι θέλω γιο με τα 1000 και έλεγα στον άντρα μου... "Μωρό μου σόρι μα έχω βρει καλύτερο αγόρι και έπιανα την κοιλιά μου". Όταν μάθαμε λοιπόν ότι το αγοράκι μας είναι Μαράκι, έλεγε ο άντρας μου... "Μωρό μου σόρι αλλά τώρα προτιμάω την κόρη!" :woohoo: :woohoo:

Τι να πεις?...

Δημοσίευση

εμενα ο γιος μου εχει αρχισει τον τελευταιο καιρο και γινεται μαμακιας πιο πριν με ειχε λιγο στο φτυσιμο χιχιχιχι

αλλα ο ερωτας του για τον μπαμπα του δεν περιγραφεται τον κοιταει και λιωνει...αλλα πως να μην γινεται αυτο αφου εγω του δινω φαρμακα,σιροπια,του καθαριζα την μυτη που το σιχενεται και ο μπαμπας εχει αναλαβει την διασκεδαση???

παντως για αγορι εχει αρκετη αδυναμια στον μπαμπα του αν και τινει να γινει μαμακιας σημερα ολη μερα μου τραβαγε το ποδι να μην φυγω απο διπλα του ο ζουζουνος μου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...