Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ναι καλημερα σας ο τιτλος τα λεει ολα...τοση ατυχια μονο σε μενα θα μπορουσε να συμβει κατι τετοιο....λοιπον για να καταλαβετε κ εσεις σημερα ειμαι 13 ημερων λεχωνα κ αντι να καθομαι στο σπιτακι μου κ να ξεκουραζομαι κ να χαιρομαι το μωρακι μου εχω παρει σβαρνα τα νοσοκομεια...μαλιστα οπως το διαβαζετε κ ο λογος ηρθανε τα πεθερικα μου την 8 ημερα μαζι με τη γιαγια 90 χρονων κ με κολησανε ουρολοιμωξη,

κ να ψηνομαι εγω στον πυρετο εδω κ 3 μερες κ να λεω γιατι; περνω το γιατρο μου συνεχως κ να μου λεει κοριτσι μου ησουν καλα κ βγηκες αλιως δε θα σε αφηνα,...κ ολα αυτα γιατι; γιατι ο αντρας μου φοβηθηκε μη γυρισουνε κ του πουνε θες την πεθερα σου στο σπιτι κ εμας οχι, κ τωρα υποφερω εγω,δε λεω να ερθουνε να με δουνε αλλα αφου ξερετε τι προβλημα εχει η γρια τι μου την κουβαλατε,( κ κατι αλλο πριν ενα περιπου χρονο την ξαναπατησα παλι απο αυτη τη γρια )κ ενα αλλο που δεν καταλαβα τοσες εγγονες της γεννησανε σε καμια δεν τη πηγανε οταν ηταν λεχωνες οι κοπελες σε μενα φαγωθηκανε να τη φερουνε...:angry:

κ τα πεθερικα μου ακομη αφηστε με να συνερθω λιγακι κ μετα ερχοσαστε δε θα φυγουμε απο εδω,οριστε εγινε το δικο τους κ τι καταλαβανε;

ξερετε τι θα πει εξω να βραζει ο τοπος κ εγω να κοιμαμαι με κουβερτα κ παπλωμα;κ ν'αναγκαζομαι ν'αφηνω το παιδι στη μανα μου κ να τρεχω στους γιατρους;αν ειναι δυνατον βρε κοριτσια εγω δεν εχω ακουσει καμια λεχωνα να περναει τετοια πραγματα, κ να εχω κ τον κουνιαδο μου να ξερει πως δεν ειμαι καλα κ να θελει να μου ερθει σημερα κ αυτος επισκεψη,σταματηστε ρε παιδια αφηστε με να συνερθω δε με λυπαστε καθολου; κ εν τω μεταξυ μιλαει στον αντρα μου γιατι ξερει θα τον ριξει στο φιλοτιμο κ θα του πει ελα, λες κ ο αντρας μου θα φτιαξει φαγητο κ θα κανει τη αναλογη ετοιμασια, δεν ξερω ειναι σαν να μιλαω σε τοιχους....

το καλο στην ολη ιστορια ειναι πως δεν υπαρχει κυνδυνος για το παιδι διαφορετικα κ εγω δεν ξερω τι θα εκανα,κ μ'αυτη την ευκαιρια τους ξεκαθαρισα πως αν δεν ειμαι σιγουρη πως ολα ειναι ασφαλες για μενα κ το μωρο σπιτι τους θα κανω παρα πολυ καιρο για να παω κ αν θυμοσουν ας πιουνε ξυδι δε θα υποφερουμε εμεις συνεχως για χατιρι της,εξαλου η πεθερουλα μου μεγαλωνει την εγγονης της απο την κορη της που ειναι περιπου 3 χρονων κ ο μπεμπης δεν κανει να ερθει σ'επαφη με παιδακια..

δε θελω να βγαζω κακια βρε κοριτσια αλλα εσεις στη θεση μου τι θα κανατε;

σορυ για το μεγαλο μυνημα αλλα σας θεωρω φιλες μου κ ηθελα να μοιραστω μαζι σας αυτο που με τρωει γιατι ειμαι για να σκασω.....:angry:

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

εχεις απόλυτο δικιο!!!

απλώς μιας και ετυχαν όλα αυτα προσπάθησε να εισαι ψύχραιμη και ηρεμη!!!

πραγματικά νομιζω ότι για καποιο διαστημα μετα τον ερχομο στο σπίτι πρέπει να καταλαβαινουν από μόνοι τους ότι μπορεί να δημιουργησουν πρόβλημα..

αυτα θελω να τα αποφυγω , όχι μονο για τα μικροβια αλλά και για την ησυχια..ειναι σημαντικοτητα η ησυχια της νεας οικογενειας τις πρώτες μερες!!

προσπάθησε να το αντιμετωπίσεις με ηρεμια για το δικο σου καλό και του μπέμπη σας!!!

Δημοσίευση

ΝΙΝΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ!!!

ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΡΕ ΣΥ ... ΤΡΕΛΛΕΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ!!!ΛΕΧΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ? ΜΗ ΧΕ..Ω !!! ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΟΓΙΑ !!!

ΚΑΙ ΣΥ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ? ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΑ ΣΠΙΡΑΚΙΑ ΚΙ Η ΦΑΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ ... ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ !!! ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΡΙΞΕ ΚΙ ΕΝΑ ΒΡΙΣΙΔΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΘΩΣΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΧΙ!!!

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΟΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΑΡΑΝΤΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ !!!

Δημοσίευση

Ελενη μου καλο πρωινο κ σε σενα...δε λες παλι καλα που υποφερω μονο εγω,αν ηταν κατι πιο σοβαρο κ υπεφερε κ το μωρο τι θα εκανα;εγω τουλαχιστον περνω αντιβιωση κ ενα σωρο αντιπυρετικα αυτο 13 ημερων μωρακι τι θα του διναμε....:unsure: :unsure:

Δημοσίευση

Δυστηχως ο μικρος δεν επιασε καθολου ειναι δυσκολος στο φαγητο του με το που τον βαζαμε στο στηθος τον επιανε ο υπνος,ασε κ με το μπουκαλι τα ιδια μου κανει στα πρωτα 3ο γραμ,τον παιρνει ο υπνος,κ ετσι οπως εξελιχθηκαν τα πραγματα θα επρεπε να το σταματησω αναγκαστικα....

Δημοσίευση

Καλημερα ninina να σου ζησει καταρχην το μωρακι σου!Ειναι πολυ κριμα να τραβας αυτα τα πραγματα και ιδιως να οφειλονται σε γυναικες που υποτιθετε οτι τα ξερουν αυτα!Απλα κοψε τα επισκεπτηρια και αν ο αντρας σου θελει να υποδεχτει κανεναν ας τον υποδεχτει μονος του!Εσυ κατσε στο δωματιο σου μαζι με το μωρο και κατσε εκει.Αστους αλλους να κουρεβονται!Αμαν πια!Παλι καλα που δεν επαθε κατι το μωρακι σου!Περαστικα σου ευχομαι και καλη υπομονη!

Δημοσίευση

αυτο και μονο νινινα μου οτι μπορουσε ευκολα να κολλησει και ο μπεμπης θα επερεπε να σας κινητοποιησει και να μην δεχεστε επισκεψεις η υγεια του μωρου ειναι πολυ ευθραυστη ειδικα μεχρι να κανει το πρωτο του εμβολιο μακρυα γλυκια μου πες το και στον αντρουλη σου να το καταλαβει οταν ημασταν στο παιδων ξερεις ποσα μωρακια ηταν μεσα με ουρολυμωξη????? στον θαλαμο που ημασταν εμεις ηταν 4 μωρα!!!! θελει προσοχη καλη μου και ας γινεις κακια ας πιουνε ξυδι τι παει να πει να μην πουνε κατι σκεψου το καλα οτι μπορει να ειχε κολλησει το παιδι και πατα ποδι!!!!!

Δημοσίευση

τι να πω... εγω ευτυχως ειχα την επιλογη 2ης τουαλετας και οταν μου κατσικωθηκε με το ετσι θελω αμεσως μολις γεννησα η αγαπητη πεθερουλα μου στο σπιτι , εβαλα τον αντρα μου και της ειπε να πηγαινει στη μικρη (των αντρων) γιατι ειχα τα ραμματα και δεν εκανε να τη μοιραζομαι

Τωρα που διαβαζω το μυνημα σου καταλαβαινω ποσο καλα εκανα!!!

εγω λοιπον στη θεση σου θα πιανα τον αντρα μου και θα του ελεγα να κοψει τις βλακειες και να πει σ ολο τον κοσμο οτι δεν δεχομαστε μεχρι να σαραντισετε και ας πανε ολοι τους να κουρευονται!

Τι θα πει δηλ θα τον πιασει στο φιλοτιμο???? και συ απο την αλλη τι θες και σηκωνεσε να κανεις ετοιμασιες??? μεινε ξαπλα στο κρεβατι και πες δε μπορω να κουνησω ρουπι!

αν μεινουν στο νερο ξεροσφυρι να δουμε ποσο θα κατσουν και αν θα ξαναπουν να ερθουν!

οριστε μας

περαστικουλα καλη μου

Δημοσίευση

Καλημέρα Νινίνα!

Αυτό που σκέφτηκα αμέσως με το που διάβασα το μήνυμα είναι οτι όταν κάτι μας ενοχλεί πρέπει να το λέμε..;) Αν δεν ήμουν σε θέση να δεχτώ οποιαδήποτε επίσκεψη απλά δεν θα δεχόμουν μέχρι να έρθει η μέρα που θα νομίζω οτι θα είμαι έτοιμη και εγώ και το μωρό μου.Είναι κρίμα πάντως που οι δικοί σας δεν έχουν τακτ:dry: , αλλά σίγουρα το κάνουν απο αγάπη γιατι ήρθε είναι καινούργιο μέλος της οικόγενειας σας:) .

Μην στεναχωριέσαι πάντως αν στραβώσουν , αν και πιστεύω πως αν το χειριστεί ο συζηγός σου έτσι οπως πρέπει και τους πει αυτά που πρέπει δεν θα υπάρχει πρόβλημα;) !

Να σου ζήσει το μικράκι σου και να είσαστε γεροί και οι δύο κοπέλα μου!:)

Δημοσίευση

Πρώτα απ'όλα περαστικά σου κοπέλα μου και γρήγορα κι ανώδυνα!!

Καλά μιλάμε μερικοί είναι και πολύ ανεγκέφαλοι!! Έλεος πια!! Δεν λέω! Γιαγιά είναι η πεθερά να έρθει να το δει! Την άλλη τη γιαγιά τι σκατά την κουβάλησε μαζί;; Τόσο ηλίθια είναι;; Όσο για τον κουνιάδο, να πεις όχι! Πάει και τελίωσε! Δεν μπορώ να καταλάβω ρε γαμώτο μερικοί πως κάνουν όταν γεννιέται ένα μωρό, λυσσάνε για επίσκεψη! Άσε μας πρώτα να βρούμε τους ρυθμούς μας σαν οικογένεια, να συνπέλθουμε από γέννα, να είμαστε οκ, να βρούμε τα ωράρια μας σε τάισμα,είτε είναι μπιμπερό είτε θηλασμός! Και στην τελική γιατό ρε φίλε να κατσικωθείς εσύ στο σπίτι μου κι εγώ να πρέπει ν'απομωνόμαι για θήλασμα;; Άσε δε το τσιγάρο! Πάνε και καπνίζουν και μετά πλησιάζουν το μωρό μ'αυτήν την τσιγαρίλα!! Κάπνιζα δεν το παίζω αγία, αλλά ρε κορίτσια όχι σ'ένα τόσο δα μικρό πλασματάκι να πλησιάζουμε με την καπνίλα! Αμαρτία!! Μου'ρχεται εγκεφαλικό! Ή το παίρνουν αγκαλιά χωρίς να πλύνουν χέρια, το φιλάνε μέσα στη μούρη.. :angry: Θα γίνω πάρα πολύ κακιά όταν γεννηθεί ο δικός μου!! Και σκασίλα μου τι θα πούνε και πόσο θα παρεξηγηθούν!

Δημοσίευση

κοριτσακι μου τωρα εγινε το λαθος, κριμα που ταλαιπωρησε...καλοκαιριατικο κιολλας...υπομονη

τωρα το παθημα μαθημα τιποτα αλλο δε μπορεις να κανεις και εμεις που τα διαβαζουμε να τα θυμηθουμε οταν ερθει η ωρα

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ-ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙ ΠΟΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ:angry:

ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:angry:

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΥΦΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΙΣ

ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΕΦΗΚΑΤΕΡΙΝΑ εγραψε.....

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ-ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙ ΠΟΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ

ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΥΦΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΙΣ

ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ!!!!!!!!

αχ αγαπη μου οσο κ να φωναξω οσο κ να τσιριξω αυτοι αυτο που θελουν να κανουν θα το κανουν δεν καταλαβενουν τιποτε το εχω πει πιο πανω ειναι σαν να μιλαω σε τοιχους, ξερεις τι μου ειπαν σημερα ο αντρας μου φταει που ηρθανε ενω αυτος ο καημενος τους ελεγε ναι γιατι ηξερε τι θα ακουγε αν τους ελεγε οχι.

κ οσο για τις κορες την κουνιαδα μου βασσιλισα την ειχαν κ οταν ηταν εγκυος κ μετα τη γεννα ουτε το μικρο της δαχτυλακι δεν κουνουσε κ ειχε κ ανθρωπο στο σπιτι της μεσα οχι εγω που ειμαι μονη μου κ περιμενω ποτε θα ερθει η μαμα μου να μου κανει καμια δουλεια,ειναι πολλα να γραψω για τα πεθερικα μου αλλα θα χρειαστει ολοκληρη σελιδα οποτε ας το αφησω καλυτερα....;)

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΝΙΝΙΝΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΑΔΟΥ ΝΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΜΠΥΡΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΛΛΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΕΜΕΝΑ ΟΣΟΙ ΗΡΘΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΧΑΧΑΧΑ ΚΟΝΤΕΥΑΝΕ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥς ΡΥΘΜΟΥς ΣΤΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....

Δημοσίευση

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ.ΕΣΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ ΚΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΣ;

ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ,ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Ή ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ;;;;;

Δημοσίευση

Αχ βρε ninina, διαβάζω κι εγώ το θέμα, βλέπω κι από κάτω ότι το έγραψες εσύ και σκέφτομαι... Αχ μας περιγράφει τις μέρες απίστευτης ευτυχίας που ζει με το νινί της... Αμ η καψερή που να φανταστώ ότι μας περιγράφεις τον εφιάλτη σου? Αν είναι δυνατόν! Διπλό το κακό! Δε φτάνει που έχεις να παλέψεις με τη λοίμωξη, τον πυρετό και την αντιβίωση, στερείσαι και το μωράκι σου έτσι, για το τίποτα... Αχ μωρέ κουκλίτσα μου, αφού την είχες ξαναπατήσει από τη γιαγιά, αφού ήρθε στο σπίτι και πήγε στην τουαλέτα, τι στο καλό ήθελες και πήγες κι εσύ μετά από αυτήν πριν απολυμάνεις? Δεν το σκέφτηκες ε? :huh:

Αχ μωρέ κορίτσι μου.. Γρήγορα περαστικά σου εύχομαι, να τελειώσει ο εφιάλτης σου και να ξαναπάρεις τον μπεμπούλη σου αγκαλίτσα να αναπληρώσετε τις χαμένες στιγμές!

Δημοσίευση

ακου ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΩΣΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΤΟ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΝΑΠΟΔΕΣ,.ΤΠΟΥ ΠΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΙΩΣ Η ΔΕ ΘΑ ΡΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ Η ΘΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ.ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΠΟΥΚΩΣΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ.ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΞΗΓΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΘΑΧΕΙΣ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΤΑ ΜΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΕΣ

Δημοσίευση

νινινα μου..τι ειναι αυτα????

μα καλα..ενταξει απ τη χαρα τους θελουν να δουν το εγγονι τους..αλλα λιγο μυαλο δεν εχουν? να καταλαβουν καποια πραγματα?τι φταις τωρα εσυ λεχωνα γυναικα να τα τραβας αυτα???..να πεις του αντρουλη σου να τα ξακαθαριζει αυτα..το ιδιο κ εσυ οσο γινεται, με ηρεμα λογια, πανω απ' ολα η υγεια του μωρου αλλα κ η δικη σου γιατι σε εχει απολυτη αναγκη..

αχ..περαστικα κουκλιτσα μου γλυκια..ευχομαι ολα να πανε καλα απο δω και περα..φιλακια..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...