Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ο μπεμπουλης εχει......ας στειλει και στις δυο....ευκαιρεια κοιμαται ο αντρας μου να μην με δει να γουρουνιαζω.....τρελαινομαι για σοκολατα,οταν θηλαζα ειχε φερει η πεθερα μου μια τελεια τουρτα σοκολατα μα δεν εκανε να φαω,δεν το ηξερε λεει,μα φυσικα που να το ξερει δεν προσπαθησε καν να θηλασει,κατευθεαιν μπιμπερο ο αντρας μου ...ουπς λογοδιαρροια με επιασε...σορρυ.............

Δημοσίευση

NENI εννοώ ότι στο εξής θα βιώνεις απίστευτες χαρές! ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!

Σαφώς ό,τι νέο μας αγωνιά αλλά δεν χρειάζεται άγχος και για τα ευχάριστα!

Αν θέλεις κάτι ιδιαίτερο να μας ρωτήσεις, ελεύθερα!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!

ΑΠΟΧΩΡΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΜΕ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ!

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΣΩ!!!

ΥΣ. NENI ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΕΜΕ...

ΤΣΑΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Δημοσίευση

Μπεμπούλη δεν μπορώ να φανταστώ πως σε λίγους μήνες δεν θα κοιμάμαι πια στο κρεβάτι μου και δεν θα σας γράφω πια από αυτό το γραφείο.

Θέλω όμως τόσο πολύ να είμαι δίπλα του,κοντά του και τα βράδια που ήμαστε μακριά μιλάμε ώρα στο τηλ.και πολλές φορές μου λείπει και θέλω να σηκωθώ να τα μαζέψω όλα και να παω εκεί.

Φοβάμαι και λίγο..αυτή την αλλαγή αλλά την θέλω κιόλας πολύ!

Δεν μπορώ να το περιγράψω....................:huh:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΥΧΤΙΣΕΣ !!!

ΓΙΩΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ?

ΤΙ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ?

ΒΛΕΠΩ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΝΩΡΙΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ?

ΕΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΣΕΡΙ 6 ΩΡΕΣ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ (ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΥΠΝΟΣ) ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ:woohoo: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ!!!!:laugh:

Δημοσίευση

:laugh: βρε νυχτοπουλια...τι κανατε χθες βραδυ?:laugh: χαχαχαχαχαχ...Γιωτα μου πολυ λιγουρα επεσε χθες..:laugh: σοκολατα ηθελες και γιαουρτακι τσακισες ομως:laugh: χαχαχαχαχαχ,αντε βρε μην αγχωνεσαι με τα κιλα και μην κανεις αυστηρες διαιτες,προσεξε την διατροφη σου και σιγα σιγα θα χαθουν τα παραπανησια!:P;)

Ελενη ο μπεμπης ησυχος ε?Μπραβο κουκλα μου,μια χαρα!Ειδα ηταν κι η Κατρινα χθες στην νυχτοκουβεντα:P ,πω-πω..πολυ καιρο εχω να τη δω!Φιλακια Κατρινα μου!

Βενι με το καλο η βαφτιση του μακρυμαλλη σου!Περιμενουμε φωτο οπωσδηποτε,ακους?:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...