Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ε ειπα να ξεκινησω σημερα καθοτι στοταμειο του καρφουρ σημερα μια αγνωστη μου κυρια αφου με ρωτησε ποσο ειναι το μωρο κ μου ευχηθηκε να μου ζησει,με ρωτησε αμα περιμενω δεφτερο ή μου εμειναν κιλα απο την εγκυμοσυνη,που το βρισκουν τοσο θρασος δεν καταλαβαινω,η τηλεοραση πλεον δεν βαζει τιποτα καλο,ασε που κοιμουνται ο Γιωργος κ η Κωνσταντινα κ λογω της φοβερης ηχομονωσης που εχει το σπιτι φοβαμαι μη τους ξυπνησω...

Δημοσίευση

ΣΤΑΜΑΤΑ!!!!!!!!!

ΠΗΡΑ ΤΑ ΜΑΦΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ....ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΩΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕΣΑ...ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

ΠΑΡΕΠΙΠΠΤΟΝΤΟΣ ΕΧΩ ΞΕΠΑΤΩΘΕΙ!!!!!

ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΟΛΑ(ΣΙΔΕΡΟ , ΡΟΥΧΑ ΡΤΟΥ ΜΩΡΟΥ,ΔΕΣΙΜΟ ΜΑΦΙΝ, ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΜΩΤΡΙΑ(ΚΟΥΜΠΑΡΑ)ΘΑ ΕΡΘΕΙ 7Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΝΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΘΙΑ!!(ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!!)

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΣΤΙΣ 11.30!!!!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ!!!!!!

ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΒΩ ΝΑ ΞΥΠΑΝΕΙ Ο ΖΟΥΖΟΥΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 3 ΝΑ ΦΑΕΙ ,ΕΦΑΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΥΠΟΘΗΜΗΣΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ...ΟΥΤΕ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ!!!!!!!

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΓΑΜΟ ΜΕ ΥΠΝΟ ΤΟ ΠΟΛΛΥ 4ΩΕΣ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ!!!!!!!!!!!!! ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΕΤΕ ΝΩΡΙΣ???????????? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΣΤΙΣ 12!!!!!!!ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!!!!

ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 6.30!!! ΑΛΛΑ ΤΙ ΞΥΠΝΗΜΑ Ε????? ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

καλησπερα εγω συνηθως τετοια ωρα ροχαλιζω χιχιχιχιχι

αλλα....σημερα δεν μπορω να κοιμηθω ειμαι χαλια απο το πρωι με ημικρανια (εκανα μια ενεση το μεσημερι και ψιλοστανιαρα)αλλα δεν ειναι καλα και ο μικρος και εχω το νου μου που να κοιμηθω!!! αχχχχ καποτε ελεγα θα κοιμαται και θα κοιμαμαι κι εγω αλλα οταν δεν ειναι καλα δεν μου κολλαει υπνος εκεινος κοιμαται και εγω κουκουβαγια

Δημοσίευση

κανονισε να εχεις μαυρους κυκλους στη βαπτιση αυριο βενι μου,ξυπναει κ το βραδυ ε?κ η δικια μου ,η θα θελει να φαει ή θα θέλει την πιπίλα της...μπεμπουλη πως σε λενε?κουραγιο ....

Δημοσίευση

Υπομονή θέλει με τη δίαιτα! Εγώ έχω 2 μήνες και έχω μέλλον ακόμη για να επανέλθω!

Είναι όντως θρασύτατες κάποιες!

Εμένα αφού είχα γεννήσει, μου είπαν σε ποιο μήνα ήμουν...

Ελληνική τηλεόραση γράψατε Χ!

ΝΟVA έχει ταινίες αλλά βαριέμαι πολύ! Προτιμώ το φόρουμ!

ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ VENI!

Δημοσίευση

ΕΥΧΡΙΣΤΩ ΚΑΤΡΙΝΑ!!!

ΓΙΩΤΑ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΜΑΚΙΓΙΕΖ ΘΑ ΤΑ ΚΡΥΨΕΙ ΟΛΑ!!! ΕΧΩ ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΑΝΕ ΠΑΝΝΕΜΟΡΦΑΚΑ ΙΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!

ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ..ΠΙΝΕΙ 100-10ΜΛ ΜΟΝΟ..ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΥΠΝΟΥΣΑ ΓΙΑ ΡΕΨΙΝΜΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ(ΞΥΠΝΗΤΟΣ) ΤΟΝ ΑΗΣΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΖΕΣΤΑΝΩ..ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ!!!

ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!!! ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ.....:blink:

ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΜΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΛΛΙΩΣ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ...ΟΠΟΤΕ...

ΑΝΤΕ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑΝΙ!!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

κρατησου!!!!!!!!!!!!!!!

αναστασια-κουκουβαγια-μαυροι κυκλοι!!!! χιχιχιχι που την βρισκω την ορεξη οεο?????

εχω τσακισει την κοκακολα μου εκοψε και τον καφε ο γιατρος σημερα ευτυχως δεν μου εκοψε τα γλυκα και τι θα κανω χωρις αυτα

αααααα....ξεχασα εχω τουρτα στο ψυγειο θες????

Δημοσίευση

savropinguinos σίγουρη είμαι και δεν φοβάμαιαν διαβάσεις όλες μου τις απαντήσεις στα κορίτσια θα καταλάβεις..

Τον ΑΓΑΠΑΩΩΩΩ...

Katrina ξέρω ότι ακόμη έχω πολύ δρόμο μπροστά μου αλλά κάθε αρχή και δύσκολη δεν λένε βρε κορίτσια;;;;;

Αχ..μακάρι να με καταλαβαίνατε..

Αν θέλετε γράψτε μου την γνώμη σας ή τις δικές σας εμπειρείς..

Για οποιαδήποτε απορία ρωτήστε με..

Δημοσίευση

Neni μου πρεπει να ζησεις αυτο που περνας ευχαριστα και όχι με τοσο αγχος....

Ειναι τοσο ομορφο να εισαι με τον ανθρωπο που εχεις επιλεξει.

katrina προσπαθω...

savropinguinos (και ναι θελω τουρτα σοκολατα.... )για μενα εχει ενα μικρο κομματακι????

Δημοσίευση

νενι αυτες ειναι απο τις πιο γλυκες αλλαγες στην ζωη μας εγω συγκατοικησα με τον αντρα μου για 1 χρονο πριν αρραβωνιαστουμε και ενιωθα υπεροχα ομως παρολο που τα χρονια περασανε (ειμαστε 4 χρονια μαζι)παρολο που ειρθε το αγγελακι μου στην ζωη μας νιωθω το πατρικο μου ακομη ΣΠΙΤΙ μου οταν πηγαινω πλεον για επισκεψη λεω ''το δωματιο μου'' η ''αυλη μου'' η ''πολη μου''(γιατι μενω σε αλλα πολη τωρα) αλλα παρολα αυτα στην καρδια μου ειναι η πολη που γεννηθηκα και μεγαλωσα και ολο εκει βρισκομαι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @MantariniΝαι εχω μεγάλη αγωνία για τον καρυότυπο.Ειχα πάει για υπέρηχο μια εβδομάδα μετα ηταν ολα μια χαρα και θα ξανα πάω μολις μου τελειώσει η πρώτη περίοδος. Η αλήθεια ειναι ότι παρόλο που ηταν ψυχοφθόρα διαδικασία νιώθω ότι θέλω αμεσα να ξανα προσπαθήσουμε με βοηθάει η σκέψη οτι μπορει να ξανα μείνω και να πάει καλα.Και ο άντρας μου θέλει ευτυχώς μου κανει πλάκα "Από τον αλλο μηνα διπλοβαρδια πάλι 😂". Ας βγούνε ολα αυτα τα αποτελέσματα εξετάσεων που περιμένω και τον αλλο μηνα πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε.
    • Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...