Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσαρες μου!!!!!!!!! γλυκες!!!!!! καλησπερα!!!!!:woohoo: :):side: Επιτελους μετα απο 2 εβδομαδες! επιτελους θα μιλησουμε!!!!! Απο τη μία η γεννα!(αχ!!! η γεννα!!!!) απο τη αλλη το οτι δεν ειχα ιντερνετ για καμια εβδομαδα,περνουσαν οι μερες χωρις να μπορω να μοιραστω μαζι σας τη δικη μου εμπειρια τοκετου!!!!! Λοιπον για να μη μακρηγορω:

Παρασκευη 26/06/09 ωρα 07:15 ημουν εξω απο το Ιασω, μαζι με μια παρεα 10-15 ατομων (συζηγος,γιαγιαδες,παππουδες,θειοι, θειες!!!!)ολοι μια χαρουμενη παρεα περιμενοντας το πολυποθητο γεγονος!!!!:P Στις 07:30 μπηκα στη παραλαβη αφηνοντας την παρεα!! στην αναμονη, τον Χρηστο (συζηγος) να αρχιζει να σκαβει χαντακι με το πηγαινε-ελα κ εμενα να αρχιζει το μαρτυριο μου!!!:angry: Λεω μαρτυριο γιατι εκεινη την ημερα υπηρχαν 55 προγραμματισμενες καισαρικες,χωρις τους φυσιολογικους τοκετους!!! Οποτε μπορειτε να φαναστητε τι γινοταν!!!!! Εγω αιθουσα αναμονης δεν ειδα!!! ολες ειχαν τους αντρες τους παρεα στη αιθουσα αναμονης, εγω ημουν μονη μου στο δωματιακι που γινονται τα κλισματα κ τα ξυρισματα!!!!! Τι ωρα με πηραν απο κει? 13:45!!!!!!:angry: τοσες ωρες αναμονης χωρις να ερχεται κανεις για ενημερωση ουτε σε μενα αλλα ουτε κ στην παρεα απ'εξω!!!!! Το.... χαντακι 10 μετρα βαθος ειχε φτασει κοριτσια!!!!! Τα νευρα μου? ΚΟΡΔΟΝΙΑ!!!! κοριτσια!!!:angry: μονο οταν επιτελους ηρθε η μαια μου, μονο τοτε καταλαβα τι γινοταν!!!Επιτελους με πηραν 13:45 μου εκανε την επισκληριδιο μια φανταστικη αναισθησιολογος οπου πραγματικα δεν καταλαβα τιποτα!!!κ στις 14:20 ηρθε στο κοσμο το θαυμα της ζωης μου!!!!! Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ!!!! 2.920 κιλα, 48.5 υψος, υγιεστατη κ φασαριοζα!!! Dalia ειχες δικιο καμαρι μου!!! Εκπληκτικη εμπειρια η καισαρικη!!! Ενιωθα,ακουγα κ καταλαβαινα τα παντα χωρις πονο!!!! κ ετσι μπορεσα και απολαυσα αγκαλια την κορη μου χωρις να ειμαι εξαντλημενη!!!!.......

.......Σημερα η μικρη γινεται 15 ημερων, ειμαστε μια χαρα κ οι δυο και εγω κ ο Χρηστος πιο ευτυχισμενοι απο ποτε!!!!!!!

θα προσπαθησω να ανεβασω κ φωτογραφια.

φιλια πολλα κ συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα!!!:kiss:

Δημοσίευση

MamaToBe έγραψε:

Να σου ζήσει η φασαριόζα η μπεμπούλα σου, γλυκιά μου!!! Να είστε γεροί κι εσύ και ο μπαμπάς της για να την καμαρώσετε όπως εκείνη επιθυμεί ;) :laugh:

mamaTobe ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!!

Δημοσίευση

steisi έγραψε:

Κοριτσαρες μου!!!!!!!!! γλυκες!!!!!! καλησπερα!!!!!:woohoo: :):side: Επιτελους μετα απο 2 εβδομαδες! επιτελους θα μιλησουμε!!!!! Απο τη μία η γεννα!(αχ!!! η γεννα!!!!) απο τη αλλη το οτι δεν ειχα ιντερνετ για καμια εβδομαδα,περνουσαν οι μερες χωρις να μπορω να μοιραστω μαζι σας τη δικη μου εμπειρια τοκετου!!!!! Λοιπον για να μη μακρηγορω:

Παρασκευη 26/06/09 ωρα 07:15 ημουν εξω απο το Ιασω, μαζι με μια παρεα 10-15 ατομων (συζηγος,γιαγιαδες,παππουδες,θειοι, θειες!!!!)ολοι μια χαρουμενη παρεα περιμενοντας το πολυποθητο γεγονος!!!!:P Στις 07:30 μπηκα στη παραλαβη αφηνοντας την παρεα!! στην αναμονη, τον Χρηστο (συζηγος) να αρχιζει να σκαβει χαντακι με το πηγαινε-ελα κ εμενα να αρχιζει το μαρτυριο μου!!!:angry: Λεω μαρτυριο γιατι εκεινη την ημερα υπηρχαν 55 προγραμματισμενες καισαρικες,χωρις τους φυσιολογικους τοκετους!!! Οποτε μπορειτε να φαναστητε τι γινοταν!!!!! Εγω αιθουσα αναμονης δεν ειδα!!! ολες ειχαν τους αντρες τους παρεα στη αιθουσα αναμονης, εγω ημουν μονη μου στο δωματιακι που γινονται τα κλισματα κ τα ξυρισματα!!!!! Τι ωρα με πηραν απο κει? 13:45!!!!!!:angry: τοσες ωρες αναμονης χωρις να ερχεται κανεις για ενημερωση ουτε σε μενα αλλα ουτε κ στην παρεα απ'εξω!!!!! Το.... χαντακι 10 μετρα βαθος ειχε φτασει κοριτσια!!!!! Τα νευρα μου? ΚΟΡΔΟΝΙΑ!!!! κοριτσια!!!:angry: μονο οταν επιτελους ηρθε η μαια μου, μονο τοτε καταλαβα τι γινοταν!!!Επιτελους με πηραν 13:45 μου εκανε την επισκληριδιο μια φανταστικη αναισθησιολογος οπου πραγματικα δεν καταλαβα τιποτα!!!κ στις 14:20 ηρθε στο κοσμο το θαυμα της ζωης μου!!!!! Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ!!!! 2.920 κιλα, 48.5 υψος, υγιεστατη κ φασαριοζα!!! Dalia ειχες δικιο καμαρι μου!!! Εκπληκτικη εμπειρια η καισαρικη!!! Ενιωθα,ακουγα κ καταλαβαινα τα παντα χωρις πονο!!!! κ ετσι μπορεσα και απολαυσα αγκαλια την κορη μου χωρις να ειμαι εξαντλημενη!!!!.......

.......Σημερα η μικρη γινεται 15 ημερων, ειμαστε μια χαρα κ οι δυο και εγω κ ο Χρηστος πιο ευτυχισμενοι απο ποτε!!!!!!!

θα προσπαθησω να ανεβασω κ φωτογραφια.

φιλια πολλα κ συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα!!!:kiss:

Λαθος ονομα Dalia μου!!! Συγνωμη!!Voyla ηθελα να πω!!

Δημοσίευση

Να σου ζησει η κορακλα σου!!!!Υγεια, ευτυχια και τυχη στη ζωη της!!!

Πωπωωωω!Τοσες προγραμματισμενες καισαρικες....Τι ειναι αυτο το πραγμα???Λες και μας εχουν σαν κατσικες για αρμεγμα!Παρτεεεεε νουμεροοοοοοο!!!!

Παντως χαιρομαι που περασες καλα μετα την αναμονη!!!! :)

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Να σου ζησει η κορακλα σου!!!!Υγεια, ευτυχια και τυχη στη ζωη της!!!

Πωπωωωω!Τοσες προγραμματισμενες καισαρικες....Τι ειναι αυτο το πραγμα???Λες και μας εχουν σαν κατσικες για αρμεγμα!Παρτεεεεε νουμεροοοοοοο!!!!

Παντως χαιρομαι που περασες καλα μετα την αναμονη!!!! :)

Ευχαριστω πολυ!!! Anastacia μου!!!! ναι οντως σαν κατσικες!!!!:P

Δημοσίευση

Να σας ζήσει η ομορφούλα!!!

Πάντα να είναι γερή κ καλοτυχη

η κορούλα σας!

Γιατί τοοοση αναμονή; Τι κ αν υπήρχαν πολλές

καισαρικες, αφού ήταν προγραμματισμένες(;)

γιατί σε πήραν τόσο αργα;!; Και μόνη σου;;;

Και οι «έξω» χωρίς ενημέρωση;;;;;;;

Χαρα στο κουράγιο σου κορίτσι μου,

εγώ μπορεί να είχα πάρει την κοιλιά μου

κ να είχα φύγει........!!! Σιχαμένοι ολοί...

Φιλιά στην μπουμπού σου που κοιτάζοντας την

πια ΔΕΝ θυμάσαι τίποτα.......!

Καλά σαράντα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...