Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια κατι ακομα που πρεπει να ξερουμε ειναι τι εγγραφα χρειαζοναται για το μαιευτηριο (Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης , ληξιαρχική πράξη γάμου,).... για να μην τρεχουμε και δεν φτανουμε ..... Ξερει καμια?

Δημοσίευση

Καλημερα.εμενα ο αντρας μου 2 εβδομαδες πριν γεννησω πηρε τηλ το ΚΕΠ της περιοχης που μενουμε και εκανε αιτηση να μας δωσουν μια ληξιαρχικη πραξη γαμου και ειπε για ποιο λογο την θελουμε και μετα απο 3-4 μερες βγηκε και πηγε και την πηρε.αυτο το χαρτι ξερω οτι ζητανε στα μαιευτηρια. με το καλο να ερθει το μωρακι σου :)

Δημοσίευση

Καλησπερα!!Για ιδ.κλινικη που ρωτησα εγω χρειαζονται:

- Ταυτοτητες κ των δυο σας

-Ληξιαρχ. πραξη γαμου

-Πραξη προσδιορισμου επωνυμου τεκνου

-Πιστ. οικογεν. καταστασης

Επισης εκει θα σου δωσουν κ τη δηλωση γεννησης!

Δημοσίευση

Γιωτα ΑΝ δε χρειαζοταν να ειναι ο μπαμπας της εκει ισως να αλλαζα στη δηλωση το ονομα που εχουμε ηδη αποφασισει!Θα το διαλεγα εκεινη τη στιγμη!!!! :P

Αλλα ετσι κι αλλιως θα την πουμε Αννα κ θα την φωναζουμε(ελπιζω!!) Αννυ!

Στο Γαληνο θα γεννησω 95%!!Θα ερθεις επισκεπτηριο????!!!!!

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Καλησπερα!!Για ιδ.κλινικη που ρωτησα εγω χρειαζονται:

- Ταυτοτητες κ των δυο σας

-Ληξιαρχ. πραξη γαμου

-Πραξη προσδιορισμου επωνυμου τεκνου

-Πιστ. οικογεν. καταστασης

Επισης εκει θα σου δωσουν κ τη δηλωση γεννησης!

κοριτσια πιστοποιητικο οικ. καταστασης και των δυο θελει;;;

Δημοσίευση

ZOUZOUΝITSA έγραψε:

ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!ΕΓΩ ΓΕΝΝΑΩ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!!ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ η πρεπει να ναι προσφατο;

Ζουζουνιτσα μου αυτα που εγραψα πως χρειαζονται μου τα ειπε η μαια στο Γαληνο οποτε να τα εχεις ολα!

Οταν θα πας να τα βγαλεις ρωτα για ποσο ισχυουν γιατι για καποιο μου ειπε να το βγαλω τον Αυγουστο κ οχι απο τωρα αλλα δε θυμαμαι για ποιο! :blush:

Αααααα! Φανταζομαι πως θα το ξερεις (απο την αδερφουλα σου) αλλα μην ξεχασεις μαζι με τα εγγραφα αυτα να εχεις και ολες τις εξετασεις σου απ'την αρχη της εγκυμοσυνης!Θα σου ξανακανουν οταν φτασει η ωρα αλλα χρειαζονται κ αυτες!

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ!!!!ΘΑ ΠΑΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!ΕΣΥ ΤΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ;;

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα και από εμένα.

Πηρα τηλέφωνο στο Ιασώ και μου είπαν ότι για τη γέννηση του παιδιού τα έγγραφα που απαιτούνται είναι αστυνομικές ταυτότητες και των 2 γονιών και ληξιαρχική πράξη γάμου.

Εντωμεταξύ θα πρέπει οι άντρες μας να έχουν ανοίξει οικογενειακή μερίδα στο όνομά τους, η οποία θα συμπεριλαμβάνει και εμάς, προκειμένου να ενταχθούν τα νινάκια μας εκεί!

Εάν δεν έχετε τα παραπάνω έγγραφα κάντε μια σχετική αίτηση σε ένα ΚΕΠ και θα σας τακτοποιήσουν. Εμείς τουλάχιστον αυτό κάναμε για να μην τρέχουμε σε νομαρχίες κλπ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...