Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου γέννησα κι εγώ 15/6 19:35 το απόγευμα. Δεν προλαβαίνω να σας τα πω αναλυτικά τώρα. Είχα πολύ δύσκολη εμπειρία. Ξεκίνησα με τεχνήτούς για φυσιολογικά και τελικά έκανα καισαρική. Η κορούλα μου είχε 3 περιτυλίξεις και δεν κατέβαινε με τίποτα. Ο πόνος μετά την καισαρική αβάσταχτος....Την τέταρτη μέρα με πολύ ζόρι πήρα αγκαλιά το ζουζουνάκι μου. Είναι κούκλα! Αλήθεια σας λέω!!!! Θα σας γράψω αναλυτικά την εμπειρία μου και θα σας στείλω και φωτογραφίες μόλις καταφέρω να βρώ χρόνο. Φιλάκια πολλά σε όλες!!! Καλή λευτεριά σε όσες περιμένουν να γεννήσουν!

Δημοσίευση

να σου ζησει η μικρη σου και να την χαιρεσαι.

μακαρι να μην χρειαζονταν να περασεις δυσκολα αλλα ολα περασαν και τωρα ειστε ολοι αγκαλιτσα.

αλλο ενα μωρακι στην παρεα του μαμμυ!

Δημοσίευση

:laugh: να σου ζησει η κορουλα δωρακι,οτι περασες νομιζω πως αξιζε και τα ξεχασες οταν την πηρες αγκαλια σου.να την δεις οπως επιθυμεις και να ειναι καλοτυχη.αντε και στα δικα μας τωρα που περιμενουμε!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...