Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΗΤΑΝ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????


Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη κι απογοητευμένη από τον ίδιο μου τον εαυτό!

Την προηγούμενη φορά που μου ήρθε περίοδος, την περίμενα από τις 27 του Μαϊου κι ήρθε στις 31. Πόνοι φριχτοί... όλη μέρα για 4-5 μέρες ήμουν διπλωμένη στα 2, ούτε να μιλήσω δεν είχα κουράγιο. Με 4 μέρες καθυστέρησης, είχα κι άλλα σημάδια που παραπέμπουν σε εγκυμοσύνη... υπνηλία-συχνουρία-ανακατωσούρες-ζαλάδες... Πάω στη γυναικολόγο μου την 5η μέρα, είχα ακόμη όμως αίμα κι απλώς γυναικολογική εξέταση μου έκανε, όχι κάποιον υπέρηχο. Μου είπε να πήγαινα την ερχόμενη εβδομάδα, που θα είχα καθαρίσει για κολπικό υπέρηχο, εάν εξακολουθούσα να πονάω, αλλά σταμάτησα να πονάω κι έτσι δεν πήγα ποτέ. Δεν μου ανέφερε καθόλου το ενδεχόμενο αποβολής. Ξέρω πως πολλές φορές οι γιατροί δεν τα λένε όλα, για να μην μας αγχώσουνε περισσότερο!

Δεν ξέρω τί μου συνέβη κι από χθες το σκέφτομαι συνεχώς. Έχω μπει και σε διάφορα sites με γιατρούς και βλέπω αντίστοιχες περιπτώσεις. Τα είπα χθες στον αντρούλη μου. Εκείνος, ο καλός μου, μου είχε πει να την ρωτήσω τότε για το ενδεχόμενο της βιοχημικής εγκυμοσύνης, κι εγώ... θες ντράπηκα... θες καθυσηχάστηκα με την εξήγηση της "λανθάνουσας ωορρηξίας" δεν ξέρω... δε ρώτησα καθόλου τελικά! Βλέποντας όμως τις σημειώσεις μου στο ημερολόγιό μου και κάποιες "σχετικές" ημερομηνίες, είμαι σχεδόν σίγουρη πια πως ζήσαμε, έστω και για λίγες μέρες το θαυματάκι! Αν τα υπολογίζω σωστά, από τότε που έγινε η εμφύτευση του ωαρίου στη μήτρα ως την ημέρα που τελικά αδιαθέτησα, μεσολαβήσανε ακριβώς 21 ημέρες, άρα, εάν υπήρξε εγκυμοσύνη, ήμουν 3 εβδομάδων...

Έχω καταστενοχωρηθεί... πίκρανα και τον αντρούλη μου, που "τον έγραψα κανονικότατα"... θα τηλεφωνήσω βέβαια το απόγευμα στη γυναικολόγο μου να της τα πω, αλλά τώρα πια, δεν είναι λιγάκι δύσκολο να δούμε εάν όντως ήμουν έγκυος? Παρεπιπτόντως, η επόμενη περίοδος, που μόλις τελείωσε, ήταν σχετικά πολύ ανώδυνη (ειδικά σε σχέση με την συγκεκριμένη!) Έχω πελαγώσει... άραγε να μου γράψει κάποια εξέταση?

Φοβάμαι... μήπως όντως το θαυματάκι μας ήρθε κι έκανα κάτι κακό εγώ κι έφυγε πάλι... γιατί νιώθω φοβερές ενοχές???? Δεν ξέρω... Κάποια κοπέλα που να έχει περάσει βιοχημική εγκυμοσύνη, έκανε τίποτε ιδιαίτερο μετά, από πλευράς εξετάσεων? Πρέπει να φοβάμαι???? Τί να κάνω.... Τουλάχιστον, αν όντως έτσι συνέβη, θα μας φύγει το μεγάλο άγχος που λέγεται "σύλληψη"! Θα πάει να πει πως είμαστε γόνιμοι κι απλώς είναι θέμα χρόνου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Pipitsazouzouna

κι εγώ είχα μία βιοχημική εγκυμοσύνη πριν από 7 μήνες και το κατάλαβα επειδή ο κύκλος μου δουλεύει ρολόϊ. Στην τέταρτη μέρα, λοιπόν, καθυστέρησης -που για μένα είναι πολύ σπάνιο πράγμα- πήγα κι έκανα μία εξέταση χοριακής και βγήκε θετική αλλά η τιμή δεν ήταν πολύ μεγάλη (το οποίο δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι κακό, μπορεί να χρειάζεται προγεστερόνη η γυναίκα) και γι' αυτό και με έβαλε να ξανακάνω σε 2 μέρες. Η επόμενη ήταν μικρότερη από την προηγούμενη και τότε μου είπε ότι είχα βιοχημική κύηση και σε λίγες μέρες θα έπεφτε τελείως και θα μου ερχόταν περίοδος. Έτσι κι έγινε και είχα πολύ έντονη περίοδο με πολύ αίμα και πόνο κάτι που συνήθως δεν έχω.

Είναι πολύ πιθανό να είχες κι εσύ βιοχημική κύηση ειδικά αν οι τέσσερις μέρες καθυστέρηση δεν είναι κάτι συνηθισμένο για τον κύκλο σου και η περίοδός σου δεν σου έρχεται συνήθως έντονα. Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να το επιβεβαιώσεις εκ των υστέρων.

Μην έχεις καμμία ενοχή και καμμία σκέψη για το τι μπορεί να έκανες και να μην κρατήθηκε το μωρό σε μία πιθανή βιοχημική κύηση. Δεν έχει να κάνει καθόλου με σένα, δεν έκανες τίποτα λάθος. Απλά δεν "έδεσε" πράγμα που είναι τυχαίο και δεν φταίει τίποτα γι' αυτό. Έγινε η σύλληψη, εκρίθηκε η ορμόνη χοριακή γοναδοτροπίνη αλλά δεν εμφυτεύτηκε καλά το έμβρυο, πράγμα πολύ συχνό και συνηθισμένο. Γι' αυτό λέγεται και βιοχημική κύηση. Εμένα με έβαλε ο γιατρός μου μετά να κάνω εξετάσεις στο αίμα περιόδου για μυκόπλασμα και ουρεόπλασμα και αιματολογικές για αντιπατρικά και διάφορα άλλα και δεν είχα τίποτα. Τον επόμενο από εκείνον το μήνα δεν προσπάθησα γιατί μου είπε ο γιατρός ότι δεν είναι σίγουρο πότε θα έχω ωορρηξία και τον επόμενο μήνα που ξαναπροσπάθησα έμεινα πάλι έγκυος και τώρα είμαι σχεδόν 4 μηνών.

Μη στεναχωριέσαι, λοιπόν, πάρε ένα τεστ ωορρηξίας και ξαναπροσπαθήστε! Είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπελιτσα μου εγω ειχα μια βιοχημικη κυηση και μια βιοχημικη αποβολη οπως θες πες το

το καταλαβα πολυ νωρις στην 21 μερα του κυκλου μου αλλα οταν λεω το καταλαβα δεν εννοω με καποια απο τα γνωστα συμπτωματα...

διαισθητικα οσο κουλο και αν ακουγετε...βεβαια ειχα λιγο ροζ-καφε(κατι που για μενα δεν ειναι περιεργο μια που ειχα πολυ χαλια κυκλο με συχνες ανωμαλιες)αλλα εκεινη την φορα ηξερα οτι κατι αλλο συμβαινει..

πηγα μονη μου και εκανα μια χωριακη..

βγηκε θετικη με πολυ λιγεσ μοναδεσ 15 για την ακριβεια

στο διαγνωστικο μου ειπαν οτι ειναι τοσο χαμηλα γιατι εκανα πολυ γρηγορα την εξεταση

ο γιατρος που τον πηρα δεν ηταν αισιοδοξος...ηξερε ο ανθρωπος..μου ειπε να ξανακανω μετα απο 2 μερες..

σε αυτες τις 2 μερες ημουν στο κρεβατι φοβουμενη για το αιματακι που ειχα..που να ηξερα οτι ολα ειχαν τελειωσει..

μετα απο 2 μερες η χωριακη στο 1 ΑΡΝΗΤΙΚΟ πια..

οσο χαζο και αν ακουγετε βιωσα κανονικα την αποβολη...τον πονο την στεναχωρια...για αυτο και λεω οτι οι γυναικες που χανουν τα μωρα τους σε πιο προχωρημενη κυηση παιρνουν παρα πολυ ασχημες στιγμες...

μεσα απο την ιστορια μου μπορω να σου πω μονο οτι τωρα δεν νομιζω οτι μπορεισ να κανεισ τιποτα καποια εξεταση δηλ που θα φανει..εμενα σε 2 μερες μηδενιστηκε

νομιζω οτι αφου δεν το διαπιστωσες να μην το σκεφτεσαι πια δεν εχει νοημα..

εγω παντως οπως σου εγραψα τετοιου ειδουσ ανωμαλιες ειχα και εχω πολλες φορες δεν σημαινει οτι μιλαμε παντα για βιοχημικη κυηση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντησούλες σας κουκλίτσες μου. Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, εάν όντως ήμουν έγκυος, συνέλαβα 2 ημέρες προ-ωορρηξίας και... αμέσως μόλις είχα πει... "άντε στο καλό πια... δε με νοιάζει... δε θέλω μωρό... μη σώσει κι έρθει...." ε προφανώς ξε-αγχώθηκα! Οπότε, ναι, όντως, πραγματικά παίζει πολύ άσχημο ρόλο το ΑΓΧΟΣ!!!! Πιο πολύ τα γράφω αυτά για να τα δω και να σκεφτώ κι εγώ η ίδια.... αν ήμουν.... θα ήμουν 2 μηνών τώρα.... τί θέλω και τα σκέφτομαι???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια οπωσ ειπα σε αλλο ποστ ειμαι σκραπασ με τα ιατρικα και δεν ξερω αυτο που εζησα αν ειναι βιοχημικη λοιπον οσο ημουν φοιτητρια ακομα γιαννενα ειχα επαφη με το συζηγο και εσπασε το προφυλακτικο περιμενα σε 8 μερεσ περιοδο ετσι και αλλιωσ δεν εκανα κατι αλλα το μονο που εκανα πηγα στο πανεπιστημιακο στα γιαννενα και ρωτησα ενα γυναικολογο μου ειπε οτι επειδη ειναι κοντα στην περιοδο μπορει να μην εχει γινει τιποτα τελικα η περιοδοσ ηρθε με 3 μερεσ καθυστερηση με παρα πολυ αιμα που ειχα τρομακρατηθει και αφορητουσ πονουσ...που δεν εχω ξανανοιωσει στα 15 χρονια που εχω περιοδο...τοτε θυμαμαι ειχε ρωτησει ο αντρασ μου μια γνωστη μαια και του ειχε πει οτι μπορει να ειχε γινει η συλληψη και να μην προλαβε να εγκατασταθει στην μητρα...

δεν το εψαξα περαιτερω ισωσ για να μην μπω σε αυτη την διαδικασια ισωσ και απο πληρη αγνοια!!!

καλυτερα κοπελα μου να μην το σκεφτεσαι πλεον αν θεσ ρωτα την γιατρο να σου φυγει η απορια αλλα μετα πατα delete

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι, φυσικά και θα πατήσω delete! Αυτό που με τρώει πιο πολύ όμως είναι η πίκρα του αντρούλη μου... Εγώ, όσο παράξενο κι αν ακούγεται, θέλω να πιστεύω πως ήμουν, γιατί έτσι θα ηρεμήσω, θα μου φύγει το άγχος και θα ξεκολλήσει και το μυαλό μου, αλλά... Λογικά δε μπορώ πλέον να το ψάξω, θα μιλήσω βέβαια και με τη γιατρό μου, αλλά... τελικά θα μας μείνει η απορία... "πιάσαμε ή όχι?" "μπορούμε να κάνουμε μωράκι ή όχι?" αχ, τί μαλ..... που είμαι που τον πληγώνω τόσο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γιατι θα πρεπει σονι καλα να εχετε προβλημα γονιμοτητασ εχετε κανει καποια εξεταση;;;;

κοιτα να χαλαρωσεισ και να επωφεληθειτε το ταξιδακι μην το χαλασ τελευταια στιγμη.....οτι εγινε εγινε δεν μπορεισ να κανεισ κατι!

ελπιζω να μην σου φαινονται καπωσ τα λογια μου ετσι κουκλιτσα; :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εντάξει κοριτσάκι μου, δε μου φαίνονται κάπως τα λόγια σου. Απλώς φοβάμαι πάρα πολύ... Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τους γιατρούς και σήμερα, όλη μέρα, μέχρι τη στιγμή που θα μιλήσω στη γιατρό μου (που έχει το καλό ότι είναι πάρα πολύ ψύχραιμη και πάντοτε με καθυσηχάζει!) είμαι κάπως... έχω μία απίστευτη ταχυκαρδία κι ένα άγχος... άλλο πράγμα!

Από εξετάσεις δεν έχουμε κάνει τίποτε (το Νοέμβρη κλείνουμε χρόνο προσπαθειών και τότε θα το ψάξουμε περαιτέρω... για ευνόητους λόγους... άγχος... κτλ.) Από την αρχή όμως πίστευα πως δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά να μείνει μία κοπέλα έγκυος... μάλλον κάνω λάθος, ε???

Σε λιγάκι θα βγω έξω, να κάνω τα ψώνια μου και μία βολτίτσα, μπας και ηρεμήσω λιγάκι. Πάντως, ανυπομονώ για το ταξιδάκι, για να ηρεμήσω κι άλλο! Κάποιος μαγειρεύει γεμιστά στην πολυκατοικία μας (άσχετο......) και μου ΄χει σπάσει η μύτη!!! Θα φτιάξω κι εγώ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι μου αρεσει που λεω σε σενα να μην το σκεφτεσαι και τωρα το σκεφτομαι εχω :silly:

ελα πλακα κανω βγεσ κανε τα ψωνια παρε και κανα σεξουλιαρικο εσωρουχο :P και κανε καμια εκπληξη στο μπουμπουκι σου να τον ηρεμησεισ και αυτον, μπορει να βγει ναυπλιοτικο το παιδι που ξερεισ :woohoo:

η δικια μασ ειναι κριτικια :lol:

φιλακιααααααααα :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου, τελικά μίλησα με τη γιατρό μου χθες το απόγευμα και για ακόμη μία φορά, να 'ναι καλά η γυναίκα, με ηρέμησε αφάνταστα. Λοιπόν, πράγματι, σύμφωνα με όσα της είπα και βάσει συμπτωμάτων, δεν αποκλείεται να υπήρξε βιοχημική κύηση! Αχ.... πόσο ηρέμησα!!! (κουλό, ε???) Με διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ανησυχώ, ούτε να το ψάξω, γιατί στην πλειοψηφία αυτών των περιπτώσεων, ο οργανισμός από μόνος του "διώχνει" το "κακό κύημα", γι' αυτό το λόγο είναι και πιο επώδυνη η συγκεκριμένη περίοδος!

Βέβαια, μου είπε, εάν θέλω, για να είμαι 100% σίγουρη πως όλα βαίνουν καλώς με το σύστημα μου, να κάνω κολπικό υπέρηχο, αλλά κατά τη γνώμη της, δεν χρειάζεται, γιατί απλούστατα, δεν είναι κάτι το σημαντικό ή ασυνήθιστο! Λέω λοιπόν να το αφήσω... βέβαια θα μου μείνει η απορία τελικά και στον άντρα μου φυσικά, αλλά εγώ (επειδή εκ φύσεως είμαι απαισιόδοξη! Πάντοτε, ως άμυνα, προσπαθώ να βλέπω το θετικό κάθε υπόθεσης, για να προστατεύσω τον εαυτό μου!) θα κοιτάξω να κρατήσω τη θετική πλευρά του πράγματος, δλδ, εγώ στο μυαλό μου, δουλεύω την ιδέα πως ήτανε νινάκι κι απλώς ο Θεός μερίμνησε να μας προστατεύσει από μελλοντικές περιπέτειες, έτσι, και τώρα πια, πιστεύοντας, κατά βάθος, πως είμαστε κι εγώ κι ο αντρούλης μου γόνιμοι, δεν με απασχολεί πλέον το θέμα ποσώς!!! (Να δω αν θα τα λέω αυτά κι όταν μου ξανάρθει περίοδος....)

Εν πάσει περιπτώσει, αυτό που μου αρέσει και μου κεντρίζει πλέον το ενδιαφέρον είναι... "πότε θα ξανακάνουμε αγκαλίτσες?" Η γιατρός μου, μου είπε και το άλλο.... πολλές φορές αυτή η βιοχημική κύηση υφίσταται... λόγω άγχους!!! Δλδ, μπορεί από το δικό μου άγχος, να έκανα κακό στο bebe.... όχι όχι όχι... δε θέλω να το σκέφτομαι έτσι! Δεν πρέπει! Απλώς.... θα το ξεχάσω!!! Αυτό είναι όλο!!!! Αρκεί να το πιστέψουμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην το σκεφτεσαι καθολου!!!!

μονο τα θετικα δες(ναι,υπαρχουν!) αν ηταν εγκυμοσυνη τοτε σημαινει οτι μπορεις να συλλαβεις!!!!αυτο απο μονο του πρεπει να σε χαροποιει..

εγω ειχα παλινδρομη 10 εβδομαδων και εκανα αποξεση,στην αρχη κοντεψα να τρελαθω απο τη στεναχωρια μου αλλα σκεφτηκα οτι αυτο σημαινει οτι μπορω να συλλαβω,αρα απλως περιμενω ποτε θα συμβει το θαυμα και σε μενα.......

με αυτη τη σκεψη συνεχιζω να ελπιζω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

PIPITSAZOUZOUNA ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ.ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΣΟΥ:laugh: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!!!!ΠΟΙΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΩ.ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

rose μου χαιρομαι που αποφασισες να αποβαλλεις το ρημαδι το αγχος!!!!ετσι μπραβο

pipitsazouzouna ειδες που το λες και μονη σου οτι το αγχος φταιει???με αυτη τη λογικη λοιπον συνεχισε και ευχομαι να πανε ολα καλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alkost ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΕΓΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΙΑ.ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ,ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ?ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ..ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαλάρωσε τώρα που θα πας το τριημεράκι σου.. και θα δεις πόσο πολύ γρήγορα θα έρθει κι ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου.. που θα είναι ένα όμορφο κι υγιή νινάκι... Με το καλό κουκλίτσα μου!! Εύχομαι ότι καλύτερο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΗ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ ΑΔΙΚΑ ΜΕ ΣΚΕΨΕΙΣ..ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ.ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΟΣΩΝ ΜΗΝΩΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΣΥ.ΜΟΝΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ!ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ Ο,ΤΙ ΠΟΘΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Κορίτσια, δεν είχα ιδέα τι είναι η βιοχημική κύηση, πρώτη φορά το είδα εδώ μέσα.

Εγώ είχα όλα μα όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης, και τα 2 τεστ του φαρμακείου βγήκαν θετικά. Έκανα αναλύσεις και βγήκαν αρνητικές και την ίδια μέρα ήρθε η περίοδος, με πολύ αίμα, που είναι φυσιολογικό σε μένα, και όχι ιδιαίτερο πόνο.

Υπάρχει περίπτωση να ήταν και μένα βιοχημική;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΣΤ ΒΓΗΚΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mariant, σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

Μπορεί η βιοχημική να ανιχνευτεί με κάποιον τρόπο;

Όσο κουλό κι αν ακούγεται, ηρέμησα τώρα που σκέφτομαι ότι μπορεί και να έγινε έτσι, γιατί σημαίνει ότι είμαστε γόνιμοι κι ότι, δεν έχουμε τα χίλια μύρια προβλήματα που φανταζόμουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ

ΠΑΝΤΩΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΠΟΤΕ ΗΡΕΜΗΣΕ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...