Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ!!!!!!!!!

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΜΕ ΥΔΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΟ

ΚΑΙ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ (ΟΕΚ)

ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ!:cheer:

ΧΑΛΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑB)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!

ΥΔΡΑ Κ ΚΕΡΚΥΡΑ????????????ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ........:(

ΕΜΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑΣ ΜΑΣ!!!!

ΕΧΩ ΕΡΩΤΗΣΗ....ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΕΚ????:blush:

Δημοσίευση

ti diakopes fetos me tipota toy xronou na eimaste kala tha pame italia kai edw se kana nisi den exoyme apafasisi akomi.efhkaterina kane kai gia mena mia boytia kai oso gia to oek thelw na se rwtisw pws mporis na pareis meros stis kirosis poy ginonte;

voyla to oek einai organismos ergatikis katikias mpes stin istoselida.www.oek.gr kai tha dis einai poola ta dikeomata pou mporeis an eise asfalismeni.kitaksetw.

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Εμείς θα φύγουμε το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου για Β. Εύβοια που έχουμε βάπτιση. Προς το τέλος Αυγούστου θα πάμε σε κανένα κυκλαδονήσι εδώ γύρω.

Το Σεπτέμβρη θα πάμε για λίγες μέρες Ζάκυνθο με κάποιους φίλους! Δεν βλέπω την ώρα γι' αυτό το ταξίδι.

ΕΦΗΚΑΤΕΡΙΝΑ συγχαρητήρια για το σπιτάκι σας!! Πάντα χαρές να έχετε και να περάσετε υπέροχα στις διακοπές σας!

Δημοσίευση

κοριτσακια καλημερα εμεισ μαλλον θα παμε συββοτα 24 ιουλιου για να μαστε κοντα στα γιαννενα 31 ιουλιου που εχω την ορκομωσια και μετα 10 αυγουστου μαλλον αιγινα η σκιαθοσ θα δουμε....4 σεπτεμβρη θα παμε τηνο 3ημερο για 1 γαμο και 2 βαπτισεισ :woohoo:

milina κοπελα μου που θα πατε β.ευβοια;;;απο εκει ειμαι;;;

Δημοσίευση

Εμεις δεν θα παμε πουθενα!

Εχουμε ραντεβού με το μωρουλινι μας που το περιμενουμε περιπου τελος Αυγουστου!!

Κοριτσια καλα να περασετε!

Περσυ πηγα Μυτιληνη 2 εβδομαδες και περασα απιθανα!! :)

Δημοσίευση

ARVENA ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΝΣΥΜΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Π.Χ ΝΕΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΩΣ 2ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΘΕΛΕΙ 1400ΕΝΣΥΜΑ

ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ 2000 ΕΝΣ.

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ 1 ΠΑΙΔΙ 1800 Η 2 ΠΑΙΔΙΑ 1600.

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 30.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙ Η ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ Η ΣΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.

ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ Π.Χ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ

ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΗΛ. ΣΤΟΝ ΟΕΚ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ

ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2007

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΑΡΤΙΟ 2009 ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ

ΜΑΙΟ 2010 ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

ΕΙΝΑΙ 95Τ.Μ ΚΑΘΑΡΟ.

TA ΕΝΣΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΝΣΥΜΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ

ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ.

ΑΧ!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ:woohoo:

Δημοσίευση

ΕΦΗΚΑΤΕΡΙΝΑ βαλτή εισαι!:P :P :P Εμεις δε νομιζω να πάμε πουθενά φέτος!Ισως στα χωριά μας για λιγο!Εδω στην Αθήνα θα πηζουμε!:laugh:η διακοπές μας είχαν μείνει και σιγα σιγα της κόβουμε κι αυτές!:angry: Οπως και να χει να περάσετε καλά!Να κάνετε τα μπανακια σας!Ανανεωθείτε!Επίσης συγχαρητήρια για το σπίτι και με το καλό να μπείτε μέσα!;)

Δημοσίευση

Εμείς δε θα πάμε πουθενα!!!

Κατ' αρχάς, περιμένουμε το νινάκι μας μέχρι αρχες Σεπτέμβρη και επιπλέον έχουμε να ετοιμάσουμε ένα σπίτι κ έναν γαμο. Αρα.... καλά να περάσετε οι υπόλοιπες και κάντε βουτιές και για μας που δε θα πάμε διακοπές φετος!!

Thouli μου Κρήτη ε;;;; Ζηλεύωωωωωω!!!! Τη λατρεύω την Κρήτη! Να μαστε καλά θα πάμε του χρονου με τη μπεμπούλα μας! Να περάσεις τέλεια..... αν και δεν αμφιβάλλω!!!

Δημοσίευση

evhdal έγραψε:

κοριτσακια καλημερα εμεισ μαλλον θα παμε συββοτα 24 ιουλιου για να μαστε κοντα στα γιαννενα 31 ιουλιου που εχω την ορκομωσια και μετα 10 αυγουστου μαλλον αιγινα η σκιαθοσ θα δουμε....4 σεπτεμβρη θα παμε τηνο 3ημερο για 1 γαμο και 2 βαπτισεισ :woohoo:

milina κοπελα μου που θα πατε β.ευβοια;;;απο εκει ειμαι;;;

Κοριτσάκι μου γλυκό δεν ξέρω ακριβώς που γιατί είναι το μωρό ενός συνεργάτη του άντρα μου και δεν ξέρω ακριβώς από που είναι. Δεν μας έχουν δώσει ακόμη την πρόσκληση. Νομίζω ότι ο ένας από τους δυο γονείς είναι απ' τα Βασιλικά ή εκεί γύρω. Μόλις ενημερωθώ θα σου πω. Εσύ από που είσαι??

Δημοσίευση

Ελλαδα!!!! Στις 27 Ιουλίου κατεβαίνω Αθήνα με τα παιδιά και μετά 1-22 Αυγουστου πάμε Σιφνο. Θα παραμείνω Αθηνα για 2 εβδομάδες και μετά 3 μέρες Ντισνεϋλαντ και πισω στο Βερολίνο κατά τα μέσα Σεπτέμβριου.

Γυρω στον Οκτωβριο θα πάμε άλλο ένα ταξιδάκι που πρέπει να το οργανώσω. Σκέφτομαι για Νικαια ή Βαρκελώνη. Θέλουμε ήλιο. Καμιά ιδεα; Να μην ξεπαραδιαστουμε κιολας.

Δημοσίευση

:( κι εμεις πουθενα φετος κοριτσια μου.

τον αυγουστο θέλουμε να βαψουμε το δωματιο των αγοριων μας και να το φτιαξουμε ενω απο αρχες σεπτεμβρη περιμενουμε τα επιπλακια μας να τα στήσουμε και μετα με το καλο απο 15 σεπτεμβρη θα μπω στις μερες μου να γεννησω.

αφηστε που μας απογορεψε τις διακοπουλες ο γιατρος μας και μας ειπε σπιτι λογω συσπασεων που εχω. ειμαι στην 27η τωρα.

δεν πειραζει ομως και το χειμωνα μια χαρα ειναι οι διακοπουλες , θα παρουμε τα μπεμπεκια μας και θα παμε στα χιονια. θαλασσα του χρονου που θα κανουν κι αυτα μπανακι.

σε ολες σας καλες διακοπές και καντε και βουτιτσες και για μας που θα μεινουμε μεσα.:P

Δημοσίευση

Kalhmera sas kopeloudes mou.....Ego tha ertho Ellada sthn manoula mou pou mou leipei toso ....tha erthoume sths 26 tou mhna kai tha fygoume 2 oktombriou !!!sths 15 Augoustou tha baftisoume kai to mikrouli....kai kapou argotera isos petaxtoume ekei giro gia ligo kamia kerkira...Euxomai se oles mas pame den pame pouthena na exoume ena teleio kalokairaki...!!!

Δημοσίευση

Αθηνά τι σύμπτωση!!! και εμείς λέμε να κατηφορίσουμε Ελλάδα. Στην αρχή το σχέδιο ήταν στις 27 Ιουλίου!!! Αλλά τελικά επειδή θα πάω μόνη με τα παιδιά θα είναι την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου!! για 2 - 3 εβδομάδες και για να πάω κάπου παραθαλάσσια λίγο δύσκολο μόνη με τα παιδιά αν τυχόν και συννενοηθώ με καμμιά αδελφή να πάμε παρέα, θα πάμε ειδάλλως...... :(

Γιατί δεν πάτε Ιταλία?? Αφού Βαρκελώνη έχετε ξαναπάει!!!!

Δημοσίευση

Argi έγραψε:

Αθηνά τι σύμπτωση!!! και εμείς λέμε να κατηφορίσουμε Ελλάδα. Στην αρχή το σχέδιο ήταν στις 27 Ιουλίου!!! Αλλά τελικά επειδή θα πάω μόνη με τα παιδιά θα είναι την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου!! για 2 - 3 εβδομάδες και για να πάω κάπου παραθαλάσσια λίγο δύσκολο μόνη με τα παιδιά αν τυχόν και συννενοηθώ με καμμιά αδελφή να πάμε παρέα, θα πάμε ειδάλλως...... :(

Γιατί δεν πάτε Ιταλία?? Αφού Βαρκελώνη έχετε ξαναπάει!!!!

Ιταλία έχουμε πάει Ρωμη, Βενετια, Φλωρεντία, Μπολόνια, Πίζα... Θα το κοιταξω ξανα για Ρωμη αν ειναι. Ο αντρας θελει οπωσδηποτε ηλιο. Εγω σκεφτομουν Σαλτσμπουργκ αλλα ναυαγησε.

Θα ειστε καθολου Αθηνα; Λες να βρεθούμε στην πατριδα αντι για το Βερολίνο;

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

voula tha pao irakleio..

all ekei menei i adeerfi mou..exo paei k xania..teleia

einai falasarna k elafoniso...teleies thalasses e?

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΘΗΝΑ...

ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ Κ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ ΕΙΧΑΤΑ ΠΑΕΙ???(ΣΟΥΓΙΑ Κ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ)ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

thouli έγραψε:

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΘΗΝΑ...

ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ Κ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ ΕΙΧΑΤΑ ΠΑΕΙ???(ΣΟΥΓΙΑ Κ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ)ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...[/quote:2nvvadoi]

apo notia kriti piga ag.galini timpaki ktl

esi apo poe eisai?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...