Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
:( !ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ! ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΧΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΜΗΝΩΝ! ΟΣΟ ΖΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΝΙΣ ΤΕΡΙΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 7 ΧΡΟΝΩΝ! ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΚΟΛΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ (ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ! Η ΜΠΟΝΙ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΟΥ! ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΒΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ.... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΜ! ΣΥΓΝΩΜΗ! :( :( :(
Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ? ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΩΡΕ! ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ! ΕΞΑΛΟΥ Η ΤΡΙΧΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΓΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟΚΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗ ΑΚΟΜΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ Η ΜΑΝΑ! ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ?:( :( :( :(

Δημοσίευση

κοριτσια καταλαβαινω την στεναχωρια σας αλλα ξερω οτι εφόσον το παιδι εχει σαραντησει και εχει κανει τα πρωτα του εμβολια δεν υπαρχει προβλημα να ειναι με σκυλακια. αντιθετως παροτρυνουν τους γονεις τα παιδια να μεγαλωνουν με κατοικιδια γιατι αναπτυσουν πιο γρηγορα αντισωματα και αρρωσταινουν πολυ λιγοτερο απο τα παιδια που δεν ερχονται σε επαφη με τα ζωα.

ρωτηστε εναν παιδιατρο να σας πει για να ξερετε σιγουρα. εναν παιδιατρο που να ξερει βεβαια(γιατι υπαρχουν πολλοι ανιδεοι)

εγω θα ηθελα πολυ ενα σκυλακι, εχει ο αδελφος μου αλλα δεν εχω χωρο.

Δημοσίευση

ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΖΩΟ! ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΤΑ ΜΩΡΑ! ΑΥΤΑ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ! ΣΑΒΡΟΠΙΓΚΟΥΙΝΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?

Δημοσίευση

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ....ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ....ΕΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ (ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΟ ΥΓΕΙΑΣ)

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑΑΑΑΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ....ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΖΩΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΣΤΗΣΕΙ ΟΣΟ ΖΕΙ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΥΛΑΚΙ-ΓΑΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΣ....ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΩΣΕΤΕ ΘΑ ΜΕΛΑΝΧΟΛΗΣΕΙ....

ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...(ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ)???

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΕΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΣΝ ΓΕΝΙΚΑ....ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...

Δημοσίευση

ΡΟΥΜΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ! ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΠΟΦΟΡΗ! ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΓΚΥΟΣ! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!

Δημοσίευση

Όντως Ελένη δεν μπορείς να δημιουργήσεις περισσότερες εντάσεις μέσα στην οικογένεια σου για το σκυλάκι.

Δεν συμφωνώ με τον σύζυγο σου,εμείς έχουμε 3 σκυλάκια και μέχρι τώρα δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα.Βέβαια δεν τα έχουμε μέσα στο σπίτι.Αυτό δεν μου αρέσει ούτε εμένα,ειδικά όταν υπάρχει μωρό στο σπίτι.

Με ψιλοενοχλεί να βλέπω τρίχα στον καναπέ ή στα μαξιλάρια :S

Θα σου πρότεινα να ψάξεις κάποιον γνωστό σου για να δώσεις το σκυλάκι.Θα ξέρεις σε τι χέρια βρίσκεται και θα μπορείς να το βλέπεις ;) Για αυτό πριν βιαστείς να το δώσει σε κάποιον ξένο,ρωτα φίλους και συγγενείς :kiss:

Δημοσίευση

Εμένα μου κάνει εντύπωση που «το θυμηθήκατε»

τώρα...! Θα έλεγε κανείς ότι εφόσον ο σύζυγος σου

είναι αντίθετος θα έπρεπε να ΜΗΝ έχουν ούτε οι γονείς σου

το σκυλάκι από όταν εμεινες έγκυος!!!

Δεν συμφωνώ στο να το δώσετε

ούτε κ στο να μην πηγαίνετε στην γιαγιά

λες κ ζει εκεί κάποιος άρρωστος(!)

αλλά δεν μπορώ να έχω κ γνώμη για το τι θα αποφασήσετε τελικώς.....

...... σίγουρα η οικογένεια είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

κ μετά τα κατοικίδια κ οι συναισθηματισμοί......

Eυχομαι να βρείτε την σωστή, για εσάς, λύση

και να μην ξαναυπάρξουν εντάσεις τέτοιες

και υποχωρήσεις μονόπλευρες , στην οικογενειά σας

((είναι ότι χειρότερο το «αγύριστο κεφάλι»!!!))

Να σου πω μόνο πως εγώ έχω παπαγαλάκι

και διανύω την 34 εβδομάδα κύησης.....

...... ο γιατρός μου -κ η συχρονη ιατρική!!!-

ΔΕΝ τα απαγορεύουν γιατί αποδεδειγμένα , πια,

δεν βλάπτουν τα καθαρά ζωάκια!!!

Καλό μεσημέρι!

Δημοσίευση

Eλενη μου..πανω απ ολα απεχθανομαι τους καυγαδες!!ειδικα με τον αγαπημενο μου...ΑΛΛΑ....

Καταρχην ας συστηθω..ειμαι η Εφη 39 χρονων με ενα γιο 14 χρονων ..μενω Αθηνα ενω ολοι οι δικοι μου Θεσσαλονικη...γιατι στα λεω αυτα? θα καταλαβεις παρακατω.........επειδη λοιπον δεν εμενα εγκυος τοσα χρονια στα γενεθλια του γιου μου..μετα απο παρακαλια του(ο αντρας μου..τακτικος κ σιχασιαρης..αλλα για το γιο του εκανε πισω..) αποφασισαμε να δεχθουμε το δωρο της φιλης του..ενα μεσαιο μαλτεζ κανις..

οι πρωτες μερες μερες ηταν δυσκολες για μας τους μεγαλους..αλλα μετα η αγαπη κυριαρχησε!!!ο σκυλος εγινε αδελφος για τον γιο μου..κ για μας το 2ο μωρο που δεν καναμε...Περασαν 3 χρονια...και

εμεινα εγκυος..........!!!

τι να πω τωρα? οτι θα τον δωσω? οτι θα τον παρκαρω αλλου?εδω δεν εχω κανενα να τον αφησω ουτε για μια μερα....

ΟΧΙ!! δεν ειναι αψυχος..εχει καρδουλα..μας λατρευει...

κ ναι μπορει να σκεφτομαι κ γω το νεογεννητο που ερχεται...αλλα σκεφτομαι και αυτον που 3 χρονια μας εδωσε την αγαπη του χωρις ανταλλαγματα....

Φυσικα κ βαζω πρωτα το γιοκα μου..στην αρχη θαναι δυσκολα...αλλα φανταζομαι σκηνες αγαπης στο μελλον ...αρκουδισματα παρεουλα...μπισκοτακια κ παιχνιδια που θα μοιραζεται ο μπεμπης με το σκυλακο μας....παιχνιδια στη θαλασσα ολοι μαζι....

Ολοι οι ψυχολογοι ακομη κι οι γιατροι συμφωνουν στο να μεγαλωνει ενα παιδι με ενα σκυλο..............και το δικο σου αν δεν κανω λαθος δεν μενει καν ..μαζι σας...

περιττο να σου πω..οτι τωρα ο αντρας μου λατρευει το σκυλο μας περισσοτερο κι απο μενα!!!πρεπει να μαθουμε καποια πραγματα να τα εκτιμαμε........ειτε σε ανθρωπους ειτε σε ζωα.......

κ ειναι και 7 χρονων το καημενο το σκυλακι........

με αυτο το σκεπτικο πρεπει να απαγορεψω κ στον εφηβο γιο μου να φερνει τους μαντραχαλαδες φιλους του σπιτι!!!!ξερεις τι βρωμιαρικα ειναι τα 14 χρονα αγορακια?τι πετανε απο δω κι απο κει?αστα!!!!

καλη δυναμη σου ευχομαι οτι κι αν κανεις!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΗ......ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 11 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΖΕΥΑ ΟΠΟΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΖΩΑΚΙ (ΠΟΥΛΑΚΙΑ,ΓΑΤΑΚΙΑ,ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΠΑΚΙ) ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΤΡΙΝΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΑΛΤΕΖ ΤΟΝ GORBI....ΖΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ 17 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΑΣΑΜΕ....ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ....ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ 60 ΕΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ....

ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΟΥ....ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΗΖΟΜΟΥΝΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΓΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΠΟΤΕ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΡΕΧΟΥΝ ΔΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ....

ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ....ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ!

Δημοσίευση

Tην γνώμη μου ( κ´ΜΟΝΟ)

την έγραψα νωρίτερα στην φίλη Ελένη

όμως θα ήθελα να προσθέσω αναφερώμενη

στην RUBELA πως δεν είναι καθόλου σωστό

να πιέζουμε τους άλλους και να έχουμε «κάθετες

απόψεις».......... Ειδικά όταν το προβλημα του άλλου

ξεκινά με το «είμαι στεναχωρημένη»...!

Σαφώς κ λυπήθηκες για το χαμό του σκυλάκου σου

(όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτήν την δύσκολη φάση)

αλλά τώρα μου μοιάζει σαν να "εκμεταλεύεσαι"

το γεγονός για να πιέσεις ψυχολογικά κ συναισθηματικά

την κοπέλα που αντιμετωπίζει το διλλημα...

Σεβαστός ο πόνος σου αλλά ας αποφασίσει,

η Ελένη, χωρίς τα «δράμματα» τι θα κάνει με ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ

και την οικογένεια της!

Το μάμμυ έχει λόγω ύπαρξης

την αλληλοβοήθεια μεταξύ μας

και όχι την πίεση κ τα μελλό.........

Και όπως πολύ σωστά είπε κ η Happy Mom

σκεπτόμενοι λιγάκι ΚΑΙ το μέλλον μας

πράττουμε πιο σωστά κ πιο ....ανθρώπινα!

Δημοσίευση

Θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα κορίτσια..κ εγώ είχα έναν σκυλάκο και τώρα πλέον τονέχουν οι γονείς μου. Ενας σκύλος τρελιάρης, που τριγυρνάει στη γειτονιά με άλλα σκυλάκια ..γενικά αλήτης!!:) Όμως ο Δημητράκης όποτε τον βλέπει πάει κ του χαιδεύει τη μουσούδα!!:) Το πλυσιμο των χεριών μετα..επιτακτικό! Απο εκι και πέρα δε θα κάτσω να διώξω το σκυλάκι από την αυλή των γονέων μου μόνο κ μόνο επειδή μπορεί να φοβάται ο άντρας μου..μπορεί να σου λέμε και να σου ξαναλέμε ότι δεν είναι σωστό αλλά..και εσύ η ίδια ξέρεις 'ότι δεν είνσι σωστό! Ίσως θα έπρεπε ναμην κάνεις πισω..δεν ξέρεις σε τι χέρια θα πέσει..κριμα είναι!!!!

Ρουμπέλα..ήταν ένα πολύ όμορφο σκυλάκι..του άξιζε ένας ιδιοκτήτης-φίλος σαν εσλενα!!:)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ! ΚΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΚΙΟΛΑΣ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΠΛΕΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΜΠΟΝΙΤΣΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ! Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΝΤΡΑ ΜΟΥ! ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΡΝΕ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ (ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ) ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑΥΤΗΝ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΧΑΙΔΕΨΕΤΕ! ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ! ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΒΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ! ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΗΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕΤΕ!ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ! ΚΑΝΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ! ΦΙΛΑΚΙΑ!:kiss:

Δημοσίευση

Γιατί δεν το ξανασκέφτεσαι;;;Κρίμα το καημενούλη!

Νομίζω ότι θα μαραζώσει...

Όλο και κάποια λύση θα υπάρχει...

Εμάς η Πέρσα μας στεναχωρέθηκε στην αρχή αλλά τώρα έρχεται και μυρίζει τη ζουζούνα μας και μάλιστα και η ίδια την παρατηρεί και κουνάει τα πόδια από χαρά! Θεωρώ ότι μελλοντικά θα γίνουν οι καλύτερες φίλες!

Επίσης ενημερωτικά ο ήχος του γαυγίσματος διεγείρει τα εγκεφαλικά κύτταρα!

Δημοσίευση

eleni83 έγραψε:

ΡΟΥΜΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ! ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΠΟΦΟΡΗ! ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΓΚΥΟΣ! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΟ ΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ !!!ΔΕΝ ΕΠΑΘΕΡ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ!!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΜΠΕΛΑ!!!ΕΧΩ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!! Η ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!!ΜΗΝ ΤΟ ΔΩΣΕΙς ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ!!!:(

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΜΑΡΙ ΔΕΝ ΠΙΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑ.....ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΗ....ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΑΚΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΖΩΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ.....ΟΣΟ ΓΙΑΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ....ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑ....:huh::unsure::dry:

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

ΜΑΡΙΜΑΡΙ ΔΕΝ ΠΙΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑ.....ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΗ....ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΑΚΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΖΩΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ.....ΟΣΟ ΓΙΑΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ....ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑ....:huh::unsure::dry:

ΡΟΥΜΠΕΛΙΤΣΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΑΦΟΥ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ !!!!!ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗ ΦΙΜΩΝΟΥΜΕ!!ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΩΝ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @MantariniΝαι εχω μεγάλη αγωνία για τον καρυότυπο.Ειχα πάει για υπέρηχο μια εβδομάδα μετα ηταν ολα μια χαρα και θα ξανα πάω μολις μου τελειώσει η πρώτη περίοδος. Η αλήθεια ειναι ότι παρόλο που ηταν ψυχοφθόρα διαδικασία νιώθω ότι θέλω αμεσα να ξανα προσπαθήσουμε με βοηθάει η σκέψη οτι μπορει να ξανα μείνω και να πάει καλα.Και ο άντρας μου θέλει ευτυχώς μου κανει πλάκα "Από τον αλλο μηνα διπλοβαρδια πάλι 😂". Ας βγούνε ολα αυτα τα αποτελέσματα εξετάσεων που περιμένω και τον αλλο μηνα πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε.
    • Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...