Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μεγάλο μωρό


Recommended Posts

Καλημερα

Προχθες που πηγα στον γιατρο μου ειπε οτι το μωρο μου ειναι αρκετα μεγαλο συμφωνα με τον μηνα στον οποιο βρησκομαι και μου ειπε να προσεχω την διατροφη μου :blink:

Εχω παρει συνολικα 6 κιλα και προσπαθω να μη τρωω παρα πολυ ομως λογο της δουλειας μου δεν ειναι και πολυ ευκολο :(

ειχε καμια σας το ιδιο προβλημα? τι κανατε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!

είσαι γεροδεμενη γενικά εσύ ή ο αντρας σου?δηλαδή πόσο μεγάλο?

δεν εχω προσωπικη εμπειρία αλλά μια φίλη μου από νωρίς φαινόταν ότι το μωρό θα γεννηθεί μεγάλο και πράγαματι γεννηθηκε 4200 χωρις πρόβλημα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙΛΑ, ΑΦΟΥ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 30 ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΩΡΟ 2600. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ! ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ. ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΖΑΧΑΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ! ΜΑ 6 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ! ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΣΑΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοπελα μου :)

μηπωσ ο γιατροσ αγχωνεται λιγο για την γεννα;;

εχω πηρα ουτε και εγω ξερω ακριβωσ γυρα στα 35 κιλα στην εγκυμοσυνη την μικρη την υπολογισε να βγει το πολυ 3200 και με ειχε ψιλοαγχωσει οτι μπορω να δυσκολευτω στην γεννα βλακειεσ ουσιαστικα....γιατι η μανα μου γεννησε τον αδερφο μου που ηταν 4300 πιο ευκολα απο οτι γεννησε εμενα 2950....

τελικα η μπουμπου γεννηθηκε 3700 και οταν την ζυγισε ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο!!

οταν σου λεει κατι ο γιατροσ μουρλανε τον στισ ερωτησεισ μεχρι να σου φυγει οποιαδηποτε αμφιβολια για να μην αγχωνεσαι....

καλη συνεχεια και με το καλο :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου gilie. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα 22 κιλά . Η κόρη μου βγ.ηκε 3.800 υγιέστατη χωρίς ζάκχαρο ή ο,τιδήποτε άλλο.Λόγω του επαγγέλματος μου (γυμνάστρια) πάντα πρόσεχα την διατροφή μου και επανήλθα στα φυσιολογικά κιλά μου (56) μέσα σε 2 μήνες.Τώρα είμαι πάλι έγκυος στον 6ο μήνα και έχω πάρει ήδη 16 κιλά! (από 56 είμαι 72!) Ο γιατρός μου λέει να προσέχω αλλά δεν ανυσηχεί ιδιαίτερα, γιατί γνωρίζει ότι προσέχω.Το μωρό μου ημερολογιακά είναι 22 εβδομάδων και υπερηχογραφικά το βγάλανε 24ων με βάρος 709 gr! Αλλά δεν ανυσηχώ. Περιττό να σου πω ότι η κόρη μου είναι πανύψηλη (1,70 εγώ 1,90 ο πατέρας της) και καθόλου παχουλή.Γι' αυτό μην ανυσηχείς ιδιαίτερα, πρόσεχε να μην τρως πολλά λιπαρά και ό,τι σου πει ο γιατρός σου να κάνεις. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και μπορεί για μένα τα 22 κιλά να μη μου δημιούργησαν προβλήματα, σε κάποια άλλη γυναίκα μπορεί να είναι επιβαρυντικά και για το παιδί και για τον τοκετό και για τη ίδια. Καλή εγκυμοσύνη και υπομονή με τη ζέστη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!

μαλλον εννοουσε την ποιοτητα της διατροφης σου ,οπως λεει και η καντινου.Οχι γλυκα,τηγανιτα,σαλτσες,κρεμα γαλακτος...Ανεβαινει και το ζαχαρο ετσι.Ε,και σαφως τις ποσοτητες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ με την spiri...

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική

και δεν μπορούμε να παραδειγματιζόμαστε

γιατί το πιο πιθανό θα είναι....

....λανθασμένη αντιμετώπιση της κύησης

και του σώματος μας!

Ρώτησε τον γιατρό σου

(ποιοτικά καλύτερες τροφές εννοούσε μάλλον..)

και συμβουλευσού κ διατροφολόγο

αν κάπου προβληματίζεσαι.... Θα σε βοηθήσει πολύ!

Διανύω την 34 εβδομάδα κ επειδή από την αρχή

ξεκίνησα να παίρνω εύκολα βάρος ((παρ´όλο που

ήμουν πολύ λεπτή)) απευθηνθηκα σε διατροφολόγο

και με βοήθησε πολύ με τις συμβουλές του....

Για το μωράκι σου ΜΗΝ ανυσηχέις πάντως!

.....θα πάρει όσο βάρος χρειάζεται

αρκεί να μεγαλώνει σε υγειές σώμα....

Με το καλό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσακι!!!!!!!!!!Μην ανυσηχεις!!!!Θα προσεχεις ζάχαρη και υδατανθρακες!Μη κοψεις τελειως τους υδατανθρακες!Πρεπει να παιρνεις ενέργεια!Απλα θα τρως ισσοροπημενα!!!Ξερεις πως....;);) ;) ;) ;) Και οταν λεω υδατανθρακες εννοω το αμυλο περισσότερο!Πατάτες,ψωμιά,ρύζι..τέτοια πραγματα.Και προσοχή στα γλυκά..Και κει με μετρο.:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΛΟ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ ΚΙΛΑ!ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΒΑΡΟΥΣ.ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΣΤΟΝ 7ο ΚΑΙ 8ο ΜΗΝΑ 4 ΚΙΛΑ.ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΒΑΡΟΣ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Gilie μου!Μην αγχωνεσαι κουκλα μου!Κι εγω που γενναω λιγο μετα απο σενα εχω παρει ηδη 5 κιλα.Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα παρει 15 κιλα μεχρι τον 5ο μηνα και συνολικα ειχα φτασει τα 20!Ο γιος μου γεννηθηκε 3070.Καλο ειναι να προσεχουμε στην αρχη.Ολα με μετρο,2-3 γλυκα μονο την εβδομαδα,οχι πολλα αλμυρα και γενικως προσπαθησε να τρως πιο υγειινα.Το πρωι μην φας τυροπιτες και αλλα τετοια,φαε ενα κουλουρακι με γαλα και προσεχε το βραδυνο σου.Ενα γαλατακι,ενα γιαουρτακι φτανει.Τα λεω σε σενα για να τα ακουω κι εγω!Το εχω παρει πια αποφαση κι εγω να μην βαλω αλλα κιλα παρα του μωρου!Φιλακια και μην αγχωνεσαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και από εμένα! Μεγάλο ως προς το μέγεθος (ύψος) ή στα κιλά;;;

Καμπύλη σακχάρου έχεις κάνει;;; Θεωρώ ότι είναι απόλυτα συνυφασμένο το σάκχαρο με το βάρος αλλά και μέγεθος. Εκτός βέβαια αν σου είπε ότι είναι ψηλό λόγω γονιδίων...Αυτό φαίνεται από τη μέτρηση του μηριαίου.Τότε αλλάζει το θέμα...Καλή συνέχεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προφανώς θεωρεί πολλά τα 6 κιλά που έχεις πάρει για τον μήνα που είσαι! Μην φοβάσαι! Πρόσεχε απλά την διατροφή σου! Μικρά και συχνά γεύματα .. όχι πολλά λάδια, όχι λιπαρά, προσοχή σε γλυκά, όπως σου είπε κι η woman! Αν χρειαστείς στείλε μου πμ!

Μην στενοχωριέσαι! Εγώ έχω πάρει ήδη 16 κιλά!! :blink: Δεν μου φαίνονται.. προσέχω κι όσο μπορώ.. αλλά τα νιώθω σαν βαρίδι στο σώμα μου!! Κι ο γιατρός μου είπε ότι είναι μεγάλο το μωράκι μου! Αν πάρει όλο το μήνα θα βγει πάνω από 3.800, αλλά είναι πολύ καλό βαρός για το μωράκι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...