Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ ΑΛΛΑ........


Recommended Posts

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ ΑΛΛΑ........ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!ΚΑΙ ΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ???ΤΑ 4 ΚΟΦΤΕΡΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!!ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ!!ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ!!ΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ!!ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΛΑΙΓΑ!!!ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΩ ΖΩ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΗΝ ΜΕ ΔΑΓΚΩΣΕΙ!!!!ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ????

ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ(ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Vicky geia sou,i kaluteri mou fili eixe to idio provlima me tin kori tis i opoia kata ton 13 mina arxise me poniria na gagkonei k na travaei ti roga,o thulasmos gia tin kopela eixe pleon ginei anupoforos kathoti k giafto stamatise..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

biky mou den exw akoma aythn thn empiria alla tha sou pw ti leei mesa sto biblio ths patsourou .

OTAN TO MWRO BGAZEI DONTIA

prin thilaseis dostou kati kryo na masisei (an einai giati bgazei dontakia)

mhn asxolise me tipote alo eno thhlazeis

na exete to daktilo konta gia na bgaleis to sththos otan se dakosei

dwse sto mwro na dakosei kati molis bgaleis to sththos

katebase to apo to sththos

prospathise s'olh thn prospathia na eisai sobarh me to mwro xwris na to tromakseis .an tromaksei mporei na kanei apergeia thilasmou giati esthanete oti den to ekane epitides kai esy antedrases uperbolika

an se dakonei kai meta gelaei to exei brei paixnidi .

AN TO EXEI BREI PAIXNIDEI PREPEI OTAN TO KANEI NA TO APOMAKRINEIS APO TO STHTHOS KAI NATOU LES OXI H MAMA PONAEI .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕ!ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΕΛΑΣΕ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΥΠΑΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕ...ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ???ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ! ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΣ ΣΗΜΕΙΟ. ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ! ΟΛΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πως θα σου φαινοταν η ιδεα να το βγαζεις με αντλια ωστε και να συνεχιστει το μητρικο γαλα αλλα και το στηθος σου να μενει ανεπαφο? ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα η μικρούλα μου τώρα έβγαλε τα κάτω δοντάκια και δεν με δαγκώνει ακόμη γιατί βάζει την γλώσσα μπροστά από τα δοντάκια! Βέβαια η κορούλα μου είναι και 10 μηνών επομένως δεν μπορώ να το συγκρίνω με σένα που είναι ακόμη μικρή!

Όμως επικοινώνησε με LaLa, Αργώ και Pebi αυτές οι μαμάδες θηλάζουν για πάνω από χρόνο είμαι σίγουρη ότι θα σου δώσουν τις δικές τους εμπειρίες.

Κάνε και αυτό που σου έγραψε η Αφροδίτη.

Είχε ξανατεθεί το θέμα με μια άλλη μαμά, ψάξε λίγο στο φόρουμ να δεις όλη την συζήτηση!!

Καλή επιτυχία, είναι κρίμα να σταματήσεις τουλάχιστον μέχρι και 6 μήνες να θηλάσει το μωράκι σου. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Argi ΜΟΥ ΘΗΛΑΖΩ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΗΝΕΣ ΣΧΕΔΟΝ!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ....ΑΛΛΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η δικη μου γνωμη διαφερι απο τις υπολοιπες .Αν τελικα δεις οτι τιιποτα απο όλααυτα πο ανφερε η Αφροδιτη πιο πανω δεν πιανει σταματα το θηλασμο.Δεν νομιζω 10 μηνες που θηλαζεις το παιδι σου να θεωρειτε λιγο καια πο τη στιγμη που πλεον για σενα η εμπειρια δεν ειναι ευχαριστη δεν ξερω τι αλλο να σου πω . Παντως προσφερες στο μωρακι σου αυτο που επρεπε .Απο εκει και περα υπαρχει ακι η λυση να το βγαζειςμε το θηλαστρο αλλωστε σε λιγο θα χρονισει καινομιζω οτι εδωσες ολα τα καλ συστατικα που εχει ο θηασμος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΑΝΙΑ ΜΟΥ,ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!ΤΩΡΑ ΟΜΩ Μ'ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ!!ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ!!!

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ Ν'ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ Η ΕΠΑΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΜΑΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΘΑ ΧΑΘΕΙ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...