Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!

Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΝΕΛΛΥ ΑΥΡΙΟ ΠΕΤΑΕΙ ΓΙΑ ΓΑΛΛΙΑ!!!!!!!!

ΤΙ ΛΕΤΕ???????ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ?????????????

ΝΕΛΛΥ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΖΩΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΡΕΣ!!!!!!!!!!

ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ.

ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Και βέβαια να τις στείλουμε!!

Καλό ταξίδι και καλή αρχή στη νέα σας ζωή.

Να περνάτε όμορφα και όλα να σας έρθουν βολικά:)

Και μόλις τακτοποιηθείτε περιμένουμε νέα σου:)

Πολλά φιλάκια στην μπουμπου σου:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

καλο ταξιδακι να εχετε νελακι! :) σου ευχομαι μεσα απο τη ψυχη μου να σας πανε ολα δεξια,να εχετε υγεια και μπολικη τυχη και τα ματακια σας να τρεχουνε μονο απο χαρα!!! μπολικη χαρα!!! να προσεχετε την μικρη σας και να ειστε οι τρεις σας παντα τοσο δεμενοι και αγαπημενοι οπως παντα! ;) να προσεχεις και το αντρακι σου που πρεπει να ειναι το καλυτερο μαγκακι του κοσμου,ε?? :) να γεμιζει η ζωουλα σας ετσι ομορφα παντα νελακι μου. σε ευχαριστω που με εκανες εκεινο το μεσημερι να συνειδητοποιησω οτι υπαρχουν και εδω κατι στη γη αγγελακια :) ! να πεις στην αννουλα οτι εχει την καλυτερη μαμα και τον καλυτερο μπαμπα του κοσμου! να ξερεις οτι στη σκεψη μου εισαι καθε μερα,δεν περναει ουτε μια μερα που να μη σε φερω στο μυαλο μου συμπαθειουλα μου! :) αληθεια σε ευχαριστω.. να προσεχετε πολυ και να φροντιζεις τον εαυτο σου ετσι?? και να μην κουραζεσαι πολυ,να τρως καλα και να κοιμασαι οσο πρεπει ετσι?? μη μου κανεις βλακειουλες και κουραζεσαι,ολα θα γινουν,αφου ειστε αστερακια! και στον στελιο να λες να ξεκουραζεται. αρχισα εγω τις βλακειες μου, ξερεις εσυ τι θα κανεις ετσι??? θα μου λειψεις γαμωτο σου.. φιλακια στην αννουλα,και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε εμεις.. οτι εκτακτο ,αν θελεις κατι οτι θελεις παρε με τηλεφωνο,διπλα ειναι η Γαλλια ;) παλιοπαιδο μεχρι εκει θα με φτασεις να ερθω...τοσο πολυ σε αγαπαω σκατουλινι μου. φιλακια και μια τεραστια αγκαλιτσα και στους τρεις σας,στην πιο γλυκια οικογενεια που γνωρισα στη ζωη μου,σας αγαπω(αλλα πιο πολυ εσενα,μη το πεις στον στελιο και στην αννα και στενοχωρηθουν ετσι???) .ουφ τωρα ομως κλαιω στα αληθεια....

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Ωχ κορίτσια μου... έχασα επεισόδια! Που πάει η Νέλλυ? Νόμιζα ταξιδάκι! Αλλά εσείς εύχεστε καλή αρχή!

Για δώστε κανένα λινκ να καταλάβω τι γίνεται...

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ...ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ"Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ" ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ....

Δημοσίευση

Τις καλύτερες ευχές μου για την καλύτερη νέα αρχή!! Όλα να πάνε τέλεια στι νέο ξεκίνημα της ζωής του... Να είστε πάντα υγιείς.. δυνατοί κι ευτυχισμένοι! Καλό σου ταξίδι κοπέλα μου! Από δω και πέρα μόνο επιτυχία κι ευτυχία!!

Δημοσίευση

νελλη μου καλο σας ταξιδι και καλη αρχη στην νεα σας ζωη μια ζωη γεματη αγαπη και ηρεμια να ειστε παντα ολοι σας καλα να μου φιλησεις την μικρη αννουλα και απο εδω και μπρος μονο χαρες να εχετε φιλακια πολλα πολλα!!!

Δημοσίευση

Νελλάκι καλή αρχή στη νέα σας ζωή. Να σας έρθουν όλα βολικά.

Δε σας φοβάμαι εσάς, εδώ τα βγάλατε πέρα με τόσες δυσκολίες! Από εδώ και στο εξής μόνο χαρές και γέλια στη ζωούλα σας!

Καλό σας ταξίδι!:)

Δημοσίευση

Οτι και να πω για αυτά τα δύο παιδιά είναι λίγο και μικρό.

Είστε υπέροχοι άνθρωποι και υπέροχοι γονείς!

Καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα και ευχομαι να συναντήσετε πλέον μόνο χαρές και ηρεμία στη ζωή σας.Καλή τύχη και πολλά φιλάκια στο αστεράκι σας.

Θα περιμένουμε ξανά να σας ακούσουμε!!!

Δημοσίευση

νελλακι μου σου ευχομαι κοριτσακι μου απο δω και περα μονο χαρες να εχετε!!!ευχομαι οι καλυτερες στιγμες σας μεχρι τωρα να ειναι οι χειροτερες μπροστα σ'αυτες που θα ζησετε στο μελλον εσυ και η υπεροχη οικογενεια σου!!!!!!μονο τα καλυτερα σας αξιζουν!!!!καλο ταξιδι και να μην μας ξεχνας!!!φιλιαααααααααααα!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου γλυκό, μπράβο σας που τολμάτε με τον σύντροφο σου! Φαίνεται να είναι μία πολύ καλή ευκαιρία, είσαστε και μικρά παιδιά, θα μεγαλώσετε και τη μπεμπούλα σας με άλλη νοοτροπία, δικούς σας ανθρώπους-σπίτι-δουλειά στρωμένη... τέλεια όλα! Μπράβο σου κοριτσάκι μου! Καλό ταξίδι να έχετε, καλή επιτυχία στο καινούργιο σας ξεκίνημα κι εννοείται πως περιμένουμε τα νέα σας, όταν με το καλό τακτοποιηθείτε! Φιλάκια πολλά στη μαγουλίτσα σου!!! Καλή τύχη!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...