Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γνωριζετε κατι για το Unimazole κι εγκυμοσυνη?


Recommended Posts

Φιλεναδες!!!!!:)

Σημερα πηγα σε εναν πολυ καλο ενδοκρινολογο για να του δειξω εξετασεις και να βγαλω καποια ακρη με τον θυρεοειδη μου που με ταλαιπωρει καιρο!

Μια αλλη μου εδωσε εδω και 14 μερες αυτο το φαρμακο Unimazole και σημερα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν χρειαζοτανε και οτι ειναι πολυ τοξικο...δλδ εγκυμοσυνη κι αυτο δεν παει....τελος παντων το εκοψα δεν θα το ξαναπαρω αλλα σκεφτομουν οτι εκανα κατι προσπαθειουλες για τις οποιες δεν ελπιζω αλλα λεω μηπως θα μου εκανε κακο αυτο σε αυτη την περιπτωση :unsure::blink::dry::blink: :silly: λεμε τωρα :lol:

Μηπως τυχαινει να γνωριζει κατι καποια κοπελα...αν το ειχε παρει...

Παντως κουραστηκα...ειπα κι εγω θα τον βαλω σε σειρα και ο γιατρος αυτος μου λεει τιποτα να μην εχεις αγχος απλα...μα δεν εχωωω :blink: και εκανα και εξετασεις αιματος για να παρω και καμια απαντηση αν μ επηρεαζει στο θεμα του μωρου....με μια πρωτη ματια στις εξετασεις ειπε οχι!:blink:

ΤΟΤΕ ΤΙ ΦΤΑΕΙ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....μια μου λενε ναι μια οχι :x τα χαπια μου!!!Συγνωμη αν σας κουρασα!Σας φιλω και ευχομαι τα καλυτερα στις ζωουλες ολων σας!!!:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Ντινάκι μου γλυκιά μου δεν ξέρω να σου απαντήσω στο θεματάκι σου, απλά σου γράφω για να σου ευχηθώ καλά αποτελέσματα στις προσπαθειούλες σας!

Σε φιλώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΗ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΜΟΥ.ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΧΗΡΗΣΗ ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΞΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ {ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ}ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ.ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Μ¨ΑΥΤΟ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΒΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΓΧΗΡΗΣΗ ΜΟΥ ΑΦΕΡΕΣΑΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΘΥΡΟΞΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΡΥΘΜΙΣΕΙ

ΓΙ"ΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ

Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ?

ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡ Η' ΥΠΟ ΘΥΡΟΕΙΔΗ?

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιφιγενεια μου!!!Εισαι πολυ γλυκια σ ευχαριστω πολυ!!:):kiss:

mariant μου,κοπελα μου σ ευχαριστω πόλυ για την απαντηση!Η προηγουμενη το ηξερε γι αυτο και δεν φοβηθηκα να το παρω...αλλα ο χθεσινος με τρομαξε!Τι να πω να ειμαι τοοοσο ποια τυχερη να το πω και να μου συνεβαινε αυτο τον μηνα μετα απο τοσο καιρο??:blink::dry:

Ευτυχως ειμαι στην 16 μερα και το σταματησα οποτε ελπιζω μικρο το κακο...απλα με απασχολει που μια μου λενε επηρεαζει την γονιμοτητα μια οχι!!!!Και δεν ξερω τι να κανω,ειχα καθυσυχαστει ελεγα αααα αυτο ειναι που με εμποδιζει και τελικα να μην ειναι αυτο?ουφ δεν βαριεσαι θα την βρω την ακρη...

Αυριο περιμενω απαντησεις απο αιμα για να δω τι θα γινει και αν με επηρεαζει!

Οσο για το τι εχω, θυρεοειδίτιδα Hashimoto ....με συμπτωματα υπερθυρεοειδισμου,αλλα οι τιμες παιζουν!!!Μια εχω μονο αντισωματα ανεβασμενα μια ολες οι τιμες πανω!Ελεος...

Τι να πω!:laugh: :laugh: :laugh: γελαω τι να κανω γιατι εχω παει σε χιλιους γιατρους και ολοι τα δικα τους!!Βεβαια ο χθεσινος κορυφη ευχομαι να πανε ολα καλα...και σε σενα το ιδιο!!!Γρηγορα να εχουμε χαρες!!!!! :silly: Φιλακια!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ARISTINA MOY ΑΦΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΡΟΛΟ.ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΚΑΠΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΒΕΒΑΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ.

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΝΩΡΙΣ.ΕΙΔΕΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ? ΤΑ ΠΡΟΝΟΕΙ ΟΛΑ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ:)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστηχως....με τις εξετασεις ο γιατρος μου ειπε οτι ειμαι χαλια και οτι επεσα σε βαθυ υποθυρεοειδισμο!!!!Και ολα αυτα και απο τα χαπια!!!!!!!Ειμαι στενοχωρημενη γιατι νομιζα οτι θα το ελυνα....τωρα ειπε να περιμενω μερικες μερες να περασει η επιδραση του φαρμακου (φυσικα το εκοψα)και να δουμε πως θα ειμαι παλι...επισης ειπε οτι δεν επηρεαζει την γονιμοτητα!!!ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?????βΑΘΥ ΥΠΟΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ....τι να πω με εχουν τρελανει....δεν ξερω τι να πιστεψ....τωρα απλα κανω υπομονη να δω παλι τι θα γινει....Ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για το ενδιαφερον!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ARISTINA ΜΟΥ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΕΙΧΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΥ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ ΥΠΕΡ,ΤΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΟΚ.ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΑ ΜΕΤΑ ΠΙΟ ΛΙΓΑ mg.

KOΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ,ΘΑ ΤΟΝ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΚ.ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ?

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ ευχαριστω κοπελα μου!:)οχι δεν μου εδωσε καινουργια θεραπεια...περιμενει να δει πως θα παει τωρα που σταματησα τα χαπια να περασει η επιδραση τους δλδ και μετα θα ξανακανω γυρω στις 26/7 για να δουμε που κυμαινονται οι τιμες και να παρω την αναλογη θεραπεια!Απο υπομονη αλλο τιποτα... :)

Ευχομαι να πανε ολα καλα....εντωμεταξυ η θερμοκρασια μου καθε μερα ειναι το πολυ 36.7,ευχομαι να μην επηρεασαν τον κυκλο μου τα χαπια αυτα η την ωορηξια...τελος παντων βλεπουμε!!!Φιλακια κοριτσαρα μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...