Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια α α Θέλω να πάρω κάτι που να κοιμάται ο μπέμπης μου στο δωματιό μου για αρχή αλλά κ να μεταφέρεται αν παω καπου.

Οι καλαθούνες δεν μου αρέσουν καθόλου , το λικνο δεν μεταφέρεται

αποφασισα PORT BEBE αλλα απο που ????????

Κατι που ειδα στο Ηρα δεν μου γεμισαν το μάτι , παλια τα port bebe ηταν πιο ανθεκτικά (ηταν σκληρο το εσωτερικο τους)

ψαχνω ενα port bebe χειρος σαν αυτο που εχουν καποια καροτσια για βρεφη.

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ??????????????????????????????????:dry:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ-ΤΥΠΟΥ ΛΗΤΩ Η JUMBO.ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Κ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ.

ΓΝΩΜΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ Κ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PORT BEBE ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Κ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ-ΔΕΝ ΕΝΔΥΚΝΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΜΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ,ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!

ΦΙΛΑΚΙΑ,ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!

Δημοσίευση

εγω πηρα ενα τελειο σκληρο πορτ μπεμπε που μπαινει και δενει και στο αυτοκινητο με τις ζωνες, αλλα εχει και ποδαρακια ωστε να λειτουργει και σαν καλαθουνα. ειναι της perego και το πηρα απο τη στρατα - στρατουλα στην αγ. παρασκευη.

Στην αρχη μου ειπε οτι το πουλουσε σετ με το καροτσι αλλα του ειπα οτι ηταν για ειδικη περιπτωση - ηθελα να ανεβω θεσ/νικη για την κηδεια της μαμας μου - και το πηρα μονο του

δοκιμασε μπας και καταφερεις κατι.. θα το ευχαριστηθεις!

Δημοσίευση

mummydi με σκοτωνεις .. δεν εχω επιλογες ... το κρββατι του δε χωρα στο δικο μου κ το δωματιο του ειναι πολυ μακρυα απο το δικο μου...

frapedia με κανες κ ενιωσα χαζη ... απο εκει πηρα το κραββατι κ την αλαξιερα αλλα δεν ανεβηκα στον οροφο επανω :P

κοριτσακια ευχαριστω πολυ πολυ ειστε γλυκες !!!!

α ! πειτε μου κ γνωμη για αποστειρωτη μπιμπερο

ηθελα philips aventi αλλα 1 πωλητρια μου ειπε οτι παιρνει μονο μπιμπερο philips ο συγκεκριμενος αποστειρωτης ..:S

Δημοσίευση

frapedia72 έγραψε:

εγω πηρα ενα τελειο σκληρο πορτ μπεμπε που μπαινει και δενει και στο αυτοκινητο με τις ζωνες, αλλα εχει και ποδαρακια ωστε να λειτουργει και σαν καλαθουνα. ειναι της perego και το πηρα απο τη στρατα - στρατουλα στην αγ. παρασκευη.

Στην αρχη μου ειπε οτι το πουλουσε σετ με το καροτσι αλλα του ειπα οτι ηταν για ειδικη περιπτωση - ηθελα να ανεβω θεσ/νικη για την κηδεια της μαμας μου - και το πηρα μονο του

δοκιμασε μπας και καταφερεις κατι.. θα το ευχαριστηθεις!

Κουραγιο frapedia ευχομαι απο δω κ στο εξης μονο ευτυχισμενες στιγμες !:blush:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΣ CHICCO.Κ ΤΟ PORT-BEBE ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΑΡΚΑ.ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Κ ΤΑ 3,Κ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ ΠΟΛΥ ΤΟ PORT-BEBE ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ Κ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΕΚΕΙ.ΑΛΛΑ Κ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!

Δημοσίευση

mummydi έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ-ΤΥΠΟΥ ΛΗΤΩ Η JUMBO.ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Κ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ.

ΓΝΩΜΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ Κ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PORT BEBE ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Κ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ-ΔΕΝ ΕΝΔΥΚΝΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΜΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ,ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!

ΦΙΛΑΚΙΑ,ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!

τα ιδια θα ελεγα.Και μας η παιδιατρος δεν ηταν θετικη.Η λικνο η κουνια.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι από μένα!! Εμείς θα πάρουμε το καρότσι της Peg Perego 3 σε 1! Έχει port bebe κάθισματάκι αυτοκινήτου και καρότσι κανονικό! Το port bebe μπαίνει και στο αμάξι όσο είναι νεογνό για μεταφορά! Κι εμάς θα μας βολέψει για τα πήγαινε-έλα στην Εύβοια που κάνουμε! Οπότε όσο χωράει σκέφτομαι να τον κοιμήχω εκεί για να τον έχω δίπλα μου όπου πηγαίνω!

Για αποστειρωτή, είχε η νύφη μου της chicco με τον οποίο έμεινε πολύ ευχαριστημένη! Εκείνη δεν θήλασε καθόλου λόγω φαρμάκων, οπότε το χρησιμοποίησε πολύ! Μου τον έδωσε εμένα και αγόρασα μπιμπερό chicco μερικά να έχω! Σκέφτομαι να θηλάσω, αλλά χαμένα δεν πάνε! Εύχομαι βέβαι και για το πρώτο τουλάχιστον 6μηνο να μην τα χρησιμοποιήσω!! :P

Καλή συνέχεια..

Δημοσίευση

Καλησπερα κ με το καλο το μωρακι σου.

Αν παρεις πορτ μπεμπε καλο θα ηταν να παρεις ενα να ενσωματωνεται στο καροτσι για να πηγαινετε ωραιες βολτιτσες.

Επισης κοριτσια μου, να γινω λιγο το σπαστικο της παρεας?Μη κοιτατε πορτ μπεμπε για να τα βαζετε στο αυτοκινητο.Και ας εχει ενα σωρο εξαρτηματα ασφαλειας.Αυτα τα κλειδωματα κλειδωνουν μονο το πορτ μπεμπε κ ΟΧΙ ΤΟ ΜΩΡΟ.Αυτο μου το ειπε γνωστος σε καταστημα με ειδη βρεφαναπτυξης οταν εγω πηγα να αγορασω αυτα τα κλιπ για το πορτ μπεμπε που αγορασα για τον μικρο.Για το αυτοκινητο καλο θα ηταν μονο τα καθισματακια (τα οποια μη φοβαστε, τα εχουν σχεδιασει οι εταιριες βαση παιδιατρων) κ για μεγαλες αποστασεις αρκει να τα σηκωνετε που κ που να ξεπιανωνται.

Αυτα, συγνωμη , αλλα ουτε κ εγω το ηξερα, κ σας το μεταδιδω για να μην κανετε εξτρα αχρηστες αγορες(κλιπ ασφαλειας).Τα πορτ μπεμπε για το καροτσι ειναι μια χαρα!!!

Οσο για αποστειρωτες, εγω εχω της Nuk, με βολεψε μια χαρα.

Δημοσίευση

Καλησπέρα και με το καλό το μωράκι σου. Εγώ αγόρασα πολυκαρότσι από το ιντερνετ. Είχε τα μισά χρήματα. Εδώ κοστίζουν 700 ευρώ και εγώ το αγόρασα 350. Με βόλεψε πολύ, είναι σκληρό, σταθερό, προσαρμόζεται στο καρότσι και το έχω δίπλα μου, στο σαλόνι, στο δωμάτιο.. Όταν βγαίνουμε βόλτα τον βάζω στο κάθησμα του αυτοκινήτου, είναι σίγουρα πιο ασφαλές.

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

Καλησπέρα κι από μένα!! Εμείς θα πάρουμε το καρότσι της Peg Perego 3 σε 1! Έχει port bebe κάθισματάκι αυτοκινήτου και καρότσι κανονικό! Το port bebe μπαίνει και στο αμάξι όσο είναι νεογνό για μεταφορά! Κι εμάς θα μας βολέψει για τα πήγαινε-έλα στην Εύβοια που κάνουμε! Οπότε όσο χωράει σκέφτομαι να τον κοιμήχω εκεί για να τον έχω δίπλα μου όπου πηγαίνω!

Για αποστειρωτή, είχε η νύφη μου της chicco με τον οποίο έμεινε πολύ ευχαριστημένη! Εκείνη δεν θήλασε καθόλου λόγω φαρμάκων, οπότε το χρησιμοποίησε πολύ! Μου τον έδωσε εμένα και αγόρασα μπιμπερό chicco μερικά να έχω! Σκέφτομαι να θηλάσω, αλλά χαμένα δεν πάνε! Εύχομαι βέβαι και για το πρώτο τουλάχιστον 6μηνο να μην τα χρησιμοποιήσω!! :P

Καλή συνέχεια..

Κ ΕΧΕΙ Κ ΤΕΛΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ...ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΡΟΖ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ!!!!

Δημοσίευση

mummydi έγραψε:

Κ ΕΧΕΙ Κ ΤΕΛΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ...ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΡΟΖ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ!!!!

Αχ και μ'αρέσει το ροζ........Φαντάζομαι την πριγκηπέσσα σου εκεί μέσα!! :laugh: Με το καλό να γεννηθεί και να το γεμίσει με την μωρουδίλα της!! ...

Εμείς θα παραγγείλουμε το corallo είναι κόκκινο με μαύρο! Το σκέφτηκα έτσι ώστε αν μετά κάνω κοριτσάκι να ταιριάζει .. το κόκκινο πάει και στα 2 φύλα!! Και επίσης είναι το χρώμα που μ'αρέσει μετά το ροζ!! :laugh:

Στην αρχή ήμασταν επιφυλακτικοί γιατί είναι ακριβούτσικα, αλλά είδαμε ένα ζευγάρι στα jumbo που μας είπε τα καλύτερα! Κι έτσι είπαμε.. θα πάρουμε ένα καλό.. όπου θα μεγαλώσουν 2 μωράκια.. Θεού θέλλοντος.. γιάτι όχι και 3!! :laugh: Στον άντρα μου ποιος το λέει;; :blink:

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

mummydi έγραψε:

Αχ και μ'αρέσει το ροζ........Φαντάζομαι την πριγκηπέσσα σου εκεί μέσα!! :laugh: Με το καλό να γεννηθεί και να το γεμίσει με την μωρουδίλα της!! ...

Εμείς θα παραγγείλουμε το corallo είναι κόκκινο με μαύρο! Το σκέφτηκα έτσι ώστε αν μετά κάνω κοριτσάκι να ταιριάζει .. το κόκκινο πάει και στα 2 φύλα!! Και επίσης είναι το χρώμα που μ'αρέσει μετά το ροζ!! :laugh:

Στην αρχή ήμασταν επιφυλακτικοί γιατί είναι ακριβούτσικα, αλλά είδαμε ένα ζευγάρι στα jumbo που μας είπε τα καλύτερα! Κι έτσι είπαμε.. θα πάρουμε ένα καλό.. όπου θα μεγαλώσουν 2 μωράκια.. Θεού θέλλοντος.. γιάτι όχι και 3!! :laugh: Στον άντρα μου ποιος το λέει;; :blink:[/quote:1qj864uq]

ΓΙΑ ΤΑ 3????ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ...!!!!:S

Κ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ Ν ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΡΟΖ..ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΟΤΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΛΥΜΜΑ ΘΕΛΩ,ΥΠΕΚΥΨΑ!!!!

ΜΜΜΜΑΚΙΑ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...