Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

[video type=fliqz]Κοριτσάκια μου πάει τόσος καιρός! Έχουμε πέσει με τα μούτρα στο θηλασμό και πλέον ο μπεμπούλης μου θηλάζει ανα δύο ώρες οπότε περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας αγκαλιά και που χρόνος για ιντερνετ.. Οι κολικοί μας τελείωσαν και απο μόνος του άρχισε να κοιμάται τουλάχιστον συνεχόμενο επτάωρο το βράδυ οπότε άρχισαν να υποχωρούν και οι μαύροι κύκλοι μου! Ελπίζω να είστε όλες σας καλά, κι εσείς και τα μωρουδέλια σας! Εδώ είναι ο Φοιβάκος μας λίγο πριν γίνει δυο μηνών!!! http://www.flickr.com/photos/itsmarcos/ ... 068947160/

Φιλάκια πολλά!!!

Δημοσίευση

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!!:laugh: mummydi κι εγώ έτσι τον αποκαλώ! Το γιαβράκι μου το καραμελένιο! Χρύσα, δεν μπορείς να φανταστείς! Θέλει να τα βλέπει και να τα ξέρει όλα, μια σταλίτσα ανθρωπάκι!

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

xaxax

poli omorfos to antraki sou..:laugh:

blpeo mes tin energeia einai e?:silly:

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ! Θούλη μου, δεν κάθεται λεπτό! Τεντώνει χέρια πόδια, στήνει κεφάλι, δεν σου λέω τίποτα!

Δημοσίευση

:laugh: Ποτε περασε ο καιρος...σαν χθες μου φαινεται που διαβαζα για την εγκυμοσυνη σου!!!!!Ο γυιοκας σου ειναι ενας κουκλος αναμφισβητητα,ΤΙ ΜΑΤΑΡΕς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕς!!!!:woohoo: Να τον χαιρεστε ευχομαι κουκλα μου,και να σε βλεπουμε συχνοτερα γιατι μας ελλειψες!:)

Δημοσίευση

Στο χωριό μου λένε "καμαρώνει σαν το γύφτικο σκεπάρνι!" :laugh: :P ... κάπως έτσι κάνουμε κι εγώ και ο μπαμπάς του! Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχούλες σας και για τα καλά σας λόγια! Εύχομαι όλα τα παιδάκια να είναι γερά και καλότυχα. Α, και αυτό με τον επτάωρο ύπνο το κατάφερε μόνος του. Απλά τον βάζω μπρούμυτα για 2 τρίωρα κατα τη διάρκεια της ημέρας και τρώει ανα 2ωρο. Έτσι, όταν πάει 12 το βράδυ, έχουμε κάνει και το μπανάκι μας, είναι και χορτάτος και ήρεμος και κοιμάται μέχρι κατα τις 7.00.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...