Μετάβαση σε περιεχόμενο

mpomponieres baftiseis!!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 282
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Moussa έγραψε:

Α και κοριτσια οσες ειστε απο θεσσαλονικη βαλτε ενα χερακι να βρω catering για δικο μου χωρο γλεντιου.Σκεφτομαστε να το κανουμε στο χωριο της μανουλας μου που ειναι 50 χιλ. απο θεσσαλονικη και εχουμε εναν τεραστιο χωρο που κανουμε εκει τις εκδηλωσης μας οποτε εκει θα κανουμε και το γλεντι.Εχουμε φιλους που εχουν συγκροτημα ΣΙΩΠΗ ο τραγουδιστης τους (ειναι και συγγενης).χρειαζομε λοιπον κατι οργανωμενο για φαγητο σερβιτορους σεφ και στολισμο χωρου.απο ατομα για το τραπεζι υπολογηζουμε καμια 300 και φυσικα ολες εσεις που θελετε και μπορειτε να ερθετε:laugh: .

ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ PANORAMA CATERING ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟΣ ΜΑΣ.

ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΗΤΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ,ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΓΑΜΟΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΜΙΚΡΑΣ,ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ.

ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Π.Χ. ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ,ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΑ 9Ε ΤΟ ΚΙΛΟ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 12 ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ.ΚΙΑ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ.

ΤΟ ΤΗΛ. ΕΙΝΑΙ 2310 326630 2310 323019

EXEI KAI ΣΙΤΕ www.panoramacatering.gr αλλα εχει πλαιες φωτο και δεν εχει καμια σχεση με αυτα που εκαναν στον δικο μας γαμο...μην κρινεις απο εκει καλυτερα...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Moussa έγραψε:

Α και κοριτσια οσες ειστε απο θεσσαλονικη βαλτε ενα χερακι να βρω catering για δικο μου χωρο γλεντιου.Σκεφτομαστε να το κανουμε στο χωριο της μανουλας μου που ειναι 50 χιλ. απο θεσσαλονικη και εχουμε εναν τεραστιο χωρο που κανουμε εκει τις εκδηλωσης μας οποτε εκει θα κανουμε και το γλεντι.Εχουμε φιλους που εχουν συγκροτημα ΣΙΩΠΗ ο τραγουδιστης τους (ειναι και συγγενης).χρειαζομε λοιπον κατι οργανωμενο για φαγητο σερβιτορους σεφ και στολισμο χωρου.απο ατομα για το τραπεζι υπολογηζουμε καμια 300 και φυσικα ολες εσεις που θελετε και μπορειτε να ερθετε:laugh: .

ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ PANORAMA CATERING ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟΣ ΜΑΣ.

ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΗΤΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ,ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΓΑΜΟΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΜΙΚΡΑΣ,ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ.

ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Π.Χ. ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ,ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΑ 9Ε ΤΟ ΚΙΛΟ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 12 ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ.ΚΙΑ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ.

EXEI KAI ΣΙΤΕ www.panoramacatering.gr αλλα εχει πλαιες φωτο και δεν εχει καμια σχεση με αυτα που εκαναν στον δικο μας γαμο...μην κρινεις απο εκει καλυτερα...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ

Δημοσίευση

Moussa έγραψε:

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ

Δημοσίευση

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΟ (ΘΕΜΑ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΝΑΥΤΑΚΙΑ Π.Χ Η ΒΑΤΡΑΧΑΚΙΑ Η ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ.Α ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

Δημοσίευση

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΟ (ΘΕΜΑ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΝΑΥΤΑΚΙΑ Π.Χ Η ΒΑΤΡΑΧΑΚΙΑ Η ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ.Α ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ωχ τελειοοοο το κόλπο, αν το ήξερα νωρίτερα θα είχαμε γλυτώσει μια σαλιαρα που πήγε στα σκουπίδια επειδή χάλασε στην προσπάθεια μου να την καθαρίσω😂😂  Τι κάνετε;;;    Η μπεμπουλα αυτές τις μέρες δεν είναι και πολύ καλά.. βασικά είναι κεφάτη, γελάει, αλλά έχει περισσότερη γκρίνια και κλαίει και όλο τα χέρια στο στόμα.. νιώθω ότι πονάει.. της δίνω μασητικα αλλά δεν ξέρω πως αλλιώς να την βοηθήσω. Εντωμεταξύ το δόντι ίσα που φαίνεται… μέχρι πότε θα την πονάει; Όταν βγει εντελώς; Ωστόσο νομίζω θα βγει κιαλλο ένα αριστερά όπου ναναι.. εχθές έκανα και ένα σεμιναριο ύπνου, παρόλο που είχα κάνει και στην εγκυμοσύνη ομαδικό, τώρα έκανα ατομική συνεδρία γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι έχει συμβεί με τον ύπνο της… ημερήσιο ύπνο ούτε για αστείο, μόνο πάνω μου 20 λεπτά και το βράδυ ξυπνάει κάθε 1-2 ώρες. Μου είπε λοιπόν η σύμβουλος στο σεμινάριο με λίγα λόγια ότι επειδή κάνει εξαρτημένο ύπνο και όχι ανεξάρτητο όταν κάνει κύκλο ύπνου μετά δεν μπορεί να τον συνδέσει από μόνη της με τον επόμενο και έτσι ξυπνάει και ψάχνει στήθος γιατί έτσι έχει μάθει να κοιμάται…. Εν ολογις καληνύχτα😂 θα προσπαθήσουμε σιγά σιγά να το αλλάξουμε αυτό και βλέπουμε πως θα πάει.
    • Καλησπέρα να σας ζήσει!!!! Αν παίρνει βάρος κι είναι οκ μην ανησυχείς καθόλου! Εμένα τριών μηνών που ξεκίνησα μόνο σκόνη έπινε 120 και 5-6 γεύματα την ημέρα όταν όλα τα μωράκια γύρω μου έπιναν 180.. 180 πίναμε σε κάποια γεύματα μόνο και μετά τον 5ο. Βάρος έχουμε κανονικο. Αν δίνεις κι αντλημενο λογικό να μην πίνει πολύ από το μπιμπερο.
    • @annie! μου τώρα είσαι 8η εβδομάδα ε;  Ωραία καλά κάνεις και το αναφέρεις και στους εργοδότες ναι.. θα σε πάρουν αναπληρώτρια ε; Κάπου κοντά στην περιοχή σου; Γιατί θα σαι και δύο μήνες πριν να γεννήσεις! 
    • Συμφωνω και μην συγκρινεις το μωρακι σου με αλλα το καθε μωρο ειναι διαφορετικο..και μενα μου ελεγαν οτι πινουν 180 ml εμενα επινε 120 και ηταν μια χαρα και το βαρος του φυσιολογικο οποτε δεν ανησυχουσα..να σου ζησει!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...