Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ


Recommended Posts

Μπορει κάποιος να έχει καθυστέρηση 11-12 μέρες και ειδικά με τα παρακάτω συμπτώματα? ζαλάδες όταν σηκώνομαι, σα να εχω φάει κατι κ δε μπορώ να το χωνέψω, προχτές μετά την επαφή με το σύντροφο μου όταν σκουπίστηκα απο κάτω παρατήρησα μερικά ροζ(απαλό) υγρά, παρακολούθησα για μια μερα τη θερμοκρασία μου κ ήταν συνεχεια 37+ και χτες κοβόντουσαν τα πόδια απο τα γονατά κ κάτω κ ένιωθα πως δε μπορούσα να μείνω όρθια και επίσης χτες το βράδυ με eixa εντονους πόνους πολύ χαμηλά στην κοιλιά μου που δε μοιαζαν με αυτούς της περιόδου. την παρασκευή έκανα τεστ εγκυμοσύνης, το prectitor, κ βγήκε αρνητικό. ας με βοηθήσει κάποιος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ,ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ,ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΄΄ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ;΄΄.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΟ ΤΕΣΤ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΝΤΙΚΤΟΡ;ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ Η ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕ Σ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ,ΠΑΣ Σ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΙΑΚΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεσποινάκι, θα συμφωνήσω με τη Νανά. Το predictor δεν έχει την καλύτερη φήμη. Και γενικά τα τεστ δεν είναι τα πλέον αξιόπιστα. Το καλύτερο είναι να πας για χοριακή ή να πάρεις ένα τεστ από αυτά που δείχνουν από τις 10 μονάδες χοριακής και πάνω, πχ το self-clear.

Καλώς ήρθες στο mammyland κι εύχομαι αύριο να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...