Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σας!!

Να είστε γεροί , χαρούμενοι και αγαπημένοι όπως φαίνεστε στις φωτογραφίες!Και του χρόνου.

Α! και για την φρουτόκρεμα , μην σκάς,όπως λέει και ο παιδίατρος μου.

Εμένα έκοψε τελείως το απογευματινό! :blink:

Δημοσίευση

harap τελεια περασατε ε? Πολυ χαιρομαι γι αυτο. Ειχα παει και εγω στη Κεφαλλονια πριν 4 χρονια και περασα ΤΕΛΕΙΑ. Πολυ ομορφο νησι με ωραιες παραλιες αν και τα νερα απο οσο θυμαμαι ειναι πολυ κρυα!

Καλα τα παιδια φαινοντε απο τις φωτογραφιες οτι το διασκεδασαν και τους αρεσε πολυ! :)

Δημοσίευση

evipapa σε ευχαριστώ πολύ. Όσο για την φρουτόκρεμα, που θα πάει, θα την φάει. Στο χέρι του είναι?

Τόμα Όντως ήταν τέλεια. Υπέροχες παραλίες και δεν ήταν πολύ κρύες. Αφού μπήκαν τα παιδιά, φαντάσου.

Anna_80 Είδες πως μεγαλώσαμε? Αχ, δεν το πιστεύω πως αυτά τα παιδιά είναι δικά μου.

Δημοσίευση
:( Ζηλεύωωωωωω.... Κεφαλλονιά!! Τέλεια!! Είναι η νύφη μου από κει κι έχω πάει αρκετές φορές! Στην κυριολεξία το λατρεύω το νησί αυτό! Τα παιδάκια σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Απ'ότι βλέπω κι από τις φώτο πρέπει να περάσατε πολύ όμορφα! Να'στε καλά να περνάτε πάντα όμορφα στις διακοπές σας!! Και γενικά σ'ότι κάνετε στην ζωή σας ενωμένοι!! Έτσι θέλω κι εγώ με το καλό... να κάνω με την δική μου πλέον οικογένεια!!
Δημοσίευση

happy mammy πρέπει να κανονίσουμε ομαδικό μπανάκι. Θα έχουν πλάκα οι πιτσιρικάδες.

hope_89 σε ευχαριστώ πολύ. Πράγματι η μικρή το δείχνει συχνά πως είναι η μεγάλη αδελφή. Του διαβάζει παραμύθια, του παίζει παιχνίδια, πού και πού τον μαλώνει κιόλας. Και αυτός.....σαν θεά την κοιτάζει. Μόλις την βλέπει κάνει σαν τρελός. Αχ, τα λατρεύω.

dalia πράγματι περάσαμε πολύ όμορφα. Όσο για το ενωμένοι, θέλει πολύυυυυυυυυ υπομονή και κουράγιο. Όταν έχεις δυο παιδιά και δεν έχεις χρόνο παρά μόνο για αυτά, αρχίζουν οι δυσκολίες. Εκεί είναι τα δύσκολα και χρειάζεται ηρεμία.

Δημοσίευση

Υπομονή δεν θα πει τίποτα!! Είναι που είναι ακόμα μωράκια και τα παιδάκια σου!! Θυμάμαι εγώ με την οικογένεια μου, περνάγαμε τέλεια σε διακοπές που πηγαίναμε! Αλλά ήμουν πιο μεγάλη κι εγώ τότε και καταλάβαινα!! Θα δεις.. Με τον καιρό θα περνάτε όλο και πιο ωραία!! Σας το εύχομαι ολόψυχα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...