Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναβολή ονείρου...


Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια,εχω ασχημα νεα..:( Οι daronda μου δημιουργησαν κυστικα ωοθυλακεια:blink: και πρεπει να σταματησουμε το προγραμμα...:angry: Θα παρω αντισυλληπτικα αυτον τον κυκλο και θα ξεκινησω παλι με αλλη αγωγη τον Σεπτεμβρη...

Δεν ξερω πως να αντιδρασω..να κλαψω??να αρχισω να φωναζω??να βρισω για την κωλοτυχη μου μεσα?τι???

Τιποτα καλο δεν μας συμβαινει εδω και 15 μηνες....τιποτα!!!

Τωρα κοιταω για το που θα παμε διακοπες μπας και χαλαρωσουμε λιγο απο ολα τα ασχημα του του τελευταιου χρονου!!!

Φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ!ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ,ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΜΗ ΣΚΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΝΕ ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ.ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να κλάψεις, να φωνάξεις , να βρίσεις και γενικά να ξεσπάσεις...να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις, να αφεθείς και να απόλάυσες τις διακοπές σου! Μην το συζητήσετε με τον άντρα σου καν και καν! Ξεχάστε το για λίγο διάστημα! Χρειάζεστε και οι δύο ένα διάλειμμα...πρέπει να μαζέψετε δυνάμεις ώστε να ξενικήσετε πάλι με το καλό τις προσπάθειες! Κατερίνα..τίποτα δεν είναι τόσο δύσκολο αλλά ουτε και εύκολο..δες το με άλλα μάτια..αισιόδοξα!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστω κοριτσακια μου...τι καλες που ειστε ολες..σας αγαπω πολυ και ας μην σας εχω γνωρισει ποτε απο κοντα...

Προσπαθω να μην με παρει απο κατω...ελπιζω να τα καταφερω...και να δω τη θετικη πλευρα του θεματος και παλι..

Να σας πω και το αλλο..πηγαινοντας στο μαιευτηριο σημερα το πρωι σταματημενοι στο φαναρι ερχεται μια κοπελα 6-7 μηνων εγκυος και καθριζε τα φαναρια των αυτοκινητων...Εκεινη τη στιγμη σκεφτηκα κοιτα πως τα δινει απλοχερα εκει που θα ταλαιπωρηθουν να μεγαλωσουν και σε μας που εχουμε αλλη δυνατοτητα μας δοκιμαζει συνεχεια και συνεχεια!!!

Ειμαι αδικη ρε κοριτσια??

Εσεις που θα πατε διακοπες??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κανουν όνειρα και αυτοί οι άνθρωποι Κατερίνα μου..ενώ ξέρουν τις δυσκολίες κάνουν παιδάκια..και όχι μόνο αυτό..κα΄θε άνθρωπος έχει το δικό του Γολγοθά. Εσένα ειναι αυτός., εκείνης είναι τα οικονομικά προβλήματα..μην τα θέλουμε και όλα δικά μας..:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΘΗΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ! ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΡΙΜΑ! ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ! ΗΡΕΜΙΣΕ, ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ! ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ! ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ! ΟΛΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΤΗΧΙΑ! ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΙΣΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ! ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινα ελπίζω να μην μεπαρεξήγησες με τα λεγόμενά μου. Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που αισθάνεσαι και ξέρω πως είναι να θες απεγνωσμένα ένα παιδάκι. Δεν ήθελα να μειωσω τον πόνο σου ή την προσπάθειά μου απλώς ήθελα να σου δώσω μια άλλη εικόνα λίγο διαφορετική για να αισθανθείς πως κανένας δεν περισσότερο η λιγότερο ευνοημένος..κάθε άνθρωπος ζει το δικό του αγώνα και δυστυχώς δεν μπορούμε να θέλουμε να ειμαστε απολυτα ευτυχισμένη..δεςτα θετικά της ζωης ,έίσαι καλά, έχεις έναν υπέροχο σύντροφο και έχετε έναν κοινό αγώνα και στόχο..ένα ζουζούνι..και καποια στιγμη θα τον κερδίσετε! Μην κοιτάς τι έχει ο άλλος..δεν ξέρεις τι κρυβει η δική του ζωή, ο δικός του αγώνας..:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

...katerina... έγραψε:

Ειμαι αδικη ρε κοριτσια??

Εσεις που θα πατε διακοπες??

οχι ματια μου δεν εισαι αδικη...κουρασμενη εισαι απο την κατασταση

θα ρθει ομως το μπεμπε κοριτσακι μου και θα σου αλλαξει την ζωη! Μπορει οχι τωρα, οχι σε ενα μηνα αλλα την καταληλη στιγμη θα ρθει και θα ναι για μια ζωη...τι αξια εχουν 1-2 μηνες?

για πολλες πολλες διακοπες δε μας κοβω...δουλεια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινάκι μου λυπάμαι που τελείωσε έτσι αυτή η προσπάθεια αλλά μην απογοητεύεσαι, όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Όσο για την κοπέλα που είδες στα φανάρια και το σχόλιο που έκανες εγώ θα σου έλεγα πως έχεις άδικο. Δεν είναι τα χρήματα που χρειάζεται ένα μωράκι αλλά αγάπη και αυτή η γυναίκα ίσως έχει άπειρη αγάπη να του δώσει και σίγουρα θα βρεί τον τρόπο να το μεγαλώσει όσο κάλύτερα γίνεται.

Καταλαβαίνω ότι είσαι πικραμένη αλλά ας μήν κάνουμε τέτοιες σκέψεις για μέλλουσες μανούλες.

Μην χάνεις την πίστη σου και θα έρθει και το μωράκι.

:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μην στενοχωριέσαι και να κοιτάξεις ν'απολαύσεις τις διακοπές!! Μπορεί να είναι και οι τελευταίες διακοπές τις ανεμελειάς!! Του χρόνου με το καλό να περιμένεις να γενήσεις το νινάκι σου!! Έτσι έλεγα κι εγώ για το γαμήλιο! Είναι οι πρώτες διακοπές ως παντρεμένη... κι οι τελευταίες ως ξένοιαστη χωρίς παιδιά! Φέτος δεν πήγα πουθενά.. Περιμένω να γεννήσω σε λίγο καιρό!! Από δω και πέρα.. όπου πηγαίνω, θα'ναι μαζί και το νινί.. :laugh:

Απόλαυσε το καλοκαίρι και τα χάδια.. και θα δεις.. όλα καλά θα πάνε!! Καλή συνέχεια... και εύχομαι με το που μπει ο Σεπτέμβρης να μπει κι ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marouli32 έγραψε:

Δεν είναι τα χρήματα που χρειάζεται ένα μωράκι αλλά αγάπη και αυτή η γυναίκα ίσως έχει άπειρη αγάπη να του δώσει και σίγουρα θα βρεί τον τρόπο να το μεγαλώσει όσο κάλύτερα γίνεται.

ποσο θα ηθελα να εχεις δικιο...ομως στην χωρα που ζουμε δυστηχως χρειαζονται και χρηματα και εφοδια γενικως...και αμα ειναι και ξενη...αστα να πανε...να δωσει ο Θεος να μην πεσει στην αναγκη γιατρου ή εκπαιδευτικου το μωρακι της γιατι εχει πολυ λιγες ελπιδες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μη σκέφτεσαι αρνητικά!!

Μην απογοητευεσαι!!!

όλα θα πάνε καλά..μέσα από τη καρδιά μου ευχομαι να πραγματοποιηθουν όλες σου οι ευχές..

πρωτιστως κοιτα να απολαυσεις τις διακοπές σου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερίνα μου μην αγχώνεσαι και μην στεναχωριέσαι....... Εγώ το έπαθα αυτό που σου συνέβει πριν 1 μήνα περίπου και εγώ στεναχωρήθηκα πολύ αλλά ο γιατρός μου ξέρεις τι μου είπε?'Οτι αν ήμουν σα μερικούς γιατρούς θα σου την έκανα την εξωσωματική και δεν θα πετύχαινε.... και έτσι τα έβαλα τα πράγματα λογικά και σκέφτηκα ότι καλύτερα που σταμάτησα πιο νωρίς παρά το τεστ εγκυμοσυνής μου να έβγαινε αρνητικό!!!!!

Μην στεναχωριεσαι την επομενη θα ειναι σιγουρα καλυτερα!!!!!

Φιλιά:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια ,

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και την στηριξη σας και ευχομαι σε ολες τα καλυτερα!!

Μαλλον δεν το εθεσα σωστα αυτο με την κοπελα στα φαναρια...δεν θεωρω αδικο που η κοπελα ειναι εγκυος προς θεου να ναι καλα και αυτη και το μωρο της αλλα θεωρω πως υπαχουν καλυτερες και ευνοικοτερες προυποθεσεις σε ενα ζευγαρι που εκτος απο την αγαπη που για καθε μανα που θελει το μωρο της ειναι μεγαλη ,οι δυνατοτητες επιβιωσης ειναι κ αυτες σημαντικες..δεν θα ναι καλυτερα ενα παιδι να παιζει με παιδια απο το να πουλαει χαρτομαντηλα και να το εκμεταλευονται??Αυτο εννοησα..δεν ειναι αδικο αυτο για το παιδι??

Νικη μου και εγω απο τη μια αυτο σκεφτηκα,οτι θα μπορουσε να μου πει ολα οκ και συνεχιζουμε και να ειχα ενα αρνητικο τεστ στο τελος που ο πονος θα ηταν μεγαλυτερος..Και τελικα διαπιστωσα πως οντως το κεντρο και ο γιατρος ειναι αξιοπιστοι και δεν κοιτα το πορτοφολι μας!!Ο ανθρωπος απογοητευτηκε γιατι οταν ειχα παει για το υπερηχο και τις εξετασεις ηταν ολα αψογα..και ηταν πολυ θετικος και αισιοδοξος!!

Κριμα ειναι τα φαρμακα που θα πανε χαμενα..χτες το πρωι ανοιξα το δευτερο daronda και εχω και ενα κουτι γκοναλ που ληγει αυγουστο...και δεν μου χει στειλει καμια κοπελα πμ..

Τελος παντων τωρα κοιταω για τις διακοπες που η αληθεια ειναι πως μετα απο το εξωμητριο περυσι,τον αδικο χαμο του κουνιαδου μου,την καταγγελια της πολεοδομιας,και τωρα αυτο το τελευταιο τις εχουμε πραγματικα μεγαλη αναγκη!!!!Ολα γινονται για καποιο λογο πιστευω ισως για μας να ηταν αυτος..να ειπε..για χαλαρωστε πρωτα λιγο διοτι ισως να μας στελει και δυο σπορακια και να πρεπει να χουμε αντοχες!!:lol: :lol: :lol:

Φιλακιααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ. ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ Κ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩΝΤΩΘΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ Κ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ . ΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.ΟΟΟ ΣΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΛ. ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ; ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ Ε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Κατερίνα μου αυτό να σκέφτεσαι ότι θα ήταν πιο δύσκολο μετά και έτσι προετοιμάσου για καλύτερα. Τα φάρμακα αγάπη μου εγώ δεν ξέρω σε καμία να τα δώσω. Πήγαινέ τα στο κέντο εξωσωματικής που κάνεις και δώστα να τα δώσουν σε άλλη κοπέλα αλλιώς θα σου λήξουν. Να πας διακοπούλες να ξεκουραστείς ίσως ο Θεός σου στείλει 2 αγγελούδια και σε θέλει ξεκούραστη.... Σε φιλώ και υπομονή όλα θα γίνουν που θα πάει?:laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκο μου κοριτσάκι μη στεναχωριέσαι..Ξέρω είναι δύσκολο,όμως όλα στη ζωή συμβαίνουν για κάποιο λόγο..Απλά δεν ήρθε η ώρα ακόμη να γίνει το όνειρό σου πραγματικότητα!

Έχω πολύ καλό προαίσθημα για σένα οτι σύντομα όλα θα έρθουν όπως τα θέλεις!Κ βέβαια σου το εύχομαι ολόψυχα!

Φιλάκια πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινα μου μην στενοχωριεσαι καλη μου,θα ερθει το μωρακι,ολα θα πανε καλα κοπελα μου!Κανε τη θεραπεια που σουδωσε ο γιατρος σου,χαλαρωσε και απολαυσε τις διακοπες σου με τον αντρα σου κι ολα θα γινουν!!!!Με την στενοχωρια δεν βγαινει τιποτα ,ουτε αλλαζει κατι,μονον με την θετικη σκεψη και την χαρα εχουμε επιθυμητο αποτελεσμα,αυτο να θυμασαι!Φιλακια πολλα κοριτσι μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...