Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΓΏ ΤΗΝ ΈΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ 140 ΕΥΡΩ,ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΤΙΜΗ ΝΟΜΙΖΩ.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ( Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 14 ΜΗΝΩΝ!!!!)ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΑ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΗΤ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ , ΕΠΕΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΟΣΟ ΕΙΠΑΝ ΤΟΣΟ ΓΕΝΝΗΣΑ!!!ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ , ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!

ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ CD ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ!!ΧΑ!ΧΑ!

ΜΗ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ...ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ...ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!!

Δημοσίευση

Κάπου τόσο κοστίζει

Όταν έκανα τη εξέταση και στις 2 εγκυμοσύνες μου κράτησε περίπου ενα μισάωρο (το μωρό ήταν σε καλή θέση και τα είδαμε όλα, κ το φύλο:P ,αν όχι ίσως καθυστερήσεις). Όλα καλά να σου πάνε!! Η εξέταση είναι τέλεια!!:laugh:

Δημοσίευση

kallio έγραψε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΕΙΜΕΝΩ.ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΡΑΤΑΕΙ?

Σε εμένα τόσο κράτησε και τις δυο φορές. Σε άλλες κοπέλες έχω ακούσει και λιγότερο. Εξαρτάται και το γιατρό. Ο δικός μου μιλούσε πολύ και είδαμε τα ίδια πολλές φορές.. Ανεπανάληπτη εμπειρία!! Κι εμένα στην πρώτη μου κόρη (18 μηνών) μου έδωσαν ΠΗΤ 11/12 και πραγματικά τότε γέννησα. Στη δευτερη 25/3 και γέννησα 21/3.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ 120 ΕΥΡΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑΤΙ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ, ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ. ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ..!

Δημοσίευση

Nα ρωτήσω κι εγώ κάτι μιας και θα την κάνω μεθαύριο; Είναι εξωτερικός υπέρηχος, υποθέτω, ε; Γιατί μέχρι τώρα μόνο κολπικούς έχω κάνει. Και φαντάζομαι ότι φαίνεται κάτι περισσότερο από ένα φασόλι που έχω δει μέχρι στιγμής στους προηγούμενους υπέρηχους;

Δημοσίευση

ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΘΑ ΔΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΥΠΕΡΥΧΟΣ.ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΛΠΙΚΟ? ΕΜΕΝΑ ΚΟΛΠΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ.ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΑΡΥΧΟ

Δημοσίευση

Κι εγώ στο Ιασώ την έκανα στις 31 Ιανουαρίου 2009! Κράτησε κάνα μισάωρο ο υπέρηχος, είδαμε το φύλο γιατί μας τα επιδύκνειε ο μούργος.. :P Είχε το δάχτυλο στο στόμα και το πιπίλαγε..( βλέπε φώτο προφίλ!!)

Φοβερή εμπειρία.. Από τους καλύτερους υπέρηχους που έκανα! Τώρα έχω να δω την φατσούλα του 2 μήνες! Έχει πάρει θέση τοκετού και μας την έχει γυρισμένη την μούρη του! Σε λίγο θα τον δω live!! Ανυπομονώ..

Μετά μου έκαναν την εξέταση αίματος! Όλο το πακέτο πήγε 150 ευρώ!

Με το καλό και η δική σου εξέταση.. και να μας πεις τις εμπειρίες σου! Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katerinapap και κάπου εδώ είναι που ξεκινάς να τα βλέπεις όλα ροζ κουφετι♥️  εμεις την κλείσαμε σήμερα σε 3 εβδομάδες…. Όσο για το σίδηρο εγώ το ξεκίνησα εδώ κ ένα μήνα,από 40 πήγε 36…… και από τα αλλά d3 κ ασβέστιο…. Εσένα σου έδωσαν κ βιταμίνες ή αλλά συμπληρώματα?
    • @Ioanna0030 αν θυμάμαι καλά είναι το πρώτο σου παιδάκι…. Εγώ είχα πολύ αγωνία στο πρώτο να το νιώσω και το ένιωσα 21+ εβδομάδων και μην φανταστείς κάτι τρελό…. Κάνε λίγο υπομονή…
    • Γεια σας κοριτσια μου μπλεξαμε σημερα ειχαμε βγει με το αγορι μου για δουλιτσες στο κεντρο και για καφε και καποια ψωνια μετα απο τοσους μηνες. Κι ετσι περασε η μερα αρκετα ευχαριστα. @Diwni Κατα τα αλλα παλι ειχα πιεση στο γιατρο και τωρα ειμαστε σε αναμονη για το πως θα το χειριστουμε γιατι το θεωρει επικινδυνο (ειχα 15/9 σε δυο μετρησεις). Θα εχουμε νεοτερα συντομα περιμενω απο εκεινον ενημερωση. @Katerinioo πως εισαι τωρα ηρεμησαν οι πονοι; @Elenaki12 τι ομορφο που εχεις το μπεμπακο σου αγκαλιτσα πραγματικα ευχομαι και στα δικα μας οι υπολοιπες συντομα γιατι ειναι υπεροχο αυτο που μας περιγραφεις. 
    • Κορίτσια εμείς σήμερα 10 ημερών ο μπέμπης μας είναι ένα όνειρο , δεν φανταζόμουν ποτέ αυτή την ευτυχία αυτά τα συναισθήματα… το έχουμε βρει με τον θηλασμό , δεν του δίνω καθόλου ξένο κ γενικά την ημέρα κάνει ίσως λίγο πιο συχνά γεύματα αλλά τη νύχτα κάνει συνήθως 3ωρους ύπνους , για να δούμε… εγώ είμαι σαφώς καλύτερα , με τραβάνε ελάχιστα τα ράμματα χωρίς να χρειάζομαι παυσίπονα εδώ κ μέρες δηλαδή , σήμερα τελευταία μέρα αντιβίωση.. εγώ γενικά λοχεία πααααρα πολλά δεν είχα , τύπου 2 μέρα περιόδου , καμία διαρροή καμία μέρα …έχω βέβαια ακόμη σε μια νορμαλ ροή. Εγω βγήκα από το μαιευτήριο με το τζιν εγκυμοσύνης κ ένα πουκάμισο από τα κανονικά μου , βέβαια από τότε επειδή έχω πάει 2 βόλτες έχω βάλει ένα κανονικό τζιν μου που ήδη μπαίνω (ήταν λίγο μπαγκι αλλά μου κάνει κανονικά τώρα γιουπιιιιι) Βγειτε με κάτι που θα σας κάνει χαρούμενες , κάτι που θα βγάλετε μια φωτογραφία κάτι , εγώ το ξέχασα έβγαλα μόνο το μωρό κ το μετάνιωσα ..  Εχουμε την πρώτη μας φωτογραφία όταν γέννησα οι 3 μας δεν έχω που βγήκαμε από το μαιευτήριο αλλά δεν πειράζει .. έχω κ κάποιες μοναδικές από την ώρα της γέννας, μόλις μου τον έδωσαν αγκαλιά μου .. δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι ήταν στην κοιλιά μου κ τώρα τον έχω αγκαλίτσα μου …
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...