Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αχχχχχχ είσαι η πρώτη κοπέλα που ακούω ότι είχε πονάκια και ήταν εγκυος! Φοβάμαι να κάνω τεστ δεν θα κάνω σίγουρα! Θα περιμένω! Σ ευχαριστώ πολύ μακάρι μακάρι όλα να πάνε καλά. Είχατε κι εσείς αυτό σκαμπανέβασμα φόβου και ελπίδας.; Ή είμαι τρελή; 
    • προσπαθώ να τρώω κατι οου να βοηθάει και το μωρό... αλλά εντάξει... μπορεί κανένα πρωινό να φαω και κρουασάν...δε βλεπω διαφορά ομως ..οτι είναι πιο ανήσυχος ή πιο γκρινιάρης... αλλά το αποφεύγω... σήμερα μετά απο πολυ πολυ πολυ καιρό ήπια μισή κούπα καφέ 🤷
    • Πάντα ευτυχισμένοι κορίτσι μου!! Απίστευτο πως πέρασαν οι μήνες!! Εγώ κάθε μέρα σκέφτομαι τι έκανα πέρυσι τέτοιες μέρες κ το ξανά ζω!  Σχετικά με τα γενέθλια, βρήκα έναν πολύ ωραίο και οικονομικό χώρο, γιατί και εμάς το σπίτι μας είναι μικρό. Αν σε ενδιαφέρει πες μου να στο στείλω 😊
    • @Christi.D. @Katiana1987 ωπ!! Δεν πρόλαβα να δω για την πραλίνα! Φτου θα τον στείλω αύριο πάλι χαχαχ @Barbiee τυχερή που δε σου άρεσαν τα γαλακτοκομικά! Μμμ  χαμομήλι με κουλουράκια Ε; καλή ιδέα! Μου πήρε 2 πακέτα νηστίσιμα κουλούρια ο άντρας μου οπότε ίσως φάω αύριο αυτό το πρωινό.. χαμομήλι με μέλι.. πάντως το μέλι με το κιλό το καταναλώνω😅 
    • Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ ❤️ ❤️ ανταποδίδω τις καλύτερες ευχές!!!😍 Ναι το κουτσουνι μου γίνεται 1😍😍 σαν χθές μου φαίνεται που πήγα στην κλινική να γεννήσω...  Είπαμε μήπως πάμε καμία εκδρομή (αν κ μάλλον θα βρέχει) γιατί μένουμε σε μικρό σπίτι, το καινούργιο δεν είναι έτοιμο και αυτή τη στιγμή ζοριζομαστε λίγο με τα έξοδα για να το κάνουμε σε κάποιο παιδότοπο (γιατί θα πρέπει να πούμε σε αρκετούς)!  Αν πάλι βρέχει, θα δούμε τι θα κάνουμε!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...