Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 104
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Όταν ήμουν δευτέρα δημοτικού μου έλεγαν την τάξη πηγαίνεις και εγώ έλεγα τζεφτέρα.Από τότε οι φίλοι μου με έλεγαν τζεφτσερίνο και αργότερα στο γυμνάσιο για συντομία τζεφ και έτσι όλοι οι γνωστοί με φωνάζουν τζεφ,τζεφτσερίνο ,τζεφάκο κοκ.Ιδίως τα άτομα που μεγαλώσαμε μαζί.

Δημοσίευση

Το Αννιω ειναι απο το Αννα φυσικα που με λενε.

Βεβαια, η μαμα μου οταν ημουν μικρη με αποκαλουσε το Αννιω και επειδη πλεον κανενας μα κανενας δε με αποκαλει ετσι μου λειπει αφανταστα.

Ευτυχως εχω τον αντρα μου που με λεει γιαβρι μου που το θεωρω ακομα καλυτερο.

Δημοσίευση

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΑ,ΣΤΕΛΛΑ ΜΕ ΛΕΝΕ,ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΡΤΕΜΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ,ΥΠΗΡΧΕ,ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΑ.

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια τι κανουμε;;;;;

ektor πολυ κουκλι το σκυλακι αλλα γιατι ειναι χωμενο κατω απο το κρεβατι δεν του αρεσει η δημοσιοτητα;;; :woohoo:

tzef πολυ καλη η ιστορια του ψευδωνυμου σου :P

Αννιώ αυτη η λεξη γιαβρι μου μου αρεσει παρααααααα πολυυυυυυυυυ ;)

frapedia72 χαλαραααααααα θα επινα ενα φραπεδακι με καλαμακι :lol:

Ηλεκτρα μου αρεσει πιο πολυ απο το Αρτεμις B)

:kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα! Πολύ ενδιαφέρον το θέμα που άνοιξες κουκλίτσα!

Το δικό μου ψευδώνυμο προκύπτει από το όνομά μου και το αγαπημένο μου φρούτο το μήλο. Χαζό ε? Δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα εκείνη τη στιγμή...

Δημοσίευση

mom 3 και 4 και 5 σου ευχομαι αν θελεισ μπραβο σου :woohoo: :woohoo:

milina πολυ καλο εμενα μου αρεσει ωραια εμπνευση φιλουρεσσσσ :lol:

twinky και εγω αλληλογραφουσα με μια κοπελα απο την ιαπωνια την ειχα βρει την διευθυνση τησ απο το περιοδικο κατερινα τι θυμηθηκα τωρα.............το μεγκα θυμαται :dry:

Δημοσίευση

Aπό την ωρα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος ειπα οτι μια μικρη ομορφη νεραιδα με αγγιξε με το ραβδακι της......και εκανε το θαυμα....οταν εμαθα οτι ηταν και κοριτσι...ηταν κανονικα η νεραϊδουλα μου, που την φωναζα συνεχεια ετσι!!!

Τινκερμπελ η πιο γνωστη και αγαπημένη και σκαρφιστικα το υποκοριστικο Τινκυ, 09 το ετος γεννησης της νεραιδοπουλας μου!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

IRENEKANTE να σου πω την αληθεια κοριτσακι ηταν το πρωτο ψευδωνυμο το δικο σου που ειδα οταν μπηκα πρωτη φορα στο φορουμ και μια περιεργεια την ειχα να δω τι σημαινει τωρα μου την ελυσεσ και αυτη,πολυ ωραιο :woohoo:

tinky09 πολυ γλυκια η ιστορια του ψευδωνυμου σου να σου ζησει η νεραιδουλα σου :P

Δημοσίευση

Εμένα κορίτσια με λένε Ειρήνη, και σκέφτηκα να προσθέσω το s μπροστά και να ανταλλάξω το i με e και να γίνει το serene που είναι πιο εύηχο από τo sirene, σαν σειρήνα ένα πράμα :woohoo: :woohoo: δεν σημαίνει τίποτα όμως ούτε έχει το όνομα του άντρα μου :huh: ,με έχει βολέψει όμως και το χρησιμοποιώ πολύ γιατί κανείς δεν είχε την δικιά μου ανώμαλη σκέψη και πουθενά δεν υπάρχει..:blink::S

Δημοσίευση

miracle_mamma θαυμα ονομα και πραγμα και παλι να σου ζησει :)

serene μου οντωσ δεν το εχω πετυχει πουθενα τοσα χρονια που ειμαι στο ιντερνετ, μεγαλο πραγμα να βαζεισ ενα ψευδωνυμο και να μην σου λεει οτι υπαρχει :blink:

xntou και ελεγα δεν θα γραψεισ να δω και εγω τι σημαινει:lol:

Δημοσίευση

evhdal έγραψε:

IRENEKANTE να σου πω την αληθεια κοριτσακι ηταν το πρωτο ψευδωνυμο το δικο σου που ειδα οταν μπηκα πρωτη φορα στο φορουμ και μια περιεργεια την ειχα να δω τι σημαινει τωρα μου την ελυσεσ και αυτη,πολυ ωραιο :woohoo:

tinky09 πολυ γλυκια η ιστορια του ψευδωνυμου σου να σου ζησει η νεραιδουλα σου :P

Σε ευχαριστώ πολύ evhdal! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!Καλημέρααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! (φανταστείτε με αλα Φλώρα στους "Δύο Ξένους" στο τελευταίο επεισόδιο)

Επειδή έλειψα καιρό,έχω να σας πω ότι μου λείψατε πολύ πολύ.Στο δια ταύτα λοιπόν.

Εμένα ο παππάς με βάφτισε Δήμητρα (μια χαρά όνομα...η ειρωνία είναι ότι στην αρχαιότητα η Δήμητρα ήταν η θεά της γονιμότητας) ,αλλά ένας παλιός φίλος του πατέρα μου με φώναζε Μανιαμούνια.

Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι ήθελε να πει ο ποιητής,αλλά είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟ και είπα να το χρησιμοποιήσω!

Δημοσίευση

Καλημέρα και από την Mirlitsa, που λέτε εγώ έβγαλα το ψευδώνυμο μου εμπνευσμένη από την κόρη μου την γκρινιάρα!Μια περίοδο γκρίνιαζε πολύ, όλη μέρα μίρλα=γκρίνια, έτσι άρχισα να την φωνάζω μιρλίτσα....:)

Δημοσίευση

Maniamounias έγραψε:

Καλημέρααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!Καλημέρααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! (φανταστείτε με αλα Φλώρα στους "Δύο Ξένους" στο τελευταίο επεισόδιο)

Επειδή έλειψα καιρό,έχω να σας πω ότι μου λείψατε πολύ πολύ.Στο δια ταύτα λοιπόν.

Εμένα ο παππάς με βάφτισε Δήμητρα (μια χαρά όνομα...η ειρωνία είναι ότι στην αρχαιότητα η Δήμητρα ήταν η θεά της γονιμότητας) ,αλλά ένας παλιός φίλος του πατέρα μου με φώναζε Μανιαμούνια.

Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι ήθελε να πει ο ποιητής,αλλά είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟ και είπα να το χρησιμοποιήσω!

πολυ καλοοοοοοο πολυ καλοοοοοο φλωραααα :silly: :lol: θα βρω το βιντεακι και θα το βαλω να καταλαβουν και οι υπολοιπεσ

:woohoo:

mirlitsa πολυ καλο ψευδωνυμο μιρλα εεεεε γυναικα ειναι και αυτη :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...