Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ..ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥς ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ..

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ......ΜΗΔΕΝ!!

ΛΕΓΟΜΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑς ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛ+ΚΩΣΤ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ALKOST

• Απαντήσεις 104
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Βασίλειο: Ζώα (Animalia)

Φύλο: Αρθρόποδα (Arthropoda)

Κλάση: Έντομα (Insecta)

Τάξη: Υμενόπτερα (Hymenoptera)

Οικογένεια: Μέλισσες (Apidae)

Γένος: Apis

Είδος: Apis mellifera

Το διαλεξα γιατι ασχολουμαι με τη μελισσοκομια

Δημοσίευση

crazy έγραψε:

Ωραίο θεματάκι! :)

Το δικό μου ψευδώνυμο είναι αυτό που χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια στο διαδίκτυο.. και προέρχεται από το crazyforyou.. :blush::)

Δε νομίζω να θέλετε άλλες διευκρινίσεις.. :P

:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Εμένα με λένε Νίκη! B)

Προσπάθησα λοιπόν να το βάλω αλλά όπως καταλαβαίνετε υπήρχε ήδη!:(

Θυμήθηκα λοιπόν μία φίλη μου που με φώφναζε Νίκης όταν είμασταν παιδιά κι έτσι λοιπόν προέκυψε το Nickis ;);)

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΑΤΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΟΧΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΟΥ ΜΩΡΟΥ,ΤΗΣ ΣΚΥΛΙΤΣΑΣ ΜΟΥ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ........

Δημοσίευση

αχ τι τελειο θεματακι!!!εμενα το κ.τ.κ. προκυπτει απο τα αρχικα μας.καλι εγω, τασος ο αντρας μου , και κωνσταντινα η κορη μου!!!!δηλαδη κ.τ.κ!!!kpap εχουμε το ιδιο ονομα η μου φαινεται?πολυ πολυ σπανια το συνανταω!!!να το χαιρομαστε!!!

Δημοσίευση

Εγω διαλεξα την αγαπημενη μου ταινια με μωρα..

Παντα με τρελαιναν!! Επαιζε η Νταιαν Κιτον και ειχε ενα κοριτσακι

ΓΛΥΚΑ!!

Βεβαια μου αρεσει και το "ο μπομπιρας ξεπορτισε" αλλα αντε βαλτο

αυτο για ψευδωνυμο..χιχι

Δημοσίευση

Υπάρχουν 2 μεγάλα κλιματολογικά φαινόμενα (το La Nina & το El_Nino (που προφέρεται ως Ελ_νίνιο στα ελληνικά εξ' ου και το ψευδωνυμο μου)) που επηρεάζουν την θερμοκρασία του πλανήτη μας.

Τα δυο αυτά φαινόμενα χαρακτηρίζονται ως "αδελφάκια" και μεταφράζονται αντίστοιχα ως το μικρό κορίτσι και το μικρό αγόρι.

Εάν με ρωτήσετε εάν τα γνώριζα μέχρι πρόσφατα, θα σας απαντήσω πως όχι. :laugh:

Εάν πάλι με ρωτήσετε εάν έχω μάθει, πάλι θα πάρετε αρνητική απάντηση.:blink:

Εάν έχετε πολύ υπομονή :silly: & συνεχίσετε να με ρωτάτε πως μου προέκυψε αυτο το ψευδώυνυμο τότε, θα σας απαντήσω ότι το δικό μου αγοράκι και το άλλο "αγοράκι" έχουν ένα κοινό σημείο: έχουν τεράστια επιρροή (το καθένα στον τομέα του :lol: )

Πυρηνική φύση το έκανα το ψευδώνυμο μου, τρομάρα μου :P

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Evhdal, πολύ ωραίο θεματάκι άνοιξες, κούκλα μου! Λοιπόν, το δικό μου nickanme το "δημιούργησε" κατά κύριο λόγο η μεγάλη αδυναμία της ζωής μου, η ανηψιά μου η ζουζουνιάρα. Το Πιπίτσα προκύπτει και λίγο απ' το όνομα μου (Πηνελόπη) αλλά "ζουζούνα" εκείνη με πρωτο-αποκάλεσε έτσι! Αντιλαμβάνεστε βέβαια γιατί κόλλησα....

Δημοσίευση

πολυ καλα παμε αν και βλεπω πολλεσ απουσιεσ τι εγινε βρε κοριτσιααααα :woohoo:

καλα PIPITSAZOUZOUNA η φωτο τησ ζετασ απλα καταπληκτικη οπωσ και το ψευδωνυμοσ σου πολυ ζουζουνιαρικο:silly:

Δημοσίευση

EVHDAL ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΑΛΜΑΤΙΝΑ.....ΤΗΝ ΛΟΥΝΑ!!!

ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΙΜΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ (ΡΟΥΜΠΗ) ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ (ΜΠΕΛΑ) ΧΙΧΙΧΙ....ΑΠΟ ΚΑΤΩ Η ΛΟΥΝΙΤΣΑ ΜΑΣ....

ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο GORBI ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΑΣΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ 17 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ....

Δημοσίευση

κουκλαααααααααααααααααα ειναι κοπελα μου αν δεν ειμασταν κουφοι που ειναι κληρονομικο θα συμπεθεριασαμε......

αυτο ειναι το κουσουρι του για αυτο τον αφησανε αδεσποτο και τον βρηκαμε εμεισ πριν απο 3 χρονια :angry:

αλλα δεν πειραζει ετσι δεν θα τον ειχαμε :woohoo:

Δημοσίευση

ΕΥΗ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΕΙΔΗ ΔΥΟ ΓΕΝΝΕΣ 10 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΑΣ.....ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΜΑΖΕΨΕ ΤΕΡΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ.....ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ .....ΑΝΘΡΩΠΟ......????? ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΔΕΡΝΕ ΜΕ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΟ....ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΤΑ ΕΤΩΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΥΡΛΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΑΙΣΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΟ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΑ.....ΑΥΤΑ ;)

Δημοσίευση

matakiaefh που χαθηκεσ βρε κοπελα μου;;;;;;)

RUBELA εμεισ δεν εχουμε καθολου προβλημα φαγητου τρωμε τα παντα για αυτο εχει γινει σαν αγελαδα μασ εβαλε χερι η κτηνιατροσ οτι ειναι παχυσαρκοσ αλλα τι να κανεισ να μην του δωσεισ να φαει;;;;σε κοιτα με αυτα τα ματια :P

η κτιανιατροσ ειπε δυο κοινα: η εμεινε κουφοσ απο το πολυ ξυλο ελεοσ ή γεννηθηκε ετσι οποτε προτιμο να ειναι το δευτερο.......

Δημοσίευση

Καλημερα και καλη εβδομαδα κοριτσια ,

πολυ ομορφες οι φωτο απο τα ζωακια σας ,να τα χαιρεστε:)

evhdal μαλλον γεννηθηκε ετσι οποτε μην σε στεναχωρει,σημασια εχει οτι τωρα ειναι σε ενα καλο σπιτι που τον προσεχουν και τον αγαπουν;)

Δημοσίευση

Το "Πίτερ Παν" προέκυψε απο το γνωστό παραμύθι. Οι φίλοι μου λένε πως έχω κοινά χαρακτηριστικά -στο χαρακτήρα- με τον Πίτερ Παν. Είναι ένα παιδί που αγαπά και προστατεύει τα άλλα παιδιά. Είναι το παιδί που δεν μεγαλώνει ποτέ...!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μια από τα ίδια θα πω εγώ.. η όλη περίοδος της προσπάθειας για παιδί μέχρι να φτάσουμε στην εξωσωματική ήταν ένας Γολγοθάς, κυρίως για μένα γιατί ο σύζυγος δεν συνεργαζόταν εύκολα και είχε και το πρόβλημα, οπότε δεν μπορούσα να κάνω και κάτι άμεσα, να τον σέρνω από τα μαλλιά πχ για να πάει να κάνει εξετάσεις και τα λοιπά.. μας πήρε ένα χρόνο όλη αυτή η ιστορία με πολύ κλάμα, πολλά νεύρα, πολλά ξεσπάσματα και γενικά όλα στον υπερθετικό βαθμό. Ως που φτάσαμε εδώ, ένα βήμα πριν την ετ... και υπάρχει πλέον ηρεμία μεταξύ μας, χωρίς νεύρα, χωρίς μούτρα, χωρίς εντάσεις.
    • @elbeεντωμεταξυ πως έκοψες να τον κοιμίζεις στα χέρια και κοιμάται μόνος του; Έτσι ξαφνικά; Και δεν έκλαιγε..; Εμένα κοιμάται μόνο στο στήθος ή άμα την έχω αγκαλιά όρθια.. τα χέρια μου δεν είναι στα καλά τους..😂
    • @annie!κοριτσι μου να τα χαιρεσαξ τα παιδακια σου! Γερα και τυχερά να είναι! @Σοφία21 αυτά πρέπει να μοιραζόμαστε. Απο εκεί ξεκινανε οι βάσεις για να κάνουμε οικογενεια με κάποιον κ καλά έκανες κ τ μοιράστηκες. Εννοείται πως για να κάνεις ένα γάμο, ένα σύμφωνο κτλ πρέπει να είναι κοινή απόφαση κ των 2 και το να μην κάνεις τ ιδιο. Με συζήτηση κ ανάλογα τ πιστεύω τ καθενός. Η κουμπάρα μ είναι 18 χρόνια με τ κουμπάρο μου, έχουν ένα παιδί, είναι αγαπημένοι πολυ αλλά μένουνε Ελβετία και εκεί αν παντρευτούν η φορολογία τους θα ανέβει στα 5000 τ χρόνο. Άλλο να τ έχεις συζητήσει κ άλλο να μην ξέρεις τι σου γίνεται. Θα σου πω τι ακουσα από αντρα συνάδελφο κ μ ήρθε να τον φτυσω. Μ ελεγε ότι ειναι με μια κοπέλα 4 χρόνια, μ την έδειξε φωτο κτλ, οτι περνανε σχετικά καλά. Ρε συ του λέω είναι μοα κουκλα η κοπέλα, κ αν περνατε καλά γτ δ τ πατε παρακάτω? 36 χρονων εφτασες. Και  τι γυρναει κ μ λεει? Άμα δεν την γκάστρωσω δ την παιρνω. Το διανοεισαο?? Δ λέω σε καμία περίπτωση ότι ο δικός σ σκεφτεται έτσι. Αλλα μ χτυπήσει τοσο ασχημα σαν έκφραση. Π ηθεκα να τον φτυσω. Παρόλα αυτά αν τώρα νιωθεις μια φορα μονη μετά τ παιδί θ νιωθεις 10. Έρχονται τοσες αλλαγές που κάνεις δ σε προετοιμάζει γι αυτό. Δημιουργούνται εντάσεις από τ πουθενα και θέλει προσπάθεια πολυ για να βρεις εκ νέου ισορροπιες. Και συνεχή προσπάθεια. Όσο ομορφη είναι η γονεικοτητα τόσα ρήγματα μπορεο να φερει στο ζευγάρι. Σιγουρέψου ότι θα είναι εκεί για σένα σαν άνθρωπος πανω απ όλα ανεξαρτήτως είδος δέσμευσης.
    • Για πορτοκάλι,φράουλα,ακτινίδιο ξέρω...
    • @Raf123 επίσης τι είναι το ραιβοκρανο; Δεν το έχω ξανακούσει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...