Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσακια σκεφτηκα να ανοιξω το θεματακι για να δουμε πωσ διαλεξαμε τα ψευδωνυμα μασ..........:silly:

το δικο μου ειναι συνδυασμοσ του ονοματοσ μου και του σκυλου μου...ειναι δαλματιασ και εξου και dal:silly:

περιμενωωωωωω:kiss:

• Απαντήσεις 104
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Τωρα εγω να απαντήσω!:P :P :P Αντε καλα!:) Βγαίνει απο το ονομα μου και 29 ειναι η ηλικία μου!Τον Αύγουστο που θα γίνω 30 μην αρχίσετε να μου λέτε ότι κρύβω χρόνια!:P :P :P

Δημοσίευση

σασ προλαβα λοιπον και το εβαλα εγω το θεματακι;)

Jolika καταπληκτικο το ΣΚΥΛΑΚΙ σου :woohoo:

πολυ καλο ετσι θα σασ μαθω ολεσ και θα θυμαμε καλυτερα τα nicknames σασ

οι αλλες που εισαστε δοξα τον θεο ειμαστε αρκετες :laugh: :woohoo:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΙΑΣΜΕΝΑ.ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ "ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ"ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΝΤΩΣ.ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΟΠΟΤΕ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΚΡΑΡ -Κ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΛΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΡΑΡ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ(ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΠΑΠ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΟΠΩΣ ΤΕΣΤ ΠΑΠ:P )ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ Ε?ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΔΕ ΤΟ ΠΟΛΥΣΚΕΦΤΗΚΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΠΙΟ ΓΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΩ.:laugh:

Δημοσίευση

Εμένα με Φώναζαν Σίσσυ μικρή και με φωνάζουν ακόμα αυτοι που με ξέρουν απο πιτσιρίκα. Σισσιώ με φωνάζει η γιαγιά μου η Αθηνά που μου έδωσε και το όνομα Σίσσυ.

Η γιαγιά μου η Αθηνά δεν είναι αληθινή μου γιαγιά. Είναι η γυναίκα που με κράταγε μικρή όταν η μαμά μου πήγαινε στη δουλειά.

Ουσιαστικά είναι το όνομά μου!

Δημοσίευση

"ειδα τον μπεμπαντα σου στη χωρα των μπεμπαντων..." τραγουδακι της λιλιπουπολης,με αυτο να νουριζα το γιο μου οταν πρωτοηρθαμε σπιτι,αρχισε να τον φωναζει μπεμπαντα ο μπαμπας του ε,και απο εκει εγινα η μπεμπαντομαμα :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...