Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΠΩΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΣΑΣ

Featured Replies

Δημοσίευση

κοριτσακια σκεφτηκα να ανοιξω το θεματακι για να δουμε πωσ διαλεξαμε τα ψευδωνυμα μασ..........:silly:

το δικο μου ειναι συνδυασμοσ του ονοματοσ μου και του σκυλου μου...ειναι δαλματιασ και εξου και dal:silly:

περιμενωωωωωω:kiss:

• Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 9.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΠΡΑΒΟ evhdal.ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ rose(ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΛΙΤΣΑ)ΚΑΙ 25 ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ.:)

Δημοσίευση

evhdal εισαι στην σκεψη μου......:)

elpi το ονομα μου

76 η χρονολογια γεννησης μου.

Δημοσίευση

Αν σου πω ότι μουχε περάσει από το μυαλό να ανοίξω τέτοιο θέμα κάποια στιμγή αλλά όλο το ξεχνούσα!!!:) Το δικό μου προκύπτει από την αδυναμία που έχω στα συγκεκριμένα σνακς!!:) μιαμ μιαμ μιαμ....

Δημοσίευση

χαχαχα........καλο το θεματακι.....

κι εμενα λοιπον το nickname ειναι το ονομα της σκυλας μου:P

την λενε Jolika και ιδου:

jolweba1.gif

Δημοσίευση

Τωρα εγω να απαντήσω!:P :P :P Αντε καλα!:) Βγαίνει απο το ονομα μου και 29 ειναι η ηλικία μου!Τον Αύγουστο που θα γίνω 30 μην αρχίσετε να μου λέτε ότι κρύβω χρόνια!:P :P :P

Δημοσίευση

Χαχαχαχα... εγω τωρα τι να πω; επειδη ειμαι μια πολυ γλυκια μανουλα...! Και με πολυ μετριοφροσυνη... χιχιχι...!:P

Δημοσίευση

εμενα ειναι το ονομα μου..:laugh: .δηλ ειμαι βαφτισμενη μαρθα αλλα οι δικοι μοθ με φωναζουν thouli....:blink: :woohoo:

Δημοσίευση

Γεια σας κι απο μενα!!!Κι εγω μπορω να πω οτι ειμαι περιεργη χι χι χι...

Λοιπον Εγω το εβγαλα απο το ονομα του αντρουλη μου και το δικο μου....Αρης και Ντινα....ε εφαγα το Ν χα χα χα χα χα!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σασ προλαβα λοιπον και το εβαλα εγω το θεματακι;)

Jolika καταπληκτικο το ΣΚΥΛΑΚΙ σου :woohoo:

πολυ καλο ετσι θα σασ μαθω ολεσ και θα θυμαμε καλυτερα τα nicknames σασ

οι αλλες που εισαστε δοξα τον θεο ειμαστε αρκετες :laugh: :woohoo:

Δημοσίευση

:silly: ευχαριστω ,ευχαριστω..........λατρευω τα σκυλακια μου:P ,evhdal μολις μπορεσεις βαλε κι εσυ καμια φωτο του δικου σου!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

οκ θα προσπαθησω να βαλω περσινη γιατι τωρα εχει γινει σαν αγελλαδα αφου ειναι δαλματιασ μοιαζει κιολασ:silly:

Δημοσίευση

:laugh: Eγω απο τις ανηψουλες μου,τις αδυναμιες μου,εχω μια εξαχρονη και μια μπεμπα,την μπουμπου μας,τις λενε και τις δυο ΥΒΟΝΝΗ,τις λατρευω!!!!!

Να εδω η μικρη μας:)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΙΑΣΜΕΝΑ.ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ "ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ"ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΝΤΩΣ.ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΟΠΟΤΕ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΚΡΑΡ -Κ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΛΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΡΑΡ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ(ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΠΑΠ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΟΠΩΣ ΤΕΣΤ ΠΑΠ:P )ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ Ε?ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΔΕ ΤΟ ΠΟΛΥΣΚΕΦΤΗΚΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΠΙΟ ΓΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΩ.:laugh:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Υβοννακι μου κουκλι σκετο η ανιψια σου βαλε και την αλλη μην μεινει παραπονεμενη:woohoo:

Δημοσίευση

Εμενα ετσι μου ηρθε και το εβαλα!

Δε θυμαμαι τι σκεφτομουν οτα το εγραψα!!!!!!!

Δημοσίευση

Εμένα με Φώναζαν Σίσσυ μικρή και με φωνάζουν ακόμα αυτοι που με ξέρουν απο πιτσιρίκα. Σισσιώ με φωνάζει η γιαγιά μου η Αθηνά που μου έδωσε και το όνομα Σίσσυ.

Η γιαγιά μου η Αθηνά δεν είναι αληθινή μου γιαγιά. Είναι η γυναίκα που με κράταγε μικρή όταν η μαμά μου πήγαινε στη δουλειά.

Ουσιαστικά είναι το όνομά μου!

Δημοσίευση

"ειδα τον μπεμπαντα σου στη χωρα των μπεμπαντων..." τραγουδακι της λιλιπουπολης,με αυτο να νουριζα το γιο μου οταν πρωτοηρθαμε σπιτι,αρχισε να τον φωναζει μπεμπαντα ο μπαμπας του ε,και απο εκει εγινα η μπεμπαντομαμα :P

Δημοσίευση

Τί ωραίο θεματάκι!

Λοιπόν εμένα έτσι με φωνάζει ο αντρούλης μου και το έβγαλε από το όνομά μου που είναι Μαρία. Το 32 είναι η ηλικία μου μείον ένα χρόνο, χιχιχι κρύβω ένα χρόνο δηλαδή ;)

Δημοσίευση

Εμενα ετσι με φωναζε μια φιλη της μανας μου οταν ημουν μικρη. Υπηρχε τοτε, μια κουκλιτσα σαν τη barbie που τη λεγανε Bibibo.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

την θυμαμαι την μπιμπιμπο πω πω τι μου θυμισεσ τωρα απωθημενα μια μπαρμπι ειχα και ηθελα και την μπιμπιπο και τον τζον τζον να παρωωωωω :P

Δημοσίευση

ααα!εγω ετρωγα τα μαλακα χερακια απο τις bibibo :laugh: ποσο μου αρεσαν!ειχα τις πιο σκοροφαγωμενες κουκλες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.