Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΜΑΙ Η ΟΧΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΚΥΟΣ


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΛΙΓΑ ΥΓΡΑ ΜΕ ΡΟΖ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ Ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ...ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΝ ΑΛΑΗΘΕΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα,

το αιμα δεν ειναι παντα κακο.Εγω στον μικρο φοραγα σερβιετα εως τον 4ο.Ειχαν ξεκινησει ολα τα ροζ καφε κοκκινα απο την 26η μερα του κυκλου μου.

Αν δεν εισαι, μην απογοητευεσαι, το καλοκαιρι μπροστα ειναι, καλη διαθεση να υπαρχει κ ολα καλα θα πανε.

Φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έμεινα έγκυος τώρα μετά από ένα χρόνο προσπαθειών, οπότε μην απογοητεύεσαι. Να έχεις πίστη.

Κάποιες φορές που μου ερχόταν η περίοδος είχαν λίγο ροζ το οποίο σιγά σιγά γινόταν περισσότερο και τελικά κόκκινο. Όμως την τελευταία φορά και τρεις μέρες πριν τη μέρα που περίμενα περίοδο είδα λίγο ροζ το οποίο αμέσως σταμάτησε. Όπως μου είπε ο γιατρός αυτό ήταν εξαιτίας της εμφύτευσης.

Μπορείς αν θέλεις να πάρεις ένα τεστ από το φαρμακείο το οποίο να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο 10 ή 25ml/U και μπορεί να δείξει. Εμένα έδειξε μια μέρα πριν από την αναμενόμενη μέρα της περιόδου μια αχνή δεύτερη γραμμή. Μόνο μην αγχώνεσαι. Ότι είναι να γίνει θα γίνει δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το αλλάξεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια δεν αντεχω αλλο με εχει φαει η αγωνια!!!!(δεν)περιμενω να αδιαθετησω γυρω στις 6 του μηνα και εδω και 8 μερες εχω πονους στην κοιλια και δεν κανω και καθολου μπανια στη θαλασσα.επισης καποιες στιγμες νιωθω ανακατωσουρες αλλα φοβαμαι μην ειναι απο το πολυ αγχος.εχθες εκανα,απογευμα,ενα τεστ και βγηκε αρνητικο.τι λετε;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επειδή στην ίδια φάση ήμουν ως χθες κοπελιά μου, να σου πω καταρχήν ΗΡΕΜΗΣΕ!!! Εάν έχει γίνει κάτι ή όχι, είναι ψιλονωρίς να το ξέρεις ακόμη! Τα TESTS δείχνουνε μετά από καθυστέρηση! Γι' αυτό μη βασίζεσαι στο αποτέλεσμα του χθεσινού αρνητικού! Καλύτερα να γίνεται πρωϊνές ώρες! Φιλάκια και λίγη υπομονή ακόμη! Αυτό με το θαλασσινό μπάνιο πάντως είναι πάρα πολύ σπαστικό!!!

Λώρα μου, κι εσύ υπομονή χρυσούλι μου. Μην βιάζεστε... γιατί δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την απογοήτευση! Φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι βρε κοριτσάκι μου, θα συμφωνήσω μαζί σου. Κι εγώ μέχρι χθες πίστευα πως είχα νινάκι, ετοιμαζόμουν να κάνω ΤΕΣΤΑΚΙ, να κάνω εκπληξούλα και στον αντρούλη μου και τσουπ... ήρθε η άτιμη! Αφού έριξα (γι' άλλη μία φορά!) το κλάμα της ζωής μου, ηρέμησα κι είπα "καλώς την!" ακριβώς για τον ίδιο λόγο! Όσο έχουμε περίοδο, έχουμε και τη δυνατότητα να κάνουμε παιδάκι! Οπότε... προσπαθούμε απλώς να ξεκολλήσουμε και να χαλαρώσουμε... (λέμε τώρα... κουβέντα να γίνεται!!!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΣΑΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΙ ΕΝΑ ΜΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ.ΔΕ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΤΩΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ Η ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ κοριτσάκια μου, για να είμαι ειλικρινής, κοντεύω να... τρελάνω τον κύκλο μου! Την προηγούμενη φορά είχα 4 μέρες καθυστέρηση! Τώρα 3!!! Στον επόμενο μήνα... θα έχω 2??? Έτσι πάει??? Δε γνωρίζω... απλώς προσπαθώ να "ξεκολλήσω"............... Αν δεν λήξει η προθεσμία που μας έδωσε πάντως η γιατρός μου... δεν το ψάχνω... πιστεύω πως κάποια στιγμή θα έρθει και η δική μου σειρά... ελπίζω τουλάχιστον! Δεν έχω αυτό το δικαίωμα???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

PIPITSAZOUZOUNA ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ.ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 19 ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ(ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΚΛΟ)ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

ΝΑΝΑ2 ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΤ..ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ..ΕΝΩ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ:)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΝΙΝΙ.ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχεις δικιο πρεπει να εχουμε υπομονη κι εγω προσπαθω αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο!ειδικα αυτον τον μηνα ταλαιπωρησα και συνεχιζω να ταλαιπωρω πολυ την ψυχικη μου υγεια αλλα και του αντρουλη μου με τα ειμαι,δεν ειμαι.τωρα ειμαι σχεδον σιγουρη πως δεν εχει νινακι η κοιλιτσα μου αλλα επειδη ποναει αρκετα και η κοιλια μου κ η μεση μου ακομη περισσοτερο.καποιες κοπελες λενε πως πονουσε η κοιλια τους αλλα ηταν τελικα εγκυος.ισχυει αυτο;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...