Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα σας,ειμαι καινουργια στο forum κ εκανα εγγραφη γιατι βλεπω την υποστηριξη κ τις συμβουλες που δινετε με απειρη καλοσυνη κ κατανοηση!πριν 6χρονια ειχα μια ατυχη εγκυμοσυνη!με τον αντρα μου προσπαθουμε 4 μηνες να αποκτησουμε ενα μπουμπουκι αλλα τζιφος!!εκανα προσφατα τεστ παπ κ κολπικο υπερηχο κ ολα ηταν τελεια!!λετε να μην μπορω να κανω παιδια πλεον?:dry: Υ.Γ αυτον τον μηνα προσπαθησαμε πολυ εντατικα μερα παρα μερα ακριβως μετα το τελος της περιοδου!!

Δημοσίευση

Καλή σου ημέρα μαίρη3 και καλωσόρισες στο forum! Θα βρεις καλές παρεούλες εδώ! Είμαι η Πηνελόπη, 33 και προσπαθώ με τον αντρούλη μου συστηματικά τους τελευταίους 7 μήνες! Το έχεις συζητήσει με το γιατρό σου? Μήπως χρειάζεται να κάνετε κι άλλες εξετασούλες? Κι εσύ κι ο σύζυγος σου? Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και χαλαρή, προπαντώς χωρίς άγχος (παρεπιπτόντως... εγώ που σου τα λέω αυτά, γι' άλλη μία φορά έκλαιγα χθες που αδιαθέτησα!) Όπως και να 'χει, είναι ίσως από τους πιο ωραίους "αγώνες" που δίνει μία γυναίκα στη ζωή της! Καλό κουράγιο κορίτσι μου, καλή συνέχεια και θετική σκέψη!

Δημοσίευση

καλη σου μερα Μαιρη..Για ποιον λογο αγχονεσαι?ειχες ηδη μια εγκυμοσυνη πριν 6 χρονια..προσπαθειτε 4 μηνες..που κατα την γνωμη μου δεν ειναι και τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα..η εγκυμοσυνη ερχεται οταν δεν το σκεφτεσαι,οταν δεν σε απασχολει οταν δεν σου γινεται εμμονη..ξερω οτι ειναι δυσκολο να αποβαλεις ολο αυτο το αγχος αλλα προσπαθησε με μικρα και σταθερα βηματα να μην ασχολεισαι τοσο με αυτο..υπαρχουν πολλα πραγματα που μας γεμιζουν..εγω μετα απο μια αποβολη περασα παρα πολλα ( μεγαλη ιστορια) ...το μηνα που εμεινα εγκυος δεν μετρησα της μερες...ημουν υπερβολικα χαλαρη (αν και ειμαι αγχοδης ανθρωπος)..δεν θεωρησα καν οτι ειχα πιθανοτητες να μεινω εγκυος αυτο το μηνα..αντιθετα περιμενα να αδιαθετησω..εκανα σχεδια για τις διακοπες..πηγαινα σχεδον καθε μερα γυμναστηριο..αυτη τη στιγμη ειμαι 7 εβδομαδων και περιμενω διδυμα!!!!!

καλη επιτυχια σου ευχομαι..και πολυ υπομονη!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΙΡΗ!!! ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥ. ΟΛΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΦΙΚΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥΛΗ! ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...... ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΗ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΛΙΓΟΝ ΧΛΩΜΟ...ΑΥΤΑΑΑΑΑ! ΣΕ ΖΑΛΙΣΑ ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!:) :) :) :) :)

Δημοσίευση

Με συγκινήσατε όλες σας!!!

Σας ευχομαι μέσα από την καρδιά μου , αυτό που τόσο λαχταράτε να έρθει όταν δεν το περιμένετε...

Όπως συνέβει και σε εμένα που αν με ρωτούσες έλεγα πως δεν είμαι έτοιμη να γίνω μάνα...Πόσο λάθος έκανα!!!

Καμιά σας δεν έχει κάποιο πρόβλημα , απλά το μωρακι θα έρθει όταν θέλει αυτό,ίσως όταν αγνοήσετε αυτές τις σκέψεις ΄΄απογοήτευσης΄΄.Είμαι σίγουρη!

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλώς μας ήρθες Μαιρούλα!

Είμαι η Λίνα, 30 χρόνων και προσπαθώ για παιδάκι περίπου 9 μήνες.

Μην απογοητεύεσαι βρε Μαιρούλα και θα δεις που αν ηρεμήσουμε θα τα καταφέρουμε. Εγώ αυτό το μήνα προσπάθησα να είμαι χαλαρή, κάποιες φορές τα κατάφερα και κάποιες όχι. Δεν το αφήνω όμως. Θέλει δουλειά.

Μην αγχώνεσαι γιατί είναι πολύ κρίμα να μπλοκάρεις τον οργανισμό σου. Είναι μόλις 4 μήνες. Να χαρείς το καλοκαιράκι και τον αντρούλη σου και θα δεις!

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια για το κουραγιο που μου δινεται!!:kiss: λογω δουλειας δν μπορω να μπαινω συχνα:( ευχομαι ολες να ειστε καλα κ να αποκτησει η καθεμια αυτο που θελει γρηγορα!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @annie!κοριτσι μ τ οικονομικό είναι πολυ βασικο. Εχεις δύο γερα παιδακια. Ακόμα κ φυσιολογικα να σ έρθει π το ευχομαι, απο την κυηση ακόμα εχεις ενα σωρό έξοδα σε γιατρούς κτλ. Αν ήταν για το 2ο θα σ έλεγα να σφιχτεις κ θα τα καταφέρετε κ οικονομικά. Τα 2 παιδακια ήδη όμως έχουν αλλα έξοδα από το ένα. Πόσο μάλλον όταν είναι διαφορετικού φύλου κ όλα τ θες ανα σεζόν δίπλα, ρουχα, παπούτσια,κτλ. Μια εξωσωματικη είναι ένα έξτρα κόστος. Λογικό να το υπολογίζει ο άντρας σου. Μακάρι συντομα να ξεκινήσεις να εργάζεσαι κ θα ειναι πιο εύκολο. Και φυσικά μακαρι να σ ρθει ένα μωρακι χωρίς άλλο κόπο!  @evaa__ κορίτσι μου έχω 2 παιδια στο σπίτι, ενα μωρακι στην κοιλιά και καθε μερα με τρώει το τι θα ήταν εκείνο τ μωρακι που τόσο άδικα εφυγε. Μετανιώνω π μέσα στον πόνο μ δ εβαλα τ γιατρό μ τότε να μάθει. Θα σε βοηθήσει τ να ξέρεις το φύλο. Θα το σκέφτεσαι σαν το αγοράκι σου. Πάντα θα είναι άλλωστε.
    • Κορίτσια μου σας κάνω ένα σύντομο update .. 41+4 σήμερα, το πρωί κατά τις 3 τα ξημερώματα ξεκίνησε ο τοκετός.. ακόμα δεν έχουμε γεννήσει, σας γράφω γρήγορα μεταξύ συσπάσεων.. κατάφερα κοιμήθηκα σποραδικά το μεσημέρι.. έφαγα κιόλας μετά..  Sorry που εξαφανίστηκα... δεν ήθελα να σας ανησυχήσω.. Προσπαθούσα να χαλαρώσω και να ηρεμήσω για να ξεκινήσει ο τοκετός μεταξύ όλων των άλλων που δοκίμαζα.. αποκόπηκα από όλους και όλα, έβαλα airplane mode το κινητό, γιατί όχι τίποτα άλλο, ο επόμενος που θα με ρωταγε αν γέννησα και "τι έγινε εσύ, θα γεννήσεις ή μπα;!" ή άλλες αποψαρες που άκουσα.. Θα άκουγε γαμωσταυριδια ειλικρινά..!! Τεσπα.. Αυτά για την ώρα.. τα φιλιά μου στα μπεμπακια σας και πιστεύω όταν επανέλθω να έχουμε υγιέστατη τη κόρη μας στην αγκαλιά μας!! 🍀🍀🍀🍀🙏🙏🙏🙏🙏🌈🌈🌈🌈👣👣👣👣❤️❤️❤️❤️
    • @evaioan@afr @Demy93 @Naty_Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Τελικά είμαστε πολύ δυνατές αλλα δε το ξέρουμε μέχρι να έρθει η στιγμή που θα το μάθουμε. Θα προχωρήσω και εγω λοιπόν οπως εκαναν τόσες γυναίκες που το πέρασαν. Θα προσπαθήσω ξανα για ενα μωρακι και αν θελει ο Θεός να μου δωσει🙏💔
    • Για ζυγαριά κορίτσια μου είναι ξεκάθαρα πως νιώθετε.    εγώ είχα σε όλα μου τα παιδιά γιατί ποτέ δεν αγχωνόμουν.  παρότι το πρώτο μου παιδί ήταν αλλεργικό για 2.5 χρόνια κ έβαζε βάρος με το σταγονόμετρο κ εγώ έκανα πολύ ειδική διατροφή (λαχανικά φρούτα κ κρέας μόνο για 2 χρόνια) δεν με άγχωνε ποτέ το βάρος.    αν θεωρείτε ότι θα αγχωθείτε μην παίρνετε κ βλέπετε όταν γεννήσετε πως θα είστε με το παιδάκι σας. ☺️    αν δεν αγχώνεστε κτλ δεν είναι κακό να πάρετε αλλά να ξέρετε πότε να το ζυγίζετε. Θα σας πει κ ο/η παιδίατρος.  Το λέω γιατί πολλές μητέρες μου λένε ότι μπαίνουν στον πειρασμό κ ζυγίζουν πιο συχνά απ ότι πρέπει κ μετά αγχώνονται! 🥺
    • οχι τι να ξεπρηστεί, τώρα που είμαι ωορρηξία και οδεύω για ωχρινική φάση πρήζεται κανονικότατα όλο και πιο πολύ 😄 Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο ουτε με συμπτώματα ούτε με τίποτα. I've had enough! Θα φανεί αν ερθει περίοδος θα ηρεμήσει. Αν δεν έρθει, φαντα΄ζομαι το πρήξιμο εκεί θα παραμείνει! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...