Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ??


Recommended Posts

καλημερα σας,ειμαι καινουργια στο forum κ εκανα εγγραφη γιατι βλεπω την υποστηριξη κ τις συμβουλες που δινετε με απειρη καλοσυνη κ κατανοηση!πριν 6χρονια ειχα μια ατυχη εγκυμοσυνη!με τον αντρα μου προσπαθουμε 4 μηνες να αποκτησουμε ενα μπουμπουκι αλλα τζιφος!!εκανα προσφατα τεστ παπ κ κολπικο υπερηχο κ ολα ηταν τελεια!!λετε να μην μπορω να κανω παιδια πλεον?:dry: Υ.Γ αυτον τον μηνα προσπαθησαμε πολυ εντατικα μερα παρα μερα ακριβως μετα το τελος της περιοδου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή σου ημέρα μαίρη3 και καλωσόρισες στο forum! Θα βρεις καλές παρεούλες εδώ! Είμαι η Πηνελόπη, 33 και προσπαθώ με τον αντρούλη μου συστηματικά τους τελευταίους 7 μήνες! Το έχεις συζητήσει με το γιατρό σου? Μήπως χρειάζεται να κάνετε κι άλλες εξετασούλες? Κι εσύ κι ο σύζυγος σου? Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και χαλαρή, προπαντώς χωρίς άγχος (παρεπιπτόντως... εγώ που σου τα λέω αυτά, γι' άλλη μία φορά έκλαιγα χθες που αδιαθέτησα!) Όπως και να 'χει, είναι ίσως από τους πιο ωραίους "αγώνες" που δίνει μία γυναίκα στη ζωή της! Καλό κουράγιο κορίτσι μου, καλή συνέχεια και θετική σκέψη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλη σου μερα Μαιρη..Για ποιον λογο αγχονεσαι?ειχες ηδη μια εγκυμοσυνη πριν 6 χρονια..προσπαθειτε 4 μηνες..που κατα την γνωμη μου δεν ειναι και τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα..η εγκυμοσυνη ερχεται οταν δεν το σκεφτεσαι,οταν δεν σε απασχολει οταν δεν σου γινεται εμμονη..ξερω οτι ειναι δυσκολο να αποβαλεις ολο αυτο το αγχος αλλα προσπαθησε με μικρα και σταθερα βηματα να μην ασχολεισαι τοσο με αυτο..υπαρχουν πολλα πραγματα που μας γεμιζουν..εγω μετα απο μια αποβολη περασα παρα πολλα ( μεγαλη ιστορια) ...το μηνα που εμεινα εγκυος δεν μετρησα της μερες...ημουν υπερβολικα χαλαρη (αν και ειμαι αγχοδης ανθρωπος)..δεν θεωρησα καν οτι ειχα πιθανοτητες να μεινω εγκυος αυτο το μηνα..αντιθετα περιμενα να αδιαθετησω..εκανα σχεδια για τις διακοπες..πηγαινα σχεδον καθε μερα γυμναστηριο..αυτη τη στιγμη ειμαι 7 εβδομαδων και περιμενω διδυμα!!!!!

καλη επιτυχια σου ευχομαι..και πολυ υπομονη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΙΡΗ!!! ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥ. ΟΛΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΦΙΚΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥΛΗ! ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...... ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΗ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΛΙΓΟΝ ΧΛΩΜΟ...ΑΥΤΑΑΑΑΑ! ΣΕ ΖΑΛΙΣΑ ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!:) :) :) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με συγκινήσατε όλες σας!!!

Σας ευχομαι μέσα από την καρδιά μου , αυτό που τόσο λαχταράτε να έρθει όταν δεν το περιμένετε...

Όπως συνέβει και σε εμένα που αν με ρωτούσες έλεγα πως δεν είμαι έτοιμη να γίνω μάνα...Πόσο λάθος έκανα!!!

Καμιά σας δεν έχει κάποιο πρόβλημα , απλά το μωρακι θα έρθει όταν θέλει αυτό,ίσως όταν αγνοήσετε αυτές τις σκέψεις ΄΄απογοήτευσης΄΄.Είμαι σίγουρη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και καλώς μας ήρθες Μαιρούλα!

Είμαι η Λίνα, 30 χρόνων και προσπαθώ για παιδάκι περίπου 9 μήνες.

Μην απογοητεύεσαι βρε Μαιρούλα και θα δεις που αν ηρεμήσουμε θα τα καταφέρουμε. Εγώ αυτό το μήνα προσπάθησα να είμαι χαλαρή, κάποιες φορές τα κατάφερα και κάποιες όχι. Δεν το αφήνω όμως. Θέλει δουλειά.

Μην αγχώνεσαι γιατί είναι πολύ κρίμα να μπλοκάρεις τον οργανισμό σου. Είναι μόλις 4 μήνες. Να χαρείς το καλοκαιράκι και τον αντρούλη σου και θα δεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια για το κουραγιο που μου δινεται!!:kiss: λογω δουλειας δν μπορω να μπαινω συχνα:( ευχομαι ολες να ειστε καλα κ να αποκτησει η καθεμια αυτο που θελει γρηγορα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...