Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

doroulini συγχαρητήρια, σου εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη.

milina μου, περιμένω την ακατανόμαστη στις 7/9 εύχομαι να μην εμφανιστεί

pipitsazouzouna μου, σκέψου θετικά πότε δεν ξέρεις. Σου εύχομαι να μην σου εμφανιστεί η ακατανόμαστη για τους επόμενους εννιά μήνες.

Δημοσίευση

PIPITSAZOYZOYNA ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

ΑΝ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΕΚΑΝΑ

ΧΙΧΙΙΧΑΙΙΧΑΙΑΧ

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΑΖΙ ΒΛΕΠΩ ΕΕΕΕ?????????

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δημοσίευση

milina έγραψε:

Κυρίες μου, μαζευτείτε!!

PIPITSAZOYZOYNA 21-23/8

K.T.K. 22/8

rose25 27/8

gioulaki 27/8

Marina.K 30/8

@ngel 31/8

milina 9-19/8

apis 10-19/9

alice1979 12-13/9

αν έχω ξεχάσει κάποια, φωνάξτε!!

emena ksexases kopela mou!:P

19-21/9!DEN thn perimenw kai pali!!;)

euxaristw gia thn simparastash!!

sigxaritiria DOROULINI!!na exeis mia kali egkimosini!

kai se oses perimenete ante na akousoume euxarista neakia!!!

apis emeis exoume akoma kairo gia neakia e?:P

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΝΙΩ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΧΕΣ ΜΠΕΜΠΑΚΙ.ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΩΡΑ ΣΟΥ!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΑΣ.

ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ 26 ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!

Δημοσίευση

rose25 έγραψε:

ΜΑΡΙΝΙΩ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΧΕΣ ΜΠΕΜΠΑΚΙ.ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΩΡΑ ΣΟΥ!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΑΣ.

ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ 26 ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!

kai egw etsi nomiza kopela mou!!!!ALLA...:( :(

mallonn etsi opws ta les!den htan h wra mou!den peirazei OLA tha ginoun me th seira!!!:)

EUXOMAI MESA APO THN KARDIA MOU NA EXEIS SPORAKI MESA STH KOILITSA SOU!ESENA PLISIAZOUN OI MERES!!!!:woohoo:

kanena simptwmataki exoume????;)

alla OLA mas ksegelan ta simptwmata!!!!!TOSO OLOIDIA EINAI PIA???:silly:

TI NA PW???KALO KOURAGIO NA EXOUME O L E S!!!!!!!

ENWMENES THA NIKISOUME OPWS LEEI KAI O PSINAKHS!!!!!!!!!!:laugh: :lol:

Δημοσίευση

Κυρίες μου, μαζευτείτε!!

PIPITSAZOYZOYNA 21-23/8

K.T.K. 22/8

rose25 26/8

gioulaki 27/8

Marina.K 30/8

@ngel 31/8

mpougatsoula24 3/9

ηλιαχτιδα28 4-5/9

chiara 7/9

Irene1 9-10/9

milina 9-19/9

apis 10-19/9

alice1979 12-13/9

μαρινιώ 19-21/9

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ

ΠΕΡΙΜΕΝΩ 17/9!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ

ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΙΝΙΩ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ.ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΤΙ ΓΟΥΡΓΟΥΡΗΤΑ ΧΑΜΗΛΑ,ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ!ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ.ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ!ΒΑΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΟΠΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΝΕ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΩ,ΟΥΦ:P

Δημοσίευση

κοριτσακια μου γλυκα γυρισα κι εγω!!!ευτυχως γυρισα μονη μου κι οχι παρεα με την ακατανομαστη!!!δεν μου'ρθα ακομα αλλα η κοιλια μου ποναει και σημερα αρχισε να με ποναει και το στηθος!!!μαλλον δεν την γλιτωνω,θα'ρθει η ατιμη.μακαρι να κανω λαθος!!!:P

:silly: καλη επιτυχια σε ολες μας κοριτσακια!!!:cheer:

Δημοσίευση

μαρινιώ μου πολύ λυπήθηκα που σου έκανε τέτοια χαλάστρα η παλιοπερίοδος!!!

Μην χάνεις όμως το κουράγιο, ξανά προς τη δόξα τράβα!

Σε όλες σας μεταδίδω τη θετική μου ενέργεια που μια και είμαι φρεσκο-εγκυούλα πιστεύω να σας πιάσει!!!!!

++++++++++

Δημοσίευση

Κυρίες μου, μαζευτείτε!!

PIPITSAZOYZOYNA 21-23/8

K.T.K. 22/8

rose25 26/8

gioulaki 27/8

Marina.K 30/8

@ngel 31/8

mpougatsoula24 3/9

ηλιαχτιδα28 4-5/9

chiara 7/9

Irene1 9-10/9

milina 9-19/9

apis 10-19/9

alice1979 12-13/9

elpo 17/9

μαρινιώ 19-21/9

Δημοσίευση

PIPITSAZOYZOYNA 21-23/8

K.T.K. 22/8

rose25 26/8

gioulaki 27/8

Marina.K 30/8

@ngel 31/8

mpougatsoula24 3/9

ηλιαχτιδα28 4-5/9

chiara 7/9

Irene1 9-10/9

milina 9-19/9

apis 10-19/9

alice1979 12-13/9

elpo 17/9

μαρινιώ 19-21/9

Linaki_1980 28-30/8

Εύχομαι σε όλες μας να μην μας επισκεφθεί η περίοδος μας για τους επόμενους 9 μήνες. Εεεε καλή μου περίοδούλα?

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου καλα βλεπω εχουμε και φρεσκοεγκυουλες !!!!Με το καλο !!!Στις υπολοιπες ευχομαι καλη μας επιτυχια!Βαλτε και μενα στη λιστα!!

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 19/9.....

Δημοσίευση

Κυρίες μου, μαζευτείτε!!

PIPITSAZOYZOYNA 21-23/8

K.T.K. 22/8

rose25 26/8

gioulaki 27/8

Linaki_1980 28-30/9

Marina.K 30/8

@ngel 31/8

mpougatsoula24 3/9

ηλιαχτιδα28 4-5/9

chiara 7/9

Irene1 9-10/9

milina 9-19/9

apis 10-19/9

alice1979 12-13/9

TINKYBEL 13/9

elpo 17/9

mom 3 19/9

μαρινιώ 19-21/9

Δημοσίευση

Κυρίες μου, μαζευτείτε!!

PIPITSAZOYZOYNA 21-23/8

K.T.K. 22/8

rose25 26/8

gioulaki 27/8

Linaki_1980 28-30/9

Marina.K 30/8

@ngel 31/8

mpougatsoula24 3/9

ηλιαχτιδα28 4-5/9

mariant 6/9

chiara 7/9

Irene1 9-10/9

milina 9-19/9

apis 10-19/9

alice1979 12-13/9

TINKYBEL 13/9

elpo 17/9

mom 3 19/9

μαρινιώ 19-21/9

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ++++++++ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Μακάρι να μας βρει ο Σεπτέμβρης όλες...... "φουσκωμένες"!!!!! Όπως καταλάβατε.... εγώ ακόμη δεν....... αλλά δεν κάνω καμμία κίνηση πριν την Παρασκευή....... που επισήμως θα έχω 1 εβδομάδα καθυστέρηση!!!!!! Ωχ...... έχω μία αγωνία!!!!!!

Δημοσίευση

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Μακάρι να μας βρει ο Σεπτέμβρης όλες...... "φουσκωμένες"!!!!! Όπως καταλάβατε.... εγώ ακόμη δεν....... αλλά δεν κάνω καμμία κίνηση πριν την Παρασκευή....... που επισήμως θα έχω 1 εβδομάδα καθυστέρηση!!!!!! Ωχ...... έχω μία αγωνία!!!!!!

Αντε ρε ΠΙΠΙΤΣΑΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ, να φέρεις στον κόσμο το ΠΙΠΙΤΣΟΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ σου!!!

Και όλες οι κοπέλες τα μωράκια τους με το καλό και γρήγορα και εύκολα!

Κάνε, βρε κοπέλα μου ένα τέστ ή μία χοριακή, να μας φύγει η έννοια...

Δημοσίευση

Αγαπητή φιλενάδα Irene1..... ούτε τεστάκι ούτε χοριακή ως την Παρασκευή!!!!! Όχι τίποτε άλλο..... θα κλαίω με μαύρο δάκρυ μετά...... απλώς περιμένω...... κι είμαι στην τσίτα!!!!! Τα νεύρα μου κρόσια!!!!! "Σκοτώνω άνθρωπο" που λένε...... μακάρι να είναι για καλό, μακάρι να είναι μωράκι, αλλά αυτό που με εκνευρίζει αφάνταστα..... είναι πως φοβάμαι..... θα μου ρημάξει (ξανά.... τί πρωτότυπο άλλωστε!!!!!) τις διακοπές!!!!! Γμτ μου!!!!!! Τί σόι υπολογισμούς κάνω τρομάρα μου?????? Θα ταξιδέψουμε τότε..... γιατί νωρίτερα θα έχω περίοδο????? Τόσο άσχετη είμαι πια??????

Δημοσίευση

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

Αγαπητή φιλενάδα Irene1..... ούτε τεστάκι ούτε χοριακή ως την Παρασκευή!!!!! Όχι τίποτε άλλο..... θα κλαίω με μαύρο δάκρυ μετά...... απλώς περιμένω...... κι είμαι στην τσίτα!!!!! Τα νεύρα μου κρόσια!!!!! "Σκοτώνω άνθρωπο" που λένε...... μακάρι να είναι για καλό, μακάρι να είναι μωράκι, αλλά αυτό που με εκνευρίζει αφάνταστα..... είναι πως φοβάμαι..... θα μου ρημάξει (ξανά.... τί πρωτότυπο άλλωστε!!!!!) τις διακοπές!!!!! Γμτ μου!!!!!! Τί σόι υπολογισμούς κάνω τρομάρα μου?????? Θα ταξιδέψουμε τότε..... γιατί νωρίτερα θα έχω περίοδο????? Τόσο άσχετη είμαι πια??????

Αχ! Σε καταλαβαίνω αφάνταστα! Κι εγώ 8.09.2009 έφθασα Σύρο (καταπλητική) και 09.09.2009 αδιαθέτησα...Με αποτέλεσμα να έχω κάνει φέτος ΜΟΝΟ 5 μπάνια...Δράμα!

Ας ελπίσουμε ότι ΔΕΝ θα την ξανασυναντήσεις για 9 μήνες........

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσι μου, Εγώ πέρα απ' αυτά που είπαν τα άλλα κορίτσια, ένιωθα μοναξιά όταν συνέκρινα αυθόρμητα και χωρίς να το θέλω τον εαυτό μου με τον άντρα μου. Ενώ ήταν πολύ υποστηρικτικός και με φρόντισε πάρα πολύ στην περίοδο της λοχείας, και ήταν πολύ παρών, ένιωθα τόση μοναξιά που αυτός δεν ξυπνούσε τα βράδια επειδή δεν θηλαζε, που δεν άλλαξε το σώμα του, που δεν σταμάτησε τη δουλειά του κι "έμεινε πίσω", που δεν άφησε τα χόμπυ του ενώ εγώ ήθελα πολύ χρόνο μέχρι να ξανά ξεκινήσω, που του ήταν πιο εύκολο να βρει χρόνο για τον εαυτό του απ'ότι εγώ. Ενώ στην ουσία δεν έκανε κάτι που να "φταίει" και παρόλο που ήταν κι αυτός γονιός του ίδιου παιδιού, ένιωθα τόσο μόνη επειδή δεν ένιωθε και δεν το βιωνε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως κι εγώ.  Είχα την τύχη και οι φίλες μου όλες να κάνουμε παιδιά μέσα στο ίδιο διάστημα, οπότε βρήκα την υποστήριξη εκεί.  Θα βρεις κι εσύ τα πατήματα σου, μίλα στον περίγυρο σου για το πώς νιώθεις, πώς βιώνεις τις αλλαγές. Θα βρεις υποστήριξη, ακόμα κι από άτομα που δεν είναι στην ίδια φάση με σένα.  Τέλος, πόσο συμφωνώ με τη @MinaSam στο τελευταίο. Κι εμένα όταν ο άντρας μου έπαιρνε το παιδί (τα παιδιά πλέον) να πάνε κάπου για να μου δώσει χρόνο για τον εαυτό μου, μετά ένιωθα ότι λείπω και ότι μου λείπουν, και "ζήλευα" που περνάν καλά χωρίς εμένα κι ήθελα να είμαι κι εγώ εκεί! 😆 Πραγματικά κι εγώ αξία της μοίρας μου! 😆
    • Καλημέρα κορίτσια, σας ευχαριστώ που πήρατε το χρόνο να μου απαντήσετε!  Απ' ότι καταλαβαίνω, λίγο πολύ, ανεξάρτητα τους χαρακτήρες και τις συνθήκες μας, όλες βιώνουνε σε κάποια φάση λίγη μοναξιά και συνειδητοποιώ ότι τελικά λογικό είναι. Και πριν την εγκυμοσύνη πάλι ήταν περίοδοι που μπορεί  που ένιωθα κάπως έτσι. Απλά τώρα αυτό που συμβαίνει και θα συμβεί είναι huge!  Χαίρομαι που όλες έχετε βρει τα πατήματά σας και μου δίνει κουράγιο ότι θα τα βρω κι εγώ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και από τη στιγμή που αυτό ζητούσα και το ευχόμουν με όλη μου την ψυχή, θα στρέψω το βλέμμα στο ότι ήρθε, έρχεται και πόσο ευγνώμων είμαι για αυτό. Από κει και πέρα κάθε αλλαγή ποτέ δεν έχει μόνο ευχάριστα συναισθήματα. Και με κάθε αλλαγή είναι λογικό να υπάρχουν και κάποιες απώλειες. Προσωπικά δεν είμαι από εκείνες που μιλάνε μόνο για την εγκυμοσύνη τους ή δε νομίζω να μιλάω μόνο εγώ για το παιδί μου χωρίς να δίνω χώρο στον άλλον να μου πει τα δικά του νέα και τις δικές του ανησυχίες. Απο κει και πέρα αν ο άλλος δεν μπορεί να διαχειριστεί τη νέα μου συνθήκη, τότε είναι δικό του θέμα και καλύτερα να μην είναι κοντά μου αν δεν μπορεί. Νομίζω ξεκαθαρίζουν πολλά πράγματα έτσι κι αλλιώς.  @eva96 σχετικά με αυτό που είπες ναι μετά την αυχενική θα νιώσεις καλύτερα κι εγώ έτσι ήμουν ήθελα να το μοιραστώ και το ήξεραν ελάχιστα άτομα, και ναι από αυτά δεν έδειξαν όλα το ίδιο ενδιαφέρον. Αλλά καλύτερα θα πω, τα βλέπεις όλα πιο ξεκάθαρα. 
    • Καλημέρα! Εγώ θα πω κάτι που είχα διαβάσει όταν έκανα τον γιο μου και μου φάνηκε πολύ σωστό. Παρόλο που εγώ ήμουν από αυτές τις γυναίκες που ερωτεύτηκα τον γιο μου από το τεστ εγκυμοσύνης, η περίοδος με το μωρό και αναφέρομαι στον πρώτο χρόνο ολόκληρο είναι ένα πένθος του παλιού σου εαυτού, των παλιών συνηθειών και της παλιάς σου ζωής. Από τη μια όντως ένιωθα ότι η θέση του μπέμπη ήταν πάντα στο σπίτι μας αλλά από την άλλη είμαι ένας άνθρωπος με τη δουλειά μου, τα χόμπι μου και μετά με τον άντρα μου και τους φίλους μου και είμαστε πολύ του έξω. Ξαφνικά και ειδικά εφόσον γέννησα χειμώνα, έβγαινα μεν με το μωρό από την πρώτη εβδομάδα κάθε πρωί για βόλτα αλλά όλοι δούλευαν, το μωρό δε μιλάει να πεις καμία κουβέντα αλλά και όταν έβλεπα τους άλλους δεν είχα να πω τίποτα για μένα που δε σχετιζόταν με το παιδάκι μου. Κάποιες γυναίκες δεν έχουν θέμα με αυτό και πολύ καλά κάνουν και μάλιστα νομίζω ότι είναι και πιο ικανοποιημένες απτή ζωή τους, εγώ όμως δεν είμαι έτσι και το να νιώθω ότι έχω να πω κάτι για τον εαυτό μου που δε συνδέεται με το σπίτι μου με ανανεώνει. Σε όποια κατηγορία κι αν βρεθείς όμως θα βρεις τα πατηματά σου και όλα θα γίνουν φυσιολογικά αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο που μετά από λίγο δε θα θυμάσαι καθόλου πως ήσουν πριν το μωράκι. Αφού πλέον αν λείπει ο άντρας μου με τον γιο μου πολλές ώρες κανένα Σάββατο στην αρχή λέω ναι θα κάνω το ένα το άλλο, θα πάω εδώ εκεί κλπ και μετά από κανένα τρίωρο μου φαίνεται άδειο το σπίτι. Αξία της μοίρας μου  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...