Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ας μαζευτούμε. Ποιές (δεν) περιμένουμε?

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μαρινιώ μου..... μακάρι κοπέλα μου να είναι bebe!!!!! Αλλά θα συμφωνήσω κι εγώ με τη φίλη μας apis να κάνεις το τεστάκι αύριο με τα πρωϊνά ούρα!!!! Ενημέρωσέ μας!!!! Καλή σου επιτυχία κορίτσι μου!!! Ο Θεός μαζί σου.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρινιώ σου εύχομαι να έχεις ενα θετικότατο τεστ εγκυμοσύνης. Περιμένουμε με αγωνία!! Αντε να πέρνουμε και εμεις σειρά σιγά- σιγά.

Φιλάκια και καλά αποτελέσματα!!

μαρινιώ μου με τα πρωινά ούρα εννοείται!!! Τα καλύτερα σου εύχομαι κοριτσάκι μου! Περιμένουμε νέα σου!!!

PIPITSAZOYZOYNA μου, πολύ περίεργη ζαλάδα...λες?

Καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα!!! Τί κάνετε???? Μαρινιώ μου.... θα κάνεις το TEST σήμερα???? Σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα αποτελέσματα χρυσούλι μου!

Εγώ πάλι ζαλίστηκα ρε γμτ χθες βράδυ.... πάλι ο ίδιος ίλιγγος.... φοβάμαι..... κι είναι και νωρίς για TEST που να πάρει..... είναι μόλις η 25η μέρα σήμερα!!!!! Δε λέει..... μάλλον με πιάνει από το άγχος μου..... για το αν θα αποφασίσει η "κυρία" να έρθει..... Εδώ και 2 βράδια..... την ώρα που πέφτω για ύπνο.... νιώθω πως έχω λυσάξει της πείνας.... αφού πάντοτε τρώω......

Ίσως η ζαλάδα να είναι από τα σκουλαρικάκια που ξεκίνησα να φοράω πάλι από τη Δευτέρα (είχανε σχεδόν κλείσει οι τρυπίτσες και ψιλοζορίστηκα!!!!) Τί να πω????? Αλλά αν είναι..... σημάδι.... αυτές οι ζαλάδες..... έχετε ακούσει ποτέ για "νυχτερινές ναυτίες"?????? Πάντα για πρωϊνές δεν ακούμε????? Πάντως αίμα..... ούτε σταγόνα ακόμη, παρόλο που χθες απόγευμα είχα καφετιά..... και μετά το σεξάκι μας..... σταμάτησα να πονάω!!!! Τί μου συμβαίνει Χριστούλη μου?????? Φοβάμαι....

μαρινιώ όποτε κ να κάνεις το τεστ σου εύχομαι καλά αποτελέσματα! Φυσικά κ περιμένουμε με αγωνία νέα σου!

PIPITSAZOUZOUNAνομίζω ότι η ναυτία ή η ζαλάδα μπορεί να σε επισκεφθεί οποιαδήποτε στιγμή. Απλά το σύνηθες είναι να τις νιώθεις το πρωί χωρίς να είναι κ απόλυτο. Περίμενε λίγες μερούλες ακόμα κ μη φοβάσαι. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Εγώ σου εύχομαι ολόψυχα αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός σου!!!!

Εγώ λέω να αγοράσω σήμερα ένα τεστάκι κ να το κάνω αύριο - μεθαύριο. Είμαι στην 40η μέρα του κύκλου μου κ ακόμα τπτ (συνήθως ο κύκλος μου είναι 34 μέρες). Το πρωί είχα 36,7. Πιστεύω ότι αν κάνω ένα τεστ θα έχω αξιόπιστο αποτέλεσμα (θετικό ή αρνητικό). Εσείς τι λέτε? Ποιο πιστεύετε είναι αξιόπιστο τεστ?

Φιλάκια σε όλες!!

Νομίζω, χωρίς να θέλω να σε ταράξω, ότι τα σημάδια που περιγράφεις είναι εγκυμοσύνης!!!!! YE YE YE...

Αντε με το καλό! Οσο για τις ναυτίες είναι πανταχού παρούσες...

Τί να πω βρε Doroulini μου.... θα δείξει!!!!! Δε νομίζω πάντως να οφείλονται σε bebe...... μάλλον έπεσε η πίεση μου ή ο αιματοκρίτης μου..... κι έχουμε έναν πολύ ηλίθιο Παθολόγο..... τον παρακαλούσα να μου δώσει χαπάκια Σιδήρου...... Θα τον αλλάξουμε οπωσδήποτε με τη νέα χρονιά.....

Όσον αφορά στο TEST, πολλές κοπελιές εδώ μέσα μιλάνε για το SELF CLEAR, που δείχνει από την 5η μέρα σύλληψης!!!!! Πολύ-πολύ καλή σου επιτυχία!!!!!!

PIPITSAZOYZOYNA μου, εγώ έχω διαβάσει ότι οι ζαλάδες σε επισκέπτονται οποτεδήποτε! ;)

Βρε κορίτσια γιατί δεν μπαίνει η μαρινιώ??? Πού είσαι βρε κοριτσάκι??

Κοριτσάκια μου τί μου κάνετε? Δεν σας ξέχασα απλά δεν μπαίνω πολύ τελευταία καθώς ψάχουμε για σπίτι και είμαι λίγο στο τρέξιμο. Βλέπω κάποια κοριτσάκια θα κάνουν τεστ αυτές τις μέρες, εύχομαι πολύ καλή επιτυχία με υπέροχο αποτέλεσμα!

:laugh:

Να μου είστε όλες καλά!!

:laugh:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΕΓΩ "ΔΕΝ" ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 27/08.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!

ΑΧ ΠΟΣΟ ΤΟ ΘΕΛΩ!!!

ΜΑΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ?

gioulaki ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ?

κορίτσια καλημέρα, είμαι καινούργιο μέλος στο mammyland,και προσπαθώ και εγώ δύο χρόνια για ένα μωράκι,δυστυχώς όμως αργεί...........,εύχομαι όλες μας σύντομα να έχουμε στην κοιλίτσα μας ένα "μικρό σποράκι"

chiara ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ.ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ.2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΟ ΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ:)

κοριτσακια μου γλυκα ευχομαι σε ολες θετικα τεστακια!:P εγω σημερα παω στον αντρουλη μου φιλεναδιτσες μου!!!ευχηθειτε μου καλη επιτυχια,μαλλον πως σημερα εχω τελικα ωορρηξια γιατι εχω πολλα υγρα.για να δουμε..θα επιστρεψω σε 10 μερες.σας φιλω ολες και ελπιζω οταν γυρισω να διαβασω πολλες πολλες ανακοινωσεις εγκυμοσυνης!!!:P :P :P

ΚΕΛΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ:P ΑΝΤΕ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΜΑΚΙΑΑΑΑ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...