Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΩΡΟΥΛΙΑ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ,ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 4 1/2ΧΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ NOUNOU KID(ΚΟΥΤΙ)ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΦΡΕΣΚΟ.ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΤΕ;ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΩΦΕΛΙΜΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΟΜΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...........ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

ΧΙΟΝΑΤΗ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΙΝΟΥΝ ΦΡΕΣΚΟ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ.ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΑ 2 ΤΟΥΣ.ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ.ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΒΑΡΙ ΗΤΑΝ ΟΚ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΚΟΥΚΑΚΗ,ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ,ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.

Δημοσίευση

ΧΙΟΝΑΤΗ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΙΝΟΥΝ ΦΡΕΣΚΟ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ.ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΑ 2 ΤΟΥΣ.ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ.ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΒΑΡΙ ΗΤΑΝ ΟΚ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΚΟΥΚΑΚΗ,ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ,ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Γεια σου Χιονατη μου!!

Και εμενα οσες φιλες μου εχουν παιδακια αυτης της ηλικιας τους δινουν φρεσκο γαλα!!

Καλο ομως ειναι να ρωτησεις και την γνωμη του παιδιατρου σας!!!

Φιλακια!:kiss:

Δημοσίευση

Γεια σου Χιονατη μου!!

Και εμενα οσες φιλες μου εχουν παιδακια αυτης της ηλικιας τους δινουν φρεσκο γαλα!!

Δημοσίευση

Γεια σου Χιονατη μου!!

Δημοσίευση

Γεια σου Χιονατη μου!!

Δημοσίευση

Χιονατη εμενα οι αδελφες μου που εχουν απο 3 παιδια η καθε μια ηλικιας απο 1 εως 6 οι παιδιατροι τους μετα τα 2 τους ειπαν να δινουν φρεσκο και μαλιστα στη μια που το παιδακι της ειναι αφρατουλικο της ειπε να δινει φρεσκο το πρασινο το ελαφρυ! μετα απο καποια ηλικια τους ειπε οτι το κουτι ειναι πιο παχυντικο! καλυτερα θα σου η παιδιατρος που παρακολουθει το αστερι σου!

Δημοσίευση

Χιονατη εμενα οι αδελφες μου που εχουν απο 3 παιδια η καθε μια ηλικιας απο 1 εως 6 οι παιδιατροι τους μετα τα 2 τους ειπαν να δινουν φρεσκο και μαλιστα στη μια που το παιδακι της ειναι αφρατουλικο της ειπε να δινει φρεσκο το πρασινο το ελαφρυ! μετα απο καποια ηλικια τους ειπε οτι το κουτι ειναι πιο παχυντικο! καλυτερα θα σου η παιδιατρος που παρακολουθει το αστερι σου!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Γειά σου Χιονάτη!!

Εμένα ο μπόμπιρας είναι 1 έτους και ξεκίνησε να πίνει φρέσκο γάλα 3 μέρες τώρα, σύμφωνα βέβαια με τις οδηγίες του παιδιάτρου μου. Του δίνω το ΔΕΛΤΑ Advance αλλά μου είπε οτι μπορώ να του δίνω οποιοδήποτε φρέσκο γάλα. Απλά τα παιδικά φρέσκα γάλατα τα φτιάχνουν με πιο ωραία γεύση.

Οπότε πιστεύω οτι θα κάνεις καλά να του δώσεις φρέσκο γάλα, σύμφωνα βέβαια και με τον παιδίατρό σου.

Φιλιά!!!

Δημοσίευση

Γειά σου Χιονάτη!!

Εμένα ο μπόμπιρας είναι 1 έτους και ξεκίνησε να πίνει φρέσκο γάλα 3 μέρες τώρα, σύμφωνα βέβαια με τις οδηγίες του παιδιάτρου μου. Του δίνω το ΔΕΛΤΑ Advance αλλά μου είπε οτι μπορώ να του δίνω οποιοδήποτε φρέσκο γάλα. Απλά τα παιδικά φρέσκα γάλατα τα φτιάχνουν με πιο ωραία γεύση.

Οπότε πιστεύω οτι θα κάνεις καλά να του δώσεις φρέσκο γάλα, σύμφωνα βέβαια και με τον παιδίατρό σου.

Φιλιά!!!

Δημοσίευση

Γειά σου Χιονάτη!!

Φιλιά!!!

Δημοσίευση

Γειά σου Χιονάτη!!

Φιλιά!!!

Δημοσίευση

χιονατη της κουμπαρας μου η μπεμπα ειναι 6 μηνων και απο μονη της της εδωσε το γαλα andvanse το ειπα στην παιδιατρο μου και μου ειπε οτι και στα συνεδρια που παει δεν αφηνουν παιδι κατω απο χρονο να δωσουν φρεσκο γιατι δεν ειναι τοσο εμπλουτισμενα οσο η σκονη.

Δημοσίευση

χιονατη της κουμπαρας μου η μπεμπα ειναι 6 μηνων και απο μονη της της εδωσε το γαλα andvanse το ειπα στην παιδιατρο μου και μου ειπε οτι και στα συνεδρια που παει δεν αφηνουν παιδι κατω απο χρονο να δωσουν φρεσκο γιατι δεν ειναι τοσο εμπλουτισμενα οσο η σκονη.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλησπέρα εύχομαι να είστε όλες καλά. Έχω εξαφανιστεί το τελευταίο διάστημα αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν συνέβησαν και λίγα.  Αρχικά με τον θυρεοειδή μου. Είχα ξαανααναφέρει πως στον τυπικό έλεγχο η tsh μου ήταν αρκετά χαμηλή (0.003) οπότε και με παρέπεμψε σε ενδοκρινολόγο από τον οποίο πήρα την οδηγία να παίρνω 2 χάπια την ημέρα ένα πρωί και ένα βράδυ και επανέλεγχο σε 2.5 εβδομάδες. Σε αυτά είμαι πολύ τυπική δεν αφήνω ούτε μέρα να περάσει οπότε στις 2μιση νταν εβδομάδες πήγα και ξαναέκανα. Η tsh 0.0005 ακόμα πιο πάνω κάνω και μία άλλη εξέταση η οποία βγαίνει στα φυσιολογικά ναι μεν στα κατώτερα δε. Προβληματίστηκε πολύ και ο γυναικολόγος αλλά και ο ενδοκρινολόγος μου μου αύξησαν τα χάπια σε 3 την ημέρα και αναμένουμε τις εξετάσεις σε 2 εβδομάδες γιατί όπως θεωρούσαμε τότε είχαμε χρόνο.  Και έρχεται η ανατροπή στο Ντόπλερ! Πήγαμε την Δευτέρα (34+4 εβδ) και ενώ όλα τα ντοπλερ ήταν καλά το μωρό είναι πάρα πολύ μεγάλο. Βρισκόμαστε στην 93η θέση της καμπύλης ανάπτυξης και είναι ήδη 3100. Ξέρω ότι αυτές οι μετρήσεις δεν είναι 100 % ακριβής παρόλα αυτά ακόμα και έτσι να είναι, είναι αρκετά μεγάλη. Μίλησε η εμβρυολόγος με τον γυναικολόγο και στην συνέχεια αυτός μαζί μου και μου είπε ότι δεν μπορώ να φτάσω ως το τέλος με αυτά τα δεδομένα και ότι αν δεν μπω σε αυτόματο τοκετό μέχρι την 37η εβδομάδα θα μπούμε για καισαρική.  Έχω αγχωθεί πάρα πολύ η αλήθεια είναι δεδομένου ότι δεν τα περίμενα έτσι τα πράγματα. Ιδανικά δεν θα ήθελα να πάω για καισαρική προσπαθώ με επαφές, σκάλες , περπάτημα , μπάλα μήπως καταφέρω να προκαλέσω τοκετό. Έπειτα με αγχώνει ότι η tsh δεν έφτιαξε ακόμα και δεν ξέρω τι να κάνω. Επίσης ένα άλλο στοιχείο είναι πως ο πλακούντας ενώ πριν 2.5 εβδομάδες στον γυναικολόγο μου ΄ήταν grade 1 τώρα είναι grade 2 προς 3.  Δεν "γέρασε" λίγο νωρίς??  Ειλικρινά είμαι να σκάσω!! 
    • εγω κορίτσια θα σταματήσω λίγες μέρες να του δίνω φαγητό... κουράστηκα να το φτιάχνω και να τρώει μια δυο κουταλιές.. θα δω πως θα συνεχίσω 
    • Να σου ζήσει κοπέλα μου!!!πάει πέρασαν τα δύσκολα!!! Τώρα πολλές αγκαλίτσες και χαμόγελα!!!
    • Καλησπέρα  κορίτσια! Όσες έχετε κάνει η θα κάνετε κτ η αν γνωρίζετε.. χρειαζόμαστε κάλτσες αντιθρομβωτικες? Δεν μου τις έχουν στην λίστα..  αλλά ξεκίνησα τη βαλίτσα και σκέφτομαι αν λείπει κάτι..
    • Και εγώ πρόσθιο!! Χέρια πόδια κοκκαλα δε βλέπω.. αλλά κίνηση ναι..μαγικοοο
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...