Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ. 'Η ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ PARENTS ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ?

Δημοσίευση

Γιωτουλα περίμενε είναι παρά πολλά.

Σας βάζω σύνδεσμο της χαρά4 να διαβάσετε την ιστορία η οποία είχε άλλα 5 προφίλ στο παρεντσ!

http://www.parents.gr/forum/member.php?u=13432

Σας βάζω σε 2 λεπτά κ την απόδειξη.

Δημοσίευση

http://www.parents.gr/forum/showpost.ph ... ostcount=8

Δείτε κι εδώ

Το θέμα της ηλιαννασ που ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΡΆΦΕΙ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΕ 2 Ν Κ ΜΕΤΆ ΤΟ ΓΡΆΦΕΙ ΜΕ 1 Ν θα το βρείτε στο ΑΡΧΕΊΟ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΑΝΆΓΝΩΣΗ.να κάτσετε να το διαβάσετε όλο να δείτε τις αντιφάσεις!!!

Δημοσίευση

δεν ειδα παρομοια ιστορια με εδω μεσα κανονικα θεματα ειδα να εχει βαλει που ειναι αυτο που λες οτι ειναι ιδιο θεμα με εδω; καλα οι τυποι στο σαιτ που θελαν να παιξουν με τις μαμαδες του parents ειναι για πολλα κλωτσιδια

Δημοσίευση

Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά διάβασα όλες τις σελίδες στο άλλο forum και δεν βρήκα κάτι που να μου λεει οτι η Ηλιανα κρύβει κάτι παραξενο! Το θέμα ισα που πρόλαβα να το διαβάσω καθώς την αλλη μερα ειχε διαγραφεί. Λοιπόν ακούστε κορίτσια για να τελειώνουμε! Βάλτε όρια στη χρήση του ιντερνέτ γιατι δεν πάμε καλά. Η Ηλιανα ας ειναι οτι ειναι! Εσας ποιος σας ειπε οτι πρεπει να παθαίνετε κατάθλιψη με αυτά που διαβάζεται. Διαβάστε, δωστε τη συμβουλή και κλείστε την πόρτα. Αν κατι ειναι αληθινό ή οχι θα φανεί στην πορεία. Σας ειπε κανεις να επενδύεται συναισθηματικά σε ενα forum. Ξέρετε τι ειναι αληθινό και τι οχι. Χαλαρώστε λοιπόν και βάλτε όρια. Γίνονται πολλά στο ίντερνετ αλλα αν δεν έχεις αποδείξεις δε μιλάς. Ο μονος που μπορει να εχει αποψη ειναι ο διαχειριστής και παλι μέχρι εκει που μπορεί. Πάτησα ολα τα link! Τα δυο δουλεύουν. Κανένα δεν αναφέρει για την Ηλιανα. Τι κάνουμε λοιπον τώρα!Τελείωσε το παιχνιδάκι απο κει και το φέραμε απο δω. Ε οχι!

Δημοσίευση

dimitroula29 έγραψε:

Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά διάβασα όλες τις σελίδες στο άλλο forum και δεν βρήκα κάτι που να μου λεει οτι η Ηλιανα κρύβει κάτι παραξενο! Το θέμα ισα που πρόλαβα να το διαβάσω καθώς την αλλη μερα ειχε διαγραφεί. Λοιπόν ακούστε κορίτσια για να τελειώνουμε! Βάλτε όρια στη χρήση του ιντερνέτ γιατι δεν πάμε καλά. Η Ηλιανα ας ειναι οτι ειναι! Εσας ποιος σας ειπε οτι πρεπει να παθαίνετε κατάθλιψη με αυτά που διαβάζεται. Διαβάστε, δωστε τη συμβουλή και κλείστε την πόρτα. Αν κατι ειναι αληθινό ή οχι θα φανεί στην πορεία. Σας ειπε κανεις να επενδύεται συναισθηματικά σε ενα forum. Ξέρετε τι ειναι αληθινό και τι οχι. Χαλαρώστε λοιπόν και βάλτε όρια. Γίνονται πολλά στο ίντερνετ αλλα αν δεν έχεις αποδείξεις δε μιλάς. Ο μονος που μπορει να εχει αποψη ειναι ο διαχειριστής και παλι μέχρι εκει που μπορεί. Πάτησα ολα τα link! Τα δυο δουλεύουν. Κανένα δεν αναφέρει για την Ηλιανα. Τι κάνουμε λοιπον τώρα!Τελείωσε το παιχνιδάκι απο κει και το φέραμε απο δω. Ε οχι!

Δημητρούλα είσαι Θεά!!!

Δημοσίευση

dimitroula29 έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: ε μα.....!

Δημοσίευση

Δήμητρα, συμφωνώ 100%!

Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα και κακώς δίνεται έκταση στο θέμα. Στο κάτω κάτω, αυτά τα έχει η ανωνυμία του ίντερνετ.

Οπότε τι θα κάνουμε; Θα αμφισβητούμε τους πάντες και τα πάντα;;;

Η αλήθεια πάντα βρίσκει το δρόμο προς την επιφάνεια, άρα το μέλλον θα δείξει...

Δημοσίευση

dimitroula29 έγραψε:

Συμφωνω στο οτι 'αν δεν εχεις αποδειξεις δεν μιλας', αλλα το οτι συνδεονται οι κοπελες μεταξυ τους εγω το βρισκω φυσιολογικο. Ειναι τοσο λεπτα τα θεματα κ τοσο ευαισθητα που χωρις να το θελεις και χωρις να γνωριζεις τις κοπελες συνδεεσαι μαζι τους γιατι καποιες ισως εχουν βιωσει και τις ιδιες εμπειριες. Αν δεν υπηρχαν τα συναισθηματα στις απαντησεις των κοριτσιων, δεν θα υπηρχε ουτε και η πραγματικη βοηθεια ουτε η πραγματικη συμπαρασταση.

Δημοσίευση

εγω ειδα τα μηνυματα που υπαρχουν στο αλλο φορουμ με μια κοπελα που εχει αλλα ψευδωνυμα που μας εβαλε τα λινκ μια κοπελα εδω και δεν βρισκω καμια σχεση με την ηλιανα και ατομο που διαβασε το ποστ στο parents που ειχε βαλει η ηλιανα ελεγε τα ιδια που γραφει και εδω οποτε δεν βλεπω κατι το υποπτο στην ιστορια της

Δημοσίευση

Αναστασια_91 έγραψε:

Συμφωνω στο οτι 'αν δεν εχεις αποδειξεις δεν μιλας', αλλα το οτι συνδεονται οι κοπελες μεταξυ τους εγω το βρισκω φυσιολογικο. Ειναι τοσο λεπτα τα θεματα κ τοσο ευαισθητα που χωρις να το θελεις και χωρις να γνωριζεις τις κοπελες συνδεεσαι μαζι τους γιατι καποιες ισως εχουν βιωσει και τις ιδιες εμπειριες. Αν δεν υπηρχαν τα συναισθηματα στις απαντησεις των κοριτσιων, δεν θα υπηρχε ουτε και η πραγματικη βοηθεια ουτε η πραγματικη συμπαρασταση.

Εννοείται οτι ειναι φυσιολογικό!Απλα αυτο δε γινεται απο την μια μερα στην αλλη!Ολα αυτα γίνονται στην πορεία!Κατα καιρους εχουν αμφισβητηθεί και αλλα κοριτσια στο mammyland και στην πραγματικότητα ήταν normal! Απλα έτυχε η ψυχολογία τους και η πρωτη επαφη τους με το mammyland να ειναι καπως, με αποτέλεσμα να παρεξηγηθούν. Αυτό έγινε γιατί κι εμείς δεν τους δώσαμε χρόνο να προσαρμοστούν παρά πέσαμε πάνω τους να της φάμε! Κορίτσια είμαι σαφής νομίζω. Το μονο που σας λεω ειναι να ξεχωρίζουμε κάποια πράγματα. Λογικο ειναι να δενόμαστε, λογικό ειναι να είμαστε αυθόρμητοι αλλά να έχουμε και όρια! Είναι απλό!

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΙ ΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η DIMITROULA29.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΜΑ, ΑΜ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

dev319pb___.png

.png

Δημοσίευση

mariantinosnini έγραψε:

Α εντάξει τώρα διάβασα την γνώμη σας.πάντως αν έρθει κ καμία χαρά να την αγκαλιάσετε κ αυτην κ τα υπόλοιπα 5 ΠΡΟΦΊΛ της!

Γειάαααααα.

Κ καλό θα ήταν να ανοίξετε τα μάτια σας να δείτε ΤΙ σχεδιάζουν σε αλλά φόρουμσ κατι καλά παιδιά για να σπάνε πλάκα μαζί μας!

mariantinosnini

τι καταληξη ειχε το θεμα της Χαρας??????

Δημοσίευση

την χαρα την διεγραψαν καθως και πολλα αλλα μελη επειδη ειχαν κατι εναν αριθμο ιδιο,κατι τετοια.λοιπον στο θεμα με την ηλιανα γνωμη μου ειναι οτι σωστα φερθηκαμε εδω μεσα που δεν την αποπηραμε,οτι και να ειναι μιας και δεν το ξερουμε και δεν εχει αποδειχθει τιποτα δεν μπορουμε να της κανουμε επιθεση και να την αμφισβητουμε.κανω κατι ορθογραφικα σημερα:P .ουτε εμενα με ξερετε ουτε τις περισσοτερες απο δω μεσα,γιατι να μην ειμαι μουφα και εγω και εσυ και η αλλη δηλαδη?επειδη δεν ξεκινησα λεγοντας την ιστορια μου?αφου δεν εχω αλλα και να ειχα ποιος ξερει μπορει να εβρισκα και εγω παρηγορια και να ζητουσα μια συμβουλη μεσα σε ενα φορουμ.μην ειμαστε απολυτες,ας ακουμε τι εχει να πει η καθε κοπελα και η καθεμια απο μας θα κρινει αν θα ασχοληθει η οχι.αν υποψιαστω κατι ναι οκ θα ενημερωσω 5-6 απο δω μεσα που και παλι δεν ξερω αν ειναι μουφα η οχι.αλλες ειχαν απιστευτα πολλες δημοσιευσεις και τελικα ηταν μουφα,συγνωμη αλλα δεν ειμαι ντεντεκτιβ να καθομαι να ψαχνω πια ειναι τι.οταν μπορω να δωσω μια γνωμη θα την δωσω αλλα μεχρι εκει.αν τυχει (που πολυ θα το χαρω) να βρεθω με ορισμενα κοριτσια απο δω μεσα να πιουμε εναν καφε και να γνωριστουμε οκ τοτε θα εχω μια πιο σιγουρη αποψη για το τι ειναι αλλα μεσα απο λιγες γραμμες και το τι εγινε αλλου και το εγινε παραπερα,συγνωμη αλλα δεν μπορω να καταδικασω εναν ανθρωπο.απο την μερια μου λοιπον ευχομαι να ειναι μουφα γιατι αν δεν ειναι και ειδε η κοπελα ολα αυτα που λεγοντε για αυτη ειναι που ειναι χαλια θα εχει γινει κομματια,αν δεν ειναι θελω να της πω κουραγιο και οτι ειναι πολυ γενναια για την αποφαση που πηρε να κρατησει το μωρο,αν παλι ειναι μουφα οκ δεν το πηρα και βαρια.αυτα απο μενα και ΟΧΙ εγω δεν ειμαι μουφα....:laugh: :kiss:χμ λιγο οτι να ναι τα εγραψα εεεε???δεν πειραζει νομιζω καταλαβατε.

Δημοσίευση

Διαβασα αυτο που κανονισαν σε καποιο άλλο φορουμε τη πλακα που εκαν στο parents τι να πω ειναι ατομα που δεν εχουν με τη να ασχοληθουν αφηστε τους αυτοι στο τελος γελοιοποιουνται .

Τωρα οσο αφοτα την Ηλιανα η τη καθε Ηλιανα πειτε μου για ποιο λογο θα γραφε κατι που δνε ισχυε ; τι θα καταφερνε με κατι τετοιο και στο κατω κατω ακομα και να το εκανε (δεν ξερω την ιστορια ) μπορει αν ηθελε κατι να βγαλει μεσα απο αυτο .Δεν μπορω και δνε θελω να κρινω κανενα μελος απο το mammyland .Με καποια κοριτσια που εχουε συναντηθει εχουμε μοιραστει και περισσοτερα πραγματα καποιες απο αμ ςεχουμε κοινα βιωματα και εμπειριες δεν σημαινει ομως οτι πρπει να επηρεαστει η καθε μια αρνητικα απο κατι που ειδε γραμμενο .Θα συμφωνησω λοιπν καιμε την crazy καιμε τη δημητρουλα .Ηρεμα και οποια κοπελα χρειαζετε τη βοηθεια μας την υποστηριξη μας θα ειμαστε κοντα της ανεξαρτητα αν ειναι αληθεια η οχι εμεις το καλο θα το κανουμε .

Δημοσίευση

dimitroula29 έγραψε:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...