Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσακια εχει καμια σασ νεα απο την ηλιανα χθεσ 7 η ωρα ειχε ραντεβου με τον γιατρο!:dry:

μηπωσ τελικα επηρρεστηκε ασχημα απο το αλλο φορουμ και δεν ξαναμπει.......τι να πω θα ηθελα να μαθω αν ολα πανε καλα με το μπεμπακι της.....

• Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια μου παρακολουθώ και εγώ την ιστορία της Ηλιάννας μας και στα δυο φόρουμ.

Συγχαρητήρια για την αντιμετώπιση σας!Κάποιες άλλες μανούλες (οχι στο μαμμυ)ήταν επιοικώς απαράδεκτες!!!:angry:

Μήπως η κοπέλα θέλει λίγο χρόνο μέχρι να ξαναγράψει σε κάποιο φόρουμ;:dry: Λέω εγώ τωρα...

Δημοσίευση

ΤΙ ΕΓΙΝΕ,ΤΙ ΤΗς ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΛΛΕς ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ????

ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΟΓΩ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ,ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ...ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΑΠΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ...

ΚΑΛΗ ΤΗΣ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑΥΤΗΝ..ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ,ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ...(ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ)

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια

Συγνώμη για την καθυστερημένη ανταπόκριση αλλά σας μιλάω απο internet cafe και δεν είναι εφικτό να έρχομαι κάθε μέρα.

Απο μέρα σε μέρα περιμένω και τον δικό μου υπολογιστή

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και τα καλά σας λόγια!

Δυστυχώς δεν έχω λάβει κανένα προσωπικό μήνυμα παρα μόνο την αίτηση επαφής της evhdal .

Ο πρώτος υπέρυχος πήγε μια χαρά!

Ο γυναικολόγος μας βρήκε μια χαρά και τους δυο και ακούσαμε μια πολύ γερή καρδούλα να χτυπά

Δημοσίευση

alkost κοπελα μου μονο τισ πρωτεσ δεκα σελιαδεσ απο το αλλο φορουμ διαβασα απλωσ οι κοπελεσ οπωσ ειπε και η φιλη tridimomanoula ηταν απαραδεκτεσ ετσι οπωσ φερθηκαν...........

αν καποια απο αυτεσ τισ κοπελεσ διαβασουν αυτο τον ποστ θα θελα να τουσ πω οτι ποτε δεν πρεπει να κρινεισ τον αλλον αν πενθει η οχι.

ο καθενασ μασ βιωνει τον θανατο διαφορετικα........το τι μιλαμε πισω απο ενα υπολογιστη δεν μασ δινεται το δικαιωμα να κρινουμε καποιον συνανθρωπο μασ σε ενα τοσο ευασθητο θεμα........:dry:

σορι κοριτσακια

Δημοσίευση

μπραβο κοριτσακι μου,χαιρομαι πολυ για σενα και το μωρακι!!!!

ολα καλα να σου πανε απο δω και περα!!!!

evhdal δεν εχω λογια να τις χαρακτηρισω!!!!:angry: αν ειναι δυνατον να ειναι τοσο σκληρες για ενα τετοιο θεμα!!!:angry: ελεος τι ανθρωποι υπαρχουν???:angry: αυτη η καθημερινη διαπιστωση εχει αρχισει να με τρομαζει....:unsure:

Δημοσίευση

ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ. ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ??ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ.ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ!!ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΕΡΑΣΑΝ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΗ ΧΑΝΕΣΑΙ.ΦΙΛΙΑ.!

Δημοσίευση

αντε βρε κοπελα μου μασ ανυσηχησεσ ολα καλα λοιπον με το μπεμπεεεεε

μπραβοοοοοοο:laugh:

ξεκινασ εξετασουλεσ τωρα;;;;

το μυνημα απο εμενα εφυγε μπορει να εχει κανει κοπανα ο ταχυδρομοσ......

αντε παρε τον υπολογιστη να τα λεμε ποιο συχνα...:kiss:

Δημοσίευση

Ηλιανα μου χαίρομαι που είσαι καλά!Καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!Μη μου στεναχωριέσαι!Να θυμάσαι ότι είμαστε εδώ για ότι χρειαστείς!:kiss:

Δημοσίευση

ΗΛΙΑΝΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ [color=]ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΟΣΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ!!!:)

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!:cheer:

ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ-ΨΥΧΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!;)

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ....ΜΩΡΟ ΣΟΥ...ΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ!!!:woohoo:

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ηλιανούλα χαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά στον πρώτο σου υπέρυχο!:woohoo:

Να είστε πάντα γεροί και οι δυο και μόλις τελειώσει και η εξεταστική σου(κοίτα να γράψεις κακομοίρα μου!!!:silly: )και πάρεις και τον η/υ σου να μπαίνεις να μας κάνεις παρεούλα και να μας λες τα νεάκια σας :kiss:

Δημοσίευση

Α εντάξει τώρα διάβασα την γνώμη σας.πάντως αν έρθει κ καμία χαρά να την αγκαλιάσετε κ αυτην κ τα υπόλοιπα 5 ΠΡΟΦΊΛ της!

Γειάαααααα.

Κ καλό θα ήταν να ανοίξετε τα μάτια σας να δείτε ΤΙ σχεδιάζουν σε αλλά φόρουμσ κατι καλά παιδιά για να σπάνε πλάκα μαζί μας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...