Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσα κιλά πήραμε κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης?

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 22Η ΕΒΔ. ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 7 ΚΙΛΑ! ΦΑΓΗΤΟ ΤΡΩΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΜΑΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ! ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! ΜΟΛΙΣ 600 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ. ΛΙΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σπορούλα κι εγώ έκανα την Παρασκευή που πέρασε τη Β επιπέδου κι έδειξε 580γρ. λιγότερο από σένα δηλαδή.Μην ανησυχείς μια χαρά είναι το βάρος!Εγώ δεν έχω πάρει καθόλου βάρος, ευτυχώς γιατί είμαι υπέρβαρη, ούτε πρόσεχα ούτε τίποτα, απλώς δεν είχα ιδιαίτερη όρεξη, ούτε εμετούς είχα.Αλλά δυστυχώς ανέβασα ζάχαρο και πρέπει να προσέχω πολύ τώρα στη διατροφή μου. Εκανα και τη βλακεία κι έφαγα συτές τις δυο μέρες γλυκά (είχα τη γιορτή μου 7-7 Αγ.Κυριακής) και καλά να πάθω, σήμερα γυρίζανε τα πάντα στο σπίτι για δέκα λεπτά. Ενώ είμαι γλυκατζού δεν την έπαθα από τα γλυκά πιστεύω αλλά από τα φρούτα τα οποία ενώ δεν τα έτρωγα προ εγκυμοσύνης, τώρα έτρωγα πολλά και χαιρόμουν κι όλας ότι τρώω φρούτα, τρώω υγειινά, βοηθάω και τη δυσκοιλιότητα λόγω σιδήρου.Και τώρα ΠΑΡ΄ΤΟ ΖΆΧΑΡΟ ΒΛΑΚΑ:(

• 1 month later...

Εγω στην εγκυμοσυνη μου πηρα 6 κιλα. Ξεκινησα 52 πηγα στα 58 μολις βγηκα απο τη κλινικη τα ειχα χασει και αυτους τους 9 μηνες εχασα αλλα 4 ειμαι 48 αλλαξε ο μεταβολισμος μου!;)

Καλημερα κοριτσια.

Εγω πηρα συνολικα 15 κιλα, εκ των οποιων τα 3 τα πηρα τον τελευταιο μηνα γιατι ειπα να ξεδωσω...κρατιομουν σχετικα βλεπετε, λεμε τωρα!!!:woohoo: :P

Καπνιζα κι εγω οποτε με το που το εκοψα επρεπε να βρω κατι να το αναπληρωσω το σπορ!!!;):P

Απο το μαιευτηριο εφυγα με μειον 7 κιλα. Μου μειναν αλλα 8 δηλαδη. Τωρα, σχεδον 4 μηνες μετα εχω χασει μολις ενα κιλο. Σημειωτεον οτι θηλαζω και οτι τα γλυκακια μου και τα παγωτακια μου τα χτυπαω ειναι η αληθεια!!!:silly: :P Συμπεριφερομαι λες και ειμαι παλι εγκυος και εχω λιγουρες!!!Αμαν πια!:woohoo: :P

Τελευταιως εχω αρχισει να συμμαζευομαι ελαφρως...

Καλη μου διαιτα μην κανεις...απλα αν μπορεις μην τρως τοσες πολλες βλακειες...περιορισε τες. Αυτο πιστευω...Σε φιλω...:)

κορίτσια καλησπέρα!τα κιλά έχουν αρχίσει να με αγχώνουν λίγο ,πήρα κουράγιο απο όσα γραφεται τουλάχιστον!ακουω διαφορα όμως θεωρώ ότι εφόσον ο κάθε οργανισμός είναι λειτουργεί διαφορετικά ακόμα και αν κάποιες κάνουμε την ίδια διατροφή κανείς δε σημαίνει ότι θα πάρουμε τα ίδια κιλά.Τους 4 πρώτους μήνες δεν κρατουσε τίποτα το στομάχι μου ,ότι κιαν έτρωγα έκανα΄έμετο,ούτε νερό χωρίς να αειδιάσω.Ωρες ολοκληρες στο ιnternet να διαβάζω για τη σωστή διατροφή της εγκ.Ο γιατρός δε μου είπε τίποτα για τη διατροφή γιατι με ήξερε ,ξεκίνησα με 55 και είχα φτάσει 60 με την κοιλιτσα να προβάλει εμφανέστατη!τους επόμενους 2μήνες έφτασα 64 δεν αλλαξα κατι στη διατροφή μου ,πολύ νερό καθόλου γλυκά όλο ψητά και σαλάτες και ότιδήποτε άλλο σε μικρές ποσότητες,όχι βράδυ, αδιαφορώντας για σε καθε διατροφικό πειρασμό.Στον 7ο παντρευτηκα με θρησκευτικο ...το ήθελα αλλα καταλαβαινεται το τρεξιμο και την πίεση..μετα και απο 10ερο ταξιδι του μελλιτος και μέχρι τώρα ..έφτασα 71..για πρώτη φορά με ζορισε ο γιατρος όμως ειλικρινα αν εξαιρέσω το ταξιδι που χαλαρωσα και έκανα παρέα στον αντρα μου με παγωτακι,γενικά δεν τρώω ...και έχω μονο κοιλια και στήθος.τώρα είμαι στην 32η εβ.την αλλη εβδομάδα πάω στο γιατρο,εκτός απο το αγχος που έχω για τη μπουμπου πως θα ειναι, με αγχώνοουν και τα κιλά όχι για τη σιλουετα μου αλλα για το μωρό...μηπως ζορίζεται !και να σκεφτείτε πως όλον αυτο τον καιρο έχω μία συναδελφο με μία εβδομάδα διαφορα ..να μου λέε διαρκώς ότι τρώει ασταματητα παρόλο που ογιατρός της φωνάζει και έχει πάρει μόλις7 κιλα μ

κορίτσια καλησπέρα!τα κιλά έχουν αρχίσει να με αγχώνουν λίγο ,πήρα κουράγιο απο όσα γραφεται τουλάχιστον!ακουω διαφορα όμως θεωρώ ότι εφόσον ο κάθε οργανισμός είναι λειτουργεί διαφορετικά ακόμα και αν κάποιες κάνουμε την ίδια διατροφή κανείς δε σημαίνει ότι θα πάρουμε τα ίδια κιλά.Τους 4 πρώτους μήνες δεν κρατουσε τίποτα το στομάχι μου ,ότι κιαν έτρωγα έκανα΄έμετο,ούτε νερό χωρίς να αειδιάσω.Ωρες ολοκληρες στο ιnternet να διαβάζω για τη σωστή διατροφή της εγκ.Ο γιατρός δε μου είπε τίποτα για τη διατροφή γιατι με ήξερε ,ξεκίνησα με 55 και είχα φτάσει 60 με την κοιλιτσα να προβάλει εμφανέστατη!τους επόμενους 2μήνες έφτασα 64 δεν αλλαξα κατι στη διατροφή μου ,πολύ νερό καθόλου γλυκά όλο ψητά και σαλάτες και ότιδήποτε άλλο σε μικρές ποσότητες,όχι βράδυ, αδιαφορώντας για σε καθε διατροφικό πειρασμό.Στον 7ο παντρευτηκα με θρησκευτικο ...το ήθελα αλλα καταλαβαινεται το τρεξιμο και την πίεση..μετα και απο 10ερο ταξιδι του μελλιτος και μέχρι τώρα ..έφτασα 71..για πρώτη φορά με ζορισε ο γιατρος όμως ειλικρινα αν εξαιρέσω το ταξιδι που χαλαρωσα και έκανα παρέα στον αντρα μου με παγωτακι,γενικά δεν τρώω ...και έχω μονο κοιλια και στήθος.τώρα είμαι στην 32η εβ.την αλλη εβδομάδα πάω στο γιατρο,εκτός απο το αγχος που έχω για τη μπουμπου πως θα ειναι, με αγχώνοουν και τα κιλά όχι για τη σιλουετα μου αλλα για το μωρό...μηπως ζορίζεται !και να σκεφτείτε πως όλον αυτο τον καιρο έχω μία συναδελφο με μία εβδομάδα διαφορα ..να μου λέε διαρκώς ότι τρώει ασταματητα παρόλο που ογιατρός της φωνάζει και έχει πάρει μόλις7 κιλα με ελαχιστη κόιλιά και αλλαγές.τι να σκεφτώ?

Καλημέρα κορίτσια!Πιστεύω κι εγώ πως καλό είναι να σκεφτόμαστε τα μωράκια μας παρα τα κιλά. Γερά παιδιά να έχουμε και τα κιλά χάνονται. Είμαι στην 37η εβδομάδα και έχω πάρει σχεδόν 8,5 κιλά αλλά έτρωγα ότι ήθελα. Ξεκίνησα 50 κιλά και έιμαι συν 8,5κιλά. Όλα καλά πάντως και το μωράκι μου έιναι περίπου 3 κιλά και προχωράμε.

Egw eixa to anapodo agxos.S'oli thn egkymosynh phra 7 kila kai anhsyxousa giati den epairna varos kai an to mwro trefotan swsta.Etrwga ap'ola alla den mporousa na faw poli giati eskaga amesws.Telika ola kala, to mwro gennithike kanonika 2650 kai mallon einai thema organismou.

Mhn agxwneste gia tipota kai akoma ki an parete arketo varos tha to xasete meta.Apla prosekste na trefeste swsta.

Kalh leuteria!!

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 53 ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ 70 ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΠΗΡΑ ΤΟΣΑ.ΜΟΝΟ ΚΟΙΛΙΑ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ:cheer: . ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΕΧΑΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ 55 ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.;) ΕΤΡΩΓΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΣΑΝ ΒΟΔΙ,ΔΕΝ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΑ 15-16 ΚΙΛΑ,ΚΑΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4.200:lol: ,ΤΕΡΑΤΑΚΙ:silly: .

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΠΑΡΑΠΟΛΥ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΓΡΑΜΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΡΙ ΤΟΥ.:kiss:

• 2 weeks later...

γεια σας κοριτσια,εγω εχω βαλει μεχρι στιγμης 18 κιλα,εχει 1,5 μηνα χανω γραμμαρια και τα ξαναβαζω ειμαι στα ιδια.μεχρι να γεννησω να δουμε ποσο θα φτασω χαχα

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΠΗΡΑ 4 ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΑΓΗΤΟ ΔΙΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΟΤΙ ΕΤΡΩΓΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟ ΚΡΑΤΑΓΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΩΩ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΟΚΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗ ΑΠΟ 50 ΚΙΛΑ ΠΗΓΑ 70,ΜΕ ΥΨΟΣ 1,70 ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ Κ'ΟΛΑΣ.ΜΕΤΑ ΕΠΙΔΕΙ ΘΥΛΑΖΑ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΓΑΛΑ.ΚΑΠΩΣ ΧΩΡΙΣ Ν ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΟΥ ΦΥΓΑΝ ΤΑ ΚΙΛΑ Κ ΕΜΕΙΝΑ 52-53.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ 29 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 10 ΚΙΛΑ.ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΩ,ΑΛΛΑ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΣΑΙ ΨΗΛΗ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΟΣΗ ΚΟΥΡΑΣΗ Κ ΒΑΡΟΣ.ΟΜΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ,ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ.

20 κιλα ολα δικα μου.βαρελακι με 1, 63 υψος,σχεδον 80 πηγα να γεννησω:laugh: :laugh:

ευτυχως τα εχασα(με τη διαιτολογο γιατι εγω αν δε πληρωσω,δε χανω:P )

καλημερα εγω πηρα 13 εχω χασει τα 10 που θα παει θα φυγουν κ τα αλλα.. να μην κανεισ διαιτεσ ..σιγα - σιγα θα τα χασουμε.στην τελικη παιδακι κανουμε:P :P

ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ 54-55 ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ 70 ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΚΙΛΑ..ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΧΑΣΑ 6 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΙΣΩ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 12 ΚΙΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ 1 ΚΙΛΟ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ...ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑ?ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΡΩΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΛΑ ΦΥΓΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ

• 2 weeks later...

Κορίτσια συγχαρητήρια σε όσες καταφέρανε να διατηρήσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης σε ένα επίπεδο και ακόμα πιο πολλα συγχαρητήρια σε όσες έχασαν τα κιλά της εγκυμοσύνης... ζηλεύω πραγματικά .. :)

Μην αποθαρρύνονται όσες δεν κατάφεραν να έρθουν στα κιλά τους προ εγκυμοσύνης .. θα γίνει και αυτό ... χωρίς άγχος... και εσάς ζηλεύω πολύ πολύ , διότι φέρατε στον κόσμο τα όμορφα μωρά σας και αυτό στην τελική έχει σημασία!!!!

Εγώ μέχρι τώρα ( 23 εβδομάδες) έχω βάλει 9 κιλά :angry: και δεν ξέρω μέχρι που θα φτάσω ... προσέχω μεν να τρώω μικρές μερίδες και υγειηνά αλλα αυτά τα γλυκά δεν μπορώ να τα αποφύγω ... τρρώω τουλάχιστον δύο ημερησίως..

Τώρα είμαι σε διατροφή ώστε τουλάχιστον να σταθεροποιηθώ ... Αχχ...

Φιλιά κορίτσια !!!!!!

Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ!ΑΣ ΤΗ ΧΑΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ!ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!

ΕΓΩ ΠΗΡΑ 9 ΚΙΛΑ!1ο ΚΑΙ 2ο ΜΗΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ.3ο ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ.ΣΤΟΝ 4ο ΤΟ ΞΑΝΑΠΗΡΑ,5ο ΠΗΡΑ 5 ΚΙΛΑ(!!!!!!)ΥΣΤΕΡΙΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 9ο ΠΗΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 4.

ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΜΕΤΟΥΣ ΑΠΛΏΣ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΕΡΟ.ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ!ΤΙ ΚΟΥΒΑΔΕΣ,ΒΥΤΙΑ!!!!

ΣΤΟΝ 5ο ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ,ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΚΙΛΑ Σ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ...ΣΥΜΟΡΦΩΘΗΚΑ!!!

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΙΤΑ,ΟΥΤΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ,ΑΠΛΩΣ ΕΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΙΝΑΩ Η΄ΑΠΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.Ε,ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΓΛΙΤΩΝΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ!!!!

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 57 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ(ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕ Μ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΦΑΩ!!!).ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ "ΑΝΟΙΧΤΗ".ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΤΑ ΤΖΙΝ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΩΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΡΟΥΧΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ Σ ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΌΦΟΡΟΥΝ ΟΤΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ.

ΑΥΤΑ!SORRY ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ!

an ksana diabasw kapou oti opoia thhlazei xanei pio eukola ta kila ths egumosinhs tha ourliaksw !!!!!!

sthn egimosinh distixos pira arketa .apo ta 57 eutasa sta 78 !!!!!otan gennisa mesa se mia eudomada exasa ta 8 kila .apo tote mou exoun kasi ta upolipa kai den feugoun me tipota ma me tipota .

kai h plaka einai oti prin 4 xronia ksana eixa ftasei ta 70 alla tote to swma mou fenotan paxoulo ....toa den einai etsi kitazv foto me tote kai den exw kamia sxesh me ekino to paxos .den fenome gia 70 den exw progoulaki den exw mprasakia den exw megalo popo kai mpoutakia .....giati omos h zigaria dixnei 70 enw den fenome gia 70 afou prin 4 xronia den edixna etsi???????

den mporw na katalabw ...nai h lekanh mou einai pio anoikth (logiko)kai ligo koilitsa exw (logiko) alla kserw oti an xasw estw 5 kila tha eksafanistei (einai toso amilitea).

periodos akom den mou exei rthei kai niothw otiayto exei mplokarei ton metabolismo mou ,sin oti en mporw kai na agiasw telios mesa sto spiti me ton antra mou na rwei ta panta .1 eudomada pou euala tous idatanthraes esthita apo thn diatrofh mou ekana mia proodo alla meta pali epesa giati den ginete na ta blepw ola mprosta mou kai na mhn tsimpisw .

alla kai pali tha eprepe na xanw ,ta atopimata einai liga me ton thhlasmo lene oti katanaloneis 600 thermides perissotero thn hmera ......den kserw perimenw pota tha mou erthei h periodos na dw an me mplokarei aythn ....kai tora pou tha minw ena mhna sthn mama mou uxome na agiasw :)

mariah έγραψε:

20 κιλα ολα δικα μου.βαρελακι με 1, 63 υψος,σχεδον 80 πηγα να γεννησω:laugh: :laugh:

ευτυχως τα εχασα(με τη διαιτολογο γιατι εγω αν δε πληρωσω,δε χανω:P )

καλημερα!!!!!εγω εχω 20 κιλακια ολα δικα μου με υψος 1,50 εγω να δεις πως ειμαι!!!!!!χιχιχι,δεν πειραζει τα μωρακια μας να ειναι καλα και τα κιλα με διαιτα και υπομονη φευγουν.

Dominique έγραψε:

Σπορούλα κι εγώ έκανα την Παρασκευή που πέρασε τη Β επιπέδου κι έδειξε 580γρ. λιγότερο από σένα δηλαδή.Μην ανησυχείς μια χαρά είναι το βάρος!Εγώ δεν έχω πάρει καθόλου βάρος, ευτυχώς γιατί είμαι υπέρβαρη, ούτε πρόσεχα ούτε τίποτα, απλώς δεν είχα ιδιαίτερη όρεξη, ούτε εμετούς είχα.Αλλά δυστυχώς ανέβασα ζάχαρο και πρέπει να προσέχω πολύ τώρα στη διατροφή μου. Εκανα και τη βλακεία κι έφαγα συτές τις δυο μέρες γλυκά (είχα τη γιορτή μου 7-7 Αγ.Κυριακής) και καλά να πάθω, σήμερα γυρίζανε τα πάντα στο σπίτι για δέκα λεπτά. Ενώ είμαι γλυκατζού δεν την έπαθα από τα γλυκά πιστεύω αλλά από τα φρούτα τα οποία ενώ δεν τα έτρωγα προ εγκυμοσύνης, τώρα έτρωγα πολλά και χαιρόμουν κι όλας ότι τρώω φρούτα, τρώω υγειινά, βοηθάω και τη δυσκοιλιότητα λόγω σιδήρου.Και τώρα ΠΑΡ΄ΤΟ ΖΆΧΑΡΟ ΒΛΑΚΑ:(
Εγω κοπελιτσα που ειμαι ηδη 80 κιλα και 1,65 υψος τι θα κανω?ολα τα αλλα κοριτσια ηταν ηδη αδυνατες και απο 45 εγινα 65 σιγα τα ωα...εγω φοβαμαι παρα πολυ γιατι ειμαι ηδη υπερβαρη και αναρωτιεμαι ποσα θα φτασω αν ειμαι εγκυος(δεν εκανα τεστ ακομη)...φοβαμαι παρα πολυ γιατι δεν ειμαι ουτε 10 να βαλω που λεει ο λογος.αστα να πανε!μου ειπανε βεβαια οτι γινεται να με παρακολουθει διατροφολογος καθολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης,να προσεχω και θα βαλω εως 14 αλλα παλι πολλα μου φαινονται!παντως αν δεν ειμαι εγκυος αυτη τη στιγμη που μιλαμε θα κανω αυστηρη διαιτα αυτο το μηνα μπας και χασω τιποτα για ναχω περιθωριο και να μην κλαιω αφου γεννησω για τα κιλα που φορτωθηκα χααχχαα!!!φιλακια σε ολες!!!

αργυρω μου να σε πω ,και εγω οταν εμεινα εγκυος ημουν υπερβαρη,ειμαι 1,50 και οταν εμεινα εγκυος ημουν 65.αυτα τα κιλα ομως τα παραπανησια αρχισα να τα βαζω απο χαπια που επερνα δηλαδη απο 48 με 50 που ημουν.τωρα ειμαι στην 35η εβδομαδα κυησης και ειμαι 87,φαντασου πως εχω γινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στην αρχη με πειραζε παραπολυ τωρα ομως τα γραφω τα κιλα και περιμενω να σφυξω στην αγκαλιτσα μου αυτο το θαυματακι που μεγαλωνει μεσα μου.φιλια!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...