Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ?


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ FRANITA!!!!!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΟΜΩΣ ΕΚΛΑΙΓΕ ΟΠΩΣ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ...ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε franita τι τραβας και συ? μαλλον κολικοι ειναι το απογευμα,αφου το κανει συχνα αυτο θα ναι.Τωρα για τον υπνο ενα διαστημα ειχαμε το ιδιο θεμα,δεν κοιμοταν μεσα στη μερα με τη διαφορα οτι και το βραδυ ξυπνουσε συχνα και εμενε ξυπνιος κανα 2 ωρο :blink: :blink: δεν κοιμουνται ολα το ιδιο, σε ποσοτητα εννοω.Μπορει να του αρεσει το νανι εξω στον καθαρο αερα,εχουν και αυτα τις ιδιοτροπιες τους.Κανε λιγη υπομονη θα δεις που θα αλλαξει αυτο.θα βρει και αυτο τους ρυθμους του.ισως αν βαλεις μια σταθερη ρουτινα μεσα στη μερα.Εγω αυτο εκανα και καπως εστρωσε.Στανταρ ωρες βολτα,στανταρ παιχνιδι και μετα νανουρισμα.καποιες φορες το μεσημερι τον επαιρνα στο κρεβατι και κοιμοταν μαζι μου,μεχρι να γινει ρουτινα.Τωρα εχει κρατησει αυτο το ωραριο και δεν παω και γω μαζι του.Καποιες φορες δεν πιανει,αλλα σε γενικες γραμμες λειτουργησε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,

ΚΟΙΤΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΩΣ ΒΡΑΔΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΛΙΑ :( . ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΩΣΤΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ;) .

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ. ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΟΝΟ 02 π.μ - 06 π.μ :ohmy::huh::dry: . Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΛΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ :lol: ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ. ΜΕΤΑ ΕΣΤΡΩΣΕ.:P

ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ HARA (8 ΜΗΝΩΝ ΤΩΡΑ) Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 2 ΜΙΣΑΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕΡΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΕΩΣ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΗΝΩΝ :woohoo: .

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. ;)

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

:kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΩΛΙΚΟΥΣ! ΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΑ, ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ, ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΑΕΡΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΙΚΟΙ! ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΑΚΙ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ! ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΛΕΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΟΛΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ! ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ! ΥΠΟΜΩΝΗ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita, ποσο σε καταλαβαίνω!!!

Κι εμείς τα περάσαμε αυτά , δεν φταις όμως εσύ σε κάτι...

Μην το ξαναπεις αυτό.Δεν έχει κάτι όντως το μωράκι σου , ίσως θέλει την προσοχή σου , ισως θέλει αγκαλιά , ίσως πονάει η κοιλίτσα του - το θεωρώ πολύ πιθανό.

Πιστευω οτι κάνεις ότι μπορείς....

Είναι μωράκι , θέλει το χρόνο του και το μόνο που μπορείς να κάνεις μαζί με όλα τα άλλα είναι η υπομονή.

Θα το ξεπεράσει και μετά θα τα θυμάσαι και θα αγαπάς το μωράκι σου ακόμα πιο πολύ!!!!Φιλάκια και να σου ζήσει.

Μπορείς να το ξαπλώσεις γυμνό στη δική δου κοιλίτσα?( δερμα - δερμα )να αισθανθεί τη ζεστασιά σου?Μου το είχε πει η μαία μου αυτό.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οταν κλαει ασταματητα καντου λιγο μαζασακι απαλα στην κοιλιτσα.....

απο 40 ημερων την μπεμπα μου την βαζαμε στα αμαξι και πηγαιναμε βολτα το βραδακι κατα τισ 9 κοιμονταν του καλου καιρου....δοκιμαστε το και θα χαλαρωσει απο το θορυβο του αμαξιου και εσεισ σαν ζευγαρι θα βρειτε χρονο να μιλησετε και να πειτε τα νεα σασ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita σαν να περιγράφεις το δικό μου μωρό.

Ποτέ δεν κοιμήθηκε μέσα στην μέρα πάνω από ένα τέταρτο μέχρι να πάει 7 μηνών.

Κοιμόταν π.χ στις 2 το μεσημέρι κατά της 2:15 ξύπναγε.Π΄χ της αδερφής μου που είναι 3 μηνών κοιμάται ολη μέρα χτυπάει πολλά τετράωρα κάτι που εγώ δεν είδα ποτέ.:(

Το βράδυ είχε κάποιες ανυσηχιες και γενικά ξύπναγε.

Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να πω ότι κοιμάται χωρίς να ξυπνάει.

Η γιατρός από την αρχή μου είχε πει ότι είναι απαιτητικό μωρό.

Το μεσημέρι όμως κοιμάται 1 μισή ώρα απόν 7 ο μηνά.

Και μένα είχε κολικούς θυμάμαι κάποια απογεύματα που δεν ήξερα τι να κανω.Ενοιωθα χαλιά έκλαιγα και άγω και γενικά πανικ δεν ξέραμε αν κλαίει επειδή πεινάει ή αν κάνουμε κάτι λάθος .Πιστεύω ότι θέλει πολύ υπομονή σε λίγο οι κολικοί θα φύγουν και θα ηρεμήσουν κάπως τα πραγματα.Να τρέφεσαι σωστά αφού θηλάζεις για να αντέξεις και να ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλες που τα έχουν περάσει όλα αυτά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita αν δεν μπορείς να σταματήσεις τον καφέ να τον πίνεις μετά τον θηλασμό ή να θηλάζεις 3 ώρες αφού ήπιες τον καφέ. Μπορτεί ο καφές να είναι η αιτία.

Η κόρη μου 10 μηνών και κατά την διάρκεια της ημέρας ενώ νυστάζει δεν κοιμάται!!! έτσι την παίρνω με το καρότσι και πάμε μια μακρινή βόλτα περπάτημα 1 ώρα και κοιμάται σαν πουλάκι!!! όταν γυρίσουμε σπίτι με το που ανοίγω την πόρτα γαρίδα το μάτι!!!

Τα βράδια πάλι ξυπνά συχνά, τα έχω παίξει και εγώ αλλά κάνω υπομονή καλύτερες μέρες θα έρθουν και για μας!!! :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalhmera kai apo emena an kai emeis ta leme synexeia meso thl....opos sou eipa exeis enan poly apaititiko gio , den nomizo oti exei kapoio problhma oso gia kolikous oi paidiatroi lene oti otan ena paidi klaiei synaixeia gia 2-3 ores kathimerina h sxedon kathimerina otan anebazi ta podarakia toi sthn koilits tou kai kanei ta xeria tou mpounitses tote einai kolikoi....Alla opos eipa kai parapano exeis apaititiko gio kai isos ta piraksan kai oi allages tou kairou edo pano mia zesth meta broxes ksero ego ti na po....Opos sou eipa exthes kai emena eixe 2 meres poly grinia.....tora ti allo na po edo pou eimastepou na broume kai paidiatro.......Ypomonh 1 ebdomada sou emeine......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kai emena o mpempis etsi kanei den koimate poli to vrady eytixos koimate alla tin imera ligo emena ton pianei kai to apogeyma kai to proi melaniazei apo to klama mono me agkalia kai volta iremi,prox8es imoun stin giatro kai leei kolikoi prepei na einai ,alla kai poniries leei kserei oti an klapsei 8a ton paro agkalia opote...

kanena mina akoma kai 8a iremisoun :)

01bpp3.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita έγραψε:

Δεν ξερω αν ειναι κολικοι διοτι δεν μαζευει τα ποδαρακια του..αερια εχει κανονικα..Αρχιζει να κλαιει γυρω στις 7-8 το βραδυ, αν τον βγαλω στον κηπο σταματαει, μολις μπουμε αρχιζει παλι κατι στριγγλιες που κρατανε 2-3 ωρες...Φαινεται να θελει να κοιμηθει και μολις χαλαρωνει και κλεινει τα ματια του τιναζεται πανω και αρχιζει να κλαιει..Δεν ειναι αρρωστο, το εχω παει σε 3 γιατρους...Την ημερα ειναι πτωμα, νυσταζει και ΑΡΝΕΙΤΑΙ να κοιμηθει..Του κανω μπανακια, αγκαλιες, τον ξαπλωνω μαζι μου, τιποτα..θελει μονο αγκαλια και χερια και βολτα..ουτε να κατσω σε καρεκλα δε θελει...Τωρα ανεχεται το ρηλαξ μονο αν ειμαστε διπλα και τον κουναμε..Και σε λιγο στριγγλιζει παλι για αγκαλια.Εχει χαλασει και το προγραμμα του φαγητου του τωρα, τρωει ακανονισετς ωρες και δε μπορω να υπολογισω ποτε πειναει η απλως στριγγλιζει..Και οταν κοιμαται ειναι πολυ ανησυχο..Δεν ξερω τι συμβαινει...Να εχει αγχος για κατι? Γιατι ομως? Με εχει πιασει απελπισια..Πως τον εκανα ετσι????

Καφε πινω αλλα οχι πολυ..δεν μπορω να τον κοψω γιατι δεν κοιμαμαι τα βραδια πανω απο 3 ωρες οποτε αν δεν πιω δεν μπορω να αντεξω την ημερα..Ζαλιζομαι συνεχεια και παραπαταω..ΕΙμαι ηρεμη μαζι του, ουτε φωναζω ουτε τιποτα..στο σπιτι ειμαστε ηρεμοι, δεν ειμαστε αγαπημενοι αλλα δεν τσακωνομαστε με τον αντρα μου απλα δεν μιλαμε ο ενας στον αλλο, μεχρι να φυγω...

FRANITA MOY,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ? ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΛΙΓΟ, ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΟΥ? ΞΑΠΛΩΣΕ ΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ. ΙΣΩΣ ΚΟΙΜΗΘΕΙ!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita έγραψε:

Ειναι δυσκολο το μωρο μου και καμαρωνα στην αρχη οτι ειναι καλοβολο..αμ δεν ηταν νεογεννητο ακομα και δεν ειχε δειξει χαρακτηρα...Μου το εχουν πει ολοι οτι εχω απαιτητικο μωρο και ξερει οτι αν επιμεινει λιγο θα γινει το δικο του..Τα εχω παιξει ομως..αυτα τα κλαμματα με εχουν κανει κομματια...Αυτη η αγκαλια ολη μερα, υποφερω...Το ενοχλει και η ζεστη τωρα και εχουμε μονο 28 βαθμους...τρεμω το τι θα τραβηξω στην Αθηνα απο εβδομαδα...τωρα ειναι 7 το απογευμα και ακομα δεν εχει κλαψει..Ο λογος δεν εχουμε μπει στο σπιτι..τον πηγα βολτα, τον ταισα και τωρα εγκατασταθηκαμε στον κηπο...δεν τολμω να μπω σπιτι.....
ΑΧ, ΜΩΡΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ! ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ, ΥΠΟΜΩΝΗ! ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ! ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΕΑ ΣΟΥ!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

franita ισως πρεπει να κοψεις τελειως τον καφε.ειναι δυσκολο,το ξερω,το χω περασει αλλα εστω δοκιμασε το να δεις τι αποτελεσματα εχει.μην εχεις αγχος οτι το κακομαθαινεις.αγκαλια θελει αγκαλια δινεις.Τι να θελει τοσο δα ψυχουλα,να κατσει μονο του??Βαλε και καμια μουσικουλα στο σπιτι. Μηπως εχουν αρχισει τα δοντακια?εμας απο 2 μηνων παιδευεται,εχει πολυ σαλιο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

διαβαζω τα ποστ σου και επαθα σοκ

λεω θεε μου εμενα περιγραφει?

ακριβως τα ιδια και εμεις εδω και 2 εβδομαδες

πριν ειχαμε τους κολικους τωρα καπως ηρεμησε αλλα αρχισε η γκρινια

θελει αγκαλιες να κανουμε βολτες μεσα στο σπιτι αν κανω κινηση να την αφησω κατω ουρλιαζει

εμενα ουτε στο καροτσι καθεται

παω σουπερ και την εχω αγκαλια

με εχει κανει λιωμα

μερικες φορες κλαιω απο τα νευρα μου και λεω δεν αντεχω αλλο κουραστηκα ειλικρινα

αλλα μετα μου σκαει κατι χαμογελα και κλαιω απο τυψεις που σκεφτομαι ετσι

λοιπον εμενα την ηρεμει λιγο το μπανακι και κοιμαται μετα για λιγη ωρα

σημερα την εβαλα και πρωτη φορα μπρουμιτα να κοιμηθει τωρα εδω και μια ωρα ακομα κοιμαται

χωρις να εχει ξυπνησει ενδιαμεσα

πρωτη φορα μεσα στη μερα

για δοκιμασε το και εσυ

α και οταν παω σε καμια φιλη μου για καφε μπορει να κοιμηθει της αρεσει να ακουει να μιλαμε

αχ ελπιζω να σταματησουν γρηγορα αυτα γιατι δεν ξερω ποσο θα αντεξουμε οι φουκαριαρες οι μανες...:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita έγραψε:

Ειναι δυσκολο το μωρο μου και καμαρωνα στην αρχη οτι ειναι καλοβολο..αμ δεν ηταν νεογεννητο ακομα και δεν ειχε δειξει χαρακτηρα...Μου το εχουν πει ολοι οτι εχω απαιτητικο μωρο και ξερει οτι αν επιμεινει λιγο θα γινει το δικο του..Τα εχω παιξει ομως..αυτα τα κλαμματα με εχουν κανει κομματια...Αυτη η αγκαλια ολη μερα, υποφερω...Το ενοχλει και η ζεστη τωρα και εχουμε μονο 28 βαθμους...τρεμω το τι θα τραβηξω στην Αθηνα απο εβδομαδα...τωρα ειναι 7 το απογευμα και ακομα δεν εχει κλαψει..Ο λογος δεν εχουμε μπει στο σπιτι..τον πηγα βολτα, τον ταισα και τωρα εγκατασταθηκαμε στον κηπο...δεν τολμω να μπω σπιτι.....

Απαιτητικό μωρό? τι θα πει αυτό?!! :huh: μιλάμε για μωρό σχεδόν 2 μηνών. Τι θέλει το καημένο? την αγκαλιά της μαμάς του αν ήθελε την αγκαλιά της γειτόνισας τότε να ανησυχούσες!!!

Δεν υπάρχουν απαιτητικά μωρά απλά διαφορετικά, άλλα μωράκια κοιμούνται πολλές ώρες και άλλα όχι, άλλα μπορούν να μείνουν μόνα τους και άλλα όχι. Είναι απαιτητικό ένα μωρό που αναζητά την αγκαλιά της μάνας του? Προς Θεού ποιός σου τα λέει αυτά?

Η κόρη μου μόλις βγω από το δωμάτιο θα κλάψει, ο άντρας μου λέει: "she is fixed on you" και πώς να μην είναι αφού εγώ την ταίζω, εγώ την φροντίζω γενικότερα, με μένα θα πάει βόλτες καθημερινά με μένα θα παίξει τα πρωινά κλπ.

Βάλε τον μπρούμητα όταν είναι ξύπνιος και δώσε του παιχνιδάκια να απασχοληθεί, όταν θα αρχίσει να κάθεται και να μπουσουλά θα βρει καινούργια ενδιαφέροντα και δεν θα σε αναζητά τόσο πολύ.

Αφού ο άντρας σου τα κάνει όλα δεν πειράζει λίγη αγκαλιά παραπάνω, αν ο κήπος τον ηρεμεί άστον στον κήπο. Και εμείς έχουμε πολύ ζέστη εδώ και την έχω όλη μέρα μόνο με την πάνα και τίποτε άλλο.

Όταν χρησιμοποιούσε το ριλάξ την έπαιρνα στην κουζίνα και μαγειρεύαμε μαζί, αν πήγαινα να κάνω καμμιά δουλειά σε άλλο δωμάτιο και αυτή μαζί!

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το μάρσιπο ή το σλινγκ και να είσαι ελεύθερη να κάνεις ό,τι θέλεις.

Πάντως η γνώμη μου είναι να απολαύσεις αυτές τις στιγμές γιατί ο καιρός περνά γρήγορα και δεν ζυρίζει πίσω και θα νοσταλγήσεις αυτές τις στιγμές!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΖΙ! ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΥΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΘΕΛΩ"! ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ! ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ! ΒΑΛΤΟΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΤΕ ΜΑΖΙ! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΑ ΘΗΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καντινου έγραψε:

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΖΙ! ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΥΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΘΕΛΩ"! ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ! ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ! ΒΑΛΤΟΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΤΕ ΜΑΖΙ! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΑ ΘΗΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣ!

ΑΓΧΟΣ με κεφαλαια καντινου!οσο θυμαμαι τον πρωτο καιρο,ειχα συνεχεια αμφιβολιες οτι δεν το μεγαλωνω καλα επειδη τον ειχα αγκαλια,με επρηζαν και απο το περιβαλλον (γιαγιαδες,θειαδες και ολα οσα τελειωνουν σε -αδες:P ) να μην το¨"μαθαινω" ετσι,μουλαρωνα εγω και τον ειχα παραπανω αγκαλια αλλα ετρεμα μεσα μου οτι κανω λαθος.βλακειεεεεςςς..........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ax k ego ithela na se rotiso pos ta pate tora! Ipomoni koukla mou de nomizo na mporeis na kaneis k tpt allo... Aston pano sto meme na iremei.

Einai enas kouklos!!!!!Na ton xaireste!

Parepiptontos to tattoo sou einai teleio!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita welcome to the club!!Τα ίδια έκανε και ο δικός μου. Για να κοιμηθεί εν τέλει το βράδυ τον παίρνω στο κρεββάτι και τον θηλάζω ξαπλωμέμη μέχρι να τον πάρει ο ύπνος.Δεν παίρνει και πιπίλα όποτε έχει το στήθος για πιπίλα ("βυζοπιπίλα").Μόλις κοιμηθεί τον πάω στην κούνια του. Εμένα μόνο με αυτόν τον τρόπο ηρέμησε. Κατά τα άλλα μέσα στη μέρα δεν κοιμάται πολύ και εκεί κατά τις 8 το βραδάκι έχουμε τη γνωστή γκρίνια οπότε πάλι τον βάζω στο στήθος και κάπως ηρεμεί.Γενικώς θέλει αγκαλίτσες. άσχετο αλλά έχουμε παρόμοιο tatto.Εγώ το έχω στη μέση μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν σε παρηγορει καπως και μενα τις 2 τελευταιες εβδομαδες μονο χερια,και ειναι 10 κιλα ετσι?ειναι καποιες στιγμες που σε πιανει απελπισια,ειναι λογικο θελεις λιγο να αυτονομηθεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πρώτα απ' όλα είναι κούκλος και να σου ζήσει.

Τα ίδια είχα περάσει κι εγώ με την πρώτη μου κόρη που τώρα είναι 11. Όλη μέρα την έβγαζε στο στήθος για να μην κλαίει. Μάλλον όπως καταλαβαίνω τώρα (υστερα από 4 διαφορετικά παιδιά) εκτός από το πολύ ισχυρό ταπεραμέντο είχε πονάκια. Μάλλον και ο δικός σου πονάει και είναι και δυναμικός χαρακτήρας (αυτό θα είναι καλό για τη ζωή του) . Πολύ θα βοηθούσε αν έπερνε πιπίλα. Δοκίμασε αυτές που είναι σαν βεντούζα όπως της nuk.

Πάντως να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα περάσει αυτή η φάση (ο αντρας μου τότε το απεκλειε να κάνουμε άλλο μωρό, κοντεύαμε να τρελαθούμε).

Επίσης αυτή η επαφη που απαιτεί και η προσοχη που του δείχνεις θα τον βοηθήσει να γίνει ένα πολύ έξυπνο παιδάκι, μια και ο πρώτος χρόνος είναι ο πιο σημαντικός για την ανάπτυξη του εγκεφάλου του. Και αυτό θα είναι για πάντα.

Τι θα έλεγες να αγοράσετε και ένα air contision για τη ζέστη.

Καλη δύναμη:kiss: :kiss:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita έγραψε:

....Σκεφτομαι τη ζεστη στην Ελλαδα απο βδομαδα και απελπιζομαι απο τωρα για το τι θα μου κανει...να του δινω νερο λετε μεταξυ των γευματων?

squsquabu20090510_-23_Baby+Sebastian+is.png

Νερό απαγορεύεται στα μωράκια μόνο όταν αρχίζουν οι στερεές τροφές.

Άλλωστε ο θηλασμός του παρέχει το νερό που χρειάζεται μην ανησυχείς! Να τον έχεις μόνο με την πάνα του και αν υπάρχει κλιματιστικό στο σπίτι που θα είσαι δεν θα είναι και τόσο δύσκολα, να βγαίνετε έξω είτε πολύ πρωί είτε βραδάκι ποτέ στο καταμεσήμερο!!! Υποθέτω τα ξέρεις αυτά απλά μια υπενθύμιση..... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
    • Εγώ κοριτσάκι μου είχα από την 5η βδομάδα αίμα και καφέ μέχρι τον 4ο μήνα.. Αποκολλησουλες ήταν κ όλα πήγανε καλά!! Ή που το έχασες κ έγινε κάπου εκεί ανάμεσα ή που άλλαξε ο κύκλος σου αυτό το μήνα. Εγώ πχ τους 4-5 τελευταίους μήνες είχα ωορρηξία 11η μέρα βάσει τεστ κ αυτό το μήνα είχα θετικό 14η..  Καλούς διπλασιασμούς κοριτσάρα μου!!! Με το καλοοοοοοο
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...