Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βασικές Οδηγίες Διατροφής


Recommended Posts

http://www.uronet.gr/

http://www.uronet.gr/index.php?option=c ... d=5&id=2#2

Είναι σημαντικό να εξασφαλιστεί ότι καταναλώνουμε τους σωστούς διατροφικούς παράγοντες, και θρεπτικές ουσίες που μπορούν να μας βοηθήσουν να προλάβουμε τη βλάβη και πιθανόν να προστατεύσουμε τους πνεύμονές μας από το οξειδωτικό στρες. Βιταμίνη C. Καρποί και χυμοί εσπεριδοειδών, ακτινίδιο, μπρόκολο, πράσινη πιπεριά ,β-καροτένιο. Βερίκοκο, πεπόνι, μάνγκο, καρότο, πιπεριά, σπανάκι, γλυκοπατάτα. Βιταμίνη E Φύτρα σιταριού, σπόροι, φυτικά έλαια, μαργαρίνη, αμύγδαλα, φιστίκια Σελήνιο Σπόροι (ανάλογα με το περιεχόμενο του εδάφους), ζωικά προϊόντα, θαλασσινά.

Έχει διαπιστωθεί ότι η διατροφή μας θα πρέπει να περιλαμβάνει ορισμένες βιταμίνες και θρεπτικές ουσίες σε τακτική βάση, για να διαφυλάσσεται η υγεία μας στο βαθμό του δυνατού. Έχετε ποτέ δοκιμάσει να χάσετε βάρος και να βελτιώσετε την υγεία σας; Εάν ναι τότε πρέπει να διαβάσετε τις παρακάτω συμβουλές που εάν τις εφαρμόσετε θα χάσετε βάρος μια για πάντα. Δεν χρειάζεται να κάνετε εγχείρηση ούτε να πάρετε κάποιο μαγικό χάπι.

Όλες οι δίαιτες λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο: με την εξισορρόπηση των θερμίδων που λαμβάνετε με τις θερμίδες που καταναλώνετε. Ένας συγκεκριμένος αριθμός θερμίδων είναι απαραίτητος για τη διατήρηση των βασικότερων μεταβολικών λειτουργιών όπως την αναπνοή, την λειτουργία της καρδιάς… τα πάντα. Και χρειάζεστε ένα συγκεκριμένο αριθμό θερμίδων (θερμίδες από τρόφιμα) για τις βασικές σας δραστηριότητες όπως π.χ. το περπάτημα.

Μια συμβουλή για να αδυνατίσετε είναι να αλλάξετε την ισορροπία. Λάβετε λιγότερες θερμίδες από αυτές που χρειάζεστε και αυξήστε τη φυσική σας δραστηριότητα (τρέξιμο, τζόκινγκ, ποδηλασία, χορός κτλ) και θα δείτε αλλαγές στο σώμα σας.

Λάβετε λιγότερες θερμίδες από αυτές που καίτε και θα αδυνατίσετε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...