Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΣ!!?? οχι τωρα!!!!!!!!!!


Recommended Posts

γεια σας μανουλες!!εχω ηδη 2 παιδακια 4,5 και 2,5 χρονων.θελαω να κανω και τριτο αλλα οχι ακομα..εχω χρονο μια που ειμαι 25 χρονων..λοιπον μετα απο ενα πνιξιμο πουχα φαει σπιτι τωρα πια μπορω να κανω περισσοτερα πραγματα για μενα αφου ξεπεταχτηκαν καπως τα παιδια..λοιπον... και στις 2 μου εγκυμοσυνες το πρωτο συμπτωμα ηταν που δεν ηθελα το τσιγαρο. τωρα εχω λιγες μερες που παλι το ιδιο μου συμβαινει..παω να κανω και μετα με αναγουλιαζει:unsure: δε θυμαμαι να γινε κατι ''υποπτο'' με τον αντρα μου αλλα ξερω γω..? στο μεταξυ ειχα αδιαθετησει κανονικα πριν καποιες μερες αλλα...... στο πρωτο μου ετσι ειχε γινει...ειχα αδιαθετησει αλλα ημουν εγκυος.δε ξερω βρε κοριτσια..τι πιθανοτητεσ εχω να ειμαι και τι οχι? δε θελω τωρα..αν ειμαι οκ αλλα αν με ρωτατε ΟΧΙ τωρα!!!ειπα να κανω τεστ αλλα..φοβαμαι το αποτελεσμα.. υπαρχουν πολλες πιθανοτητεσ να ειμαι εφοσον ειχα κανονικα περιοδο????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου σουπερ μαμα!Εμεις εχουμε γνωριστει κιολας :) αν με θυμασαι..:P

Τι να σου πω βρε κουκλα μου,ετσι οπως τα περιγραφεις...μαλλον εισαι,μοιαζουν λες τα συμπτωματα και με την πρωτη σου εγκυμοσυνη,τι να πω....,σχετικα με τη συλληψη...ολα ειναι πιθανα!Μην αποκαρδιωνεσαι...ενα μωρο παντα ειναι δωρο Θεου,θα βρεις τη δυναμη και το κουραγιο να τα καταφερεις!Αλλωστε εισαι μια δυνατη γυναικα και σουπερ μαμα,μην το ξεχνας!Αν τελικα εισαι εγκυος,καλοδεχουμενο να ειναι!:):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΑΒΟ!ΚΑΙ ΕΓΩ 25 ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΣΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΧΙ ΤΩΡΑ.Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ(ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΕΛΕΙΚΑ)ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΕΙΧΕΣ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΧΕΣ ΑΙΜΑ?ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΜΟΥ ΗΡΘΕ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΟΜΩΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

περιμενα στις 19 νομιζω:unsure: και μου ηρθε στις 14! ναι ειχα κανονικα..τι ναπω...σιγουρα αν ερθει ειναι δωρο θεου..αλλα ειμαι σε μια φαση..πως να τοπω.παραξενη. ειχα χαθει λιγο με τον αντρα μου και τωρα ειμαστε τελεια! αλλα θελουμε να ανανεοθουμε σαν καινουργιοι..κατλαβατε?οχι με μωρο παλι.εχουμε την αναγκη να ξανανιωσουμε πιτσουνακια που λενε:P αυτος θα χαρει βεβαια αλλα δε ξερω...νομιζα οτι ειμαι κρυωμενη και εχω το στομαχι μου.αλλα δεν εχω τιποτα αλλο..μονο στο τσιγαρο τα βρισκω σκουρα..στο δευτερο ετσι καταλαβα οτι ειμαι εγκυος να φαναταστειτε..:dry: λετε ναμαι κατα φαντασια ασθενης?:P θα φανει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σουπερ μανουλα γεια σου κι απο μενα!αν και καπνιζα πολλααα χρονια πριν απο 3 μηνες σηκωθηκα μια ωραια πρωια και δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα εβαζα το τσιγαρο στο στομα.επαθα!ειπα αμεσως οτι ειμαι εγκυος γιατι το ιδιο συμπτωμα ειχα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη,αλλα απο τοτε μου ειρθε 3 φορες κανονικα περιοδος που σημαινει οτι δεν ειμαι κι ακομα και σημερα αναγουλιαζω και μονο στην ιδεα οτι θα καπνισω.δεν ξερω πως εγινε αυτο αλλα ευχομαι κατι αναλλογο να συμβαινει και με σενα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας και παλι!!:) λοιπον..οι αναγουλες σινεχιζονται και επειδη πιστευω οτι καμια φορα αν μας κολλησει κατι το προκαλουμε και απο μονοι μας πηρα τεστ!!!:unsure: ακομα δε τοκανα...τοχω στην τσαντα!! μαλλον το βραδυ μαζι με τον συζηγο..να τακουσει αν βγει θετικο!:angry::P

αυταα...θα σας πω νεα μαλλον αυριο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

supermama σου εύχομαι το καλύτερο αποτέλεσμα για σένα!! Ότι επιθυμείς αναλόγως την περίσταση!! Κάνε ένα τεστάκι ότι και να είναι το αποτέλεσμα τουλάχιστον να ξέρεις και να μην έχεις αγωνία!! Θα χαρώ να τα λέμε συχνά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κοπελα μου!!!Να σου ζησουν τα παιδακια σου!!!Να ειστε παντα υγιεις αγαπημενοι και ευλογημενοι!!!Ευχομαι οτι καλυτερο για σενα και την οικογενεια σου!!!Μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα οτι και να γινει!!Φιλακια και περιμενουμε νεα σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελικα εκανα το τεστ.. ουφφ!!δεν ειμαι αρνητικο βγηκε!!:cheer: ανακουφιστηκα πολυ αν και ενα μικρο μερος πισω στο μυαλο μου λυπηθηκε αλλα ειναι πολυ μικρο αυτο το μερος..:laugh: δε πειραζει αλλη φορα..να χαλαρωσω καιγω ναμαι πιο ετοιμη!!! αυταα!! αυριο φευγω διακοπες:woohoo: και ανηπομωνω!!δε ξερω ποτε θα γυρισω:dry: καλο καλοκαιρι λοιπον και ευχαριστω!!!φιλακιααα!!!!!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...