Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΩΡΌ ΣΤΟ ΡΙΛAΞ ??????


Recommended Posts

"καλησμερα" σε όλες τις μανούλες και τα μωράκια.....Θα ήθελα να ρωτήσω από ποτε βάζατε τα μωράκια σας στο ριλάξ και αν τα αφήνατε τα κοιμούνται εκεί...εγώ έχω αγοράσει ένα ριλάξ που κατεβαίνει τελείως η πλάτη και του αρέσει να κάθεται εκεί αλλα κάνει ????

Εσείς τι λέτε μήπως του κάνω κακό , βεβαια δεν τον αφήνω πολύ ??????

:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ τα παιδιά μου τα έβαζα από νεογέννητα και δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα. Φυσικά δεν θα το βάλεις και για βραδυνό ύπνο εκεί, αλλά μέσα στη μέρα όσο συχνά και να το βάζεις δεν είναι κακό.;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

glikeia mou ekoliou egw ton ebaza apo imerwn giati tou arese poli ekei den ithele kai polles agkalitses........mia xara einai to paidi!!!kai tin paidiatro pou eixa rwtisei mou eipe pws an i plati einai ksaplwmeni den iparxei problima

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ. ΑΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ.ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΛΙ ΟΧΙ. ΤΗΝ ΑΦΗΝΑ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • μηπως καθυστερήσει να μου τα στείλει...και γεννήσω και δεν τα έχω...πιο πολύ για το πως θα βγω απο την κλινική χωρίς κάθισμα 🤷 θα πρέπει αναγκαστικά να αγοράσω μετά!
    • Καλησπέρα και καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! Εγώ έχω μία άλλη περίπτωση συγγενούς ανωμαλίας, έχω δίκερο μήτρα που είναι χωρισμένη σε 2 κοιλότητες. Όσους γυναικολόγους είχα επισκεφθεί μου έλεγαν ναι θα κάνεις παιδί αλλά θα έχεις 2-3 αποβολές μέχρι να ανοίξει λίγο η μήτρα! Ταλαιπωρη΄θηκα αρκετά και άλλαξα 4 γιατρούς μέχρι να καταλήξω στον τωρινό. Στο μεταξύ είχα 4 αποβολές και ανακαλύψαμε και μία αδυναμία στο σπέρμα. Εν τέλει έχω τώρα την κόρη μου, 15 μηνων, με φυσική σύλληψη! Είμαι τώρα 40 ετών, ελπίζω να σου έδωσα θάρρος!!!
    • Καλησπέρα @AGAPOULLA1993! Το αντιμετώπισα κ εγώ αυτό με την μικρή μου. Διήρκησε λιγο παραπανω απο χρονο , μετα σταδιακά τα προσθέσαμε κ τώρα στα 2.5 έτη τρώει τα πάντα.  Ως προς τον θηλασμό ναι , δεν έτρωγα τίποτα που να περιέχει έστω κ ίχνη. Είναι λίγο δύσκολο στην αρχή αλλά μετά είναι μια συνήθεια. Εμείς θηλασαμε μέχρι τα 2 έτη,  οπότε όπως καταλαβαίνεις το περάσαμε μαζί!! Σου στέλνω μπόλικη δύναμη και υπομονή!! 
    • Άντε ωραία ξεκινήσατε και εγω τώρα λέω αύριο να κάτσω να τα ξεδιαλέξω να βγάλω αυτά που θα χρειαστώ για τους πρωτους μηνες γιατί τα έχω λίγο μπερδεμένα όλα μαζί καλοκαιρινά χειμωνιάτικα δεν τα έχω χωρίσει 
    • Και εγω δεν έχω πάρει μπιμπιλινα καθόλου και μερικά αλλά πραγματακια που θα χρειαστώ  γιατι αγχώνεσαι μήπως τελικά δεν σου τα στείλει καθόλου και ψάχνεσαι τελευταία στιγμή ; Γιατί αν σου τα στείλει και αργότερα δεν σε πειράζει ένα καθάρισμα θα θέλουν μόνο  αλλα να πω την αλήθεια και εμένα μου έστειλε η ξαδέρφη  μερικά πράγματα πληρωσα μεταφορική να έρθουν στο χωριό και τελικά ήταν άχρηστα πχ το κάθισμα του αυτοκινήτου ήταν για πέταμα αγόρασα άλλο τελικά και μερικά ακόμα που μου έστειλε τα πέταξα έκλαψα τα λεφτά που έδωσα στην μεταφορική 😕
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...