Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ειδα τα επιπλα στο τρικυκλο στο trikiklo.gr και τα ερωτευθηκα με την πρωτη ματια! :woohoo: :woohoo:

δε μενω Αθηνα ομως και τους εστειλα ενα mail αλλα μου ειπαν οτι μπορω να τα κλεισω μεσω του on line shop και να πληρωσω μεσω τραπεζης

η ερωτηση μου ειναι αν καποια-ος απο εσας εχει κανει το ιδιο και αν ηρθαν σωστα τα πραγματα, ακομη επειδη θα τα στειλουν με μεταφορικη σας ειχαν σταλει με καλη συσκευασια και χωρις συμαδια ή τα φορτωνουν οπως να ναι? γενικως εχετε αγορασει κατι απο εκει? βγηκε καλο?

Δημοσίευση

ειναι πολυ καλο καταστημα.εχω παρει διαφορα απο εκει,τα παρηγγειλα τηλεφωνικα.Τα εβλεπα στο site τους και επι τοπου τηλεφωνησα εδωσα τους κωδικους και ολα οκ.Ηρθαν με κουριερ σε μενα και πληρωσα με αντικαταβολη.Ολα ηταν ενταξει.

Δημοσίευση

εδωσαν σε μια φιλη μου το καροτσι της stokke,ειναι σουπερ απο design,ειπε και αυτη να παρει το πορτ μπεμπε αλλα τελικα δεν το χρησιμοποιησε.ηταν μικρο για το μωρο της.Οταν ειναι το πρωτο παιδι δεν ξερουμε καποιες βασικες λεπτομερειες και παμε και αγοραζουμε συμφωνα με το γουστο μας μονο.Αλλα τελικα πρεπει να ρωταμε τις πιο εμπειρες.Τωρα μου λεει οτι θα επαιρνε ενα chicco η καποιο τελοσπαντων πιο οικονομικο,ξερεις αυτα που εχουν μαζι και καθισμα αυτοκινητου τα λεγομενα πολυ-καροτσια:laugh: οπως και για το κρεβατακι καλο ειναι να σιγουρευτεις αν χωραει και στην κρεβατοκαμαρα σου αφου τον πρωτο καιρο θα ναι εκει το μωρο.Και για ποσο καιρο θα το εχει το μωρο.Και εκει την πατησε γιατι αυτο που πηρε ισα ισα μπαινει στο δωματιο...το επιπλο της αλαξιερας.για μενα ειναι τσαμπα χρηματα.μπορεις να βρεις τετοιο επιπλο απο ικεα κ να προσθεσεις την αλαξιερα μονη σου.

Δημοσίευση

τωρα που το λες...παω να ανοιξω θεμα για το που θα κοιμαται στην αρχη το παιδι...

παντως την κουνια θα την παρω...σου μηλαω για ερωτα παιδι μου :laugh:

το καροτσι δε το παιρνω, ουτε πορτ μπεμπε γιατι θα γεννησω καταχειμωνο και σιγα μη μου χρειαστει, η αδελφη μου πηρε το bugaboo cameleon το οποιο εκανε με τα extra του πανω απο 1000 ευρω και δεν την εχει βολεψει και τωρα εχει chicco και αυτη! Το πορτ μπεμπε και η αδελφη μου το χρεισημοποιησε μονο για 20 μερες! μετα ειχε το maxi cosi. Εγω λεω να παρω το bugaboo bee το οποιο κανει και για νωρις και για μετα :)

Δημοσίευση

και κατι ακομη!εγω ειχα καλαθι.αλλα τελικα τον κοιμιζα απο την πρωτη μερα στο κρεβατακι του (μαζι μας στο δωματιο),στο καλαθι 1.εκανε αλλεργεια και 2. δεν χωρουσε μετα απο καποιες μερες...το πεταξα κι αυτο:) .Αφου ειπα στο 2ο θα περιμενω να γενηθει να δω το υψος του και μετα ισως παρω λικνο,αλλιως παλι στο κεβατακι.Δεν ξαναπεταω πραγματα!

Δημοσίευση

bebadomama έγραψε:

και κατι ακομη!εγω ειχα καλαθι.αλλα τελικα τον κοιμιζα απο την πρωτη μερα στο κρεβατακι του (μαζι μας στο δωματιο),στο καλαθι 1.εκανε αλλεργεια και 2. δεν χωρουσε μετα απο καποιες μερες...το πεταξα κι αυτο:) .Αφου ειπα στο 2ο θα περιμενω να γενηθει να δω το υψος του και μετα ισως παρω λικνο,αλλιως παλι στο κεβατακι.Δεν ξαναπεταω πραγματα!

αλλεργεια ε?...πωπω...σημερα ηρθα σπιτι και θα πετρησω τις διαστασεις να δω τι χορο εχω, συγουρα χωραει λικνο, απλα να δω το μεγεθος

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν γνωρίζω για το ντουφαλακ αν επιτρέπεται, κι εγώ στο τσακ το γλίτωσα...Υπέφερα κι εγώ στην εγκυμοσύνη από δυσκοιλιότητα και τελικά έφυγε τελείως τρώγοντας 5 6 μανταρίνια το πρωί πριν φάω οτιδήποτε άλλο, πίνοντας 2 λίτρα νερό τη μέρα και επειδή είμαι απο παραθαλάσσιο μέρος έκανα σαλάτα βραστή κριταμο μερικές φορές την εβδομαδα. Και σώθηκα...όχι απλά καλυτέρευσε η κατάσταση, αλλά σταμάτησε πλήρως η δυσκοιλιότητα..
    • @Ioanna6 κ εμας χωρις πάνα την μετράει. Πάντως εμένα ήταν 3700 τον Νοέμβρη π πήγαμε κ αρχές Γενάρη την βρήκε 4150 κ όταν ρώτησα αν είναι λίγα μ είπε μια χαρά είναι σε σχέση βάρος ύψος (αποκλειστικός θηλασμός) εσένα ποσό έβαλε από την τελευταία φορά; 
    • Γέννησα δύο φορές με καισαρική, όχι δεν έκανα ενέσεις κορτιζόνης. Βέβαια γέννησα στον 9ο μήνα και τα δύο, δεν ήταν πρόωρα. Ναι κλείνεις ραντεβού για προεγχειρητικο. Για την επέμβαση σου κλείνει ο γιατρός σου. 
    • Καλησπέρα, εγώ γεννάω με καισαρική σε ιδιωτικο,θα κάνω 4 ενέσεις κορτιζόνης,2 μερες πριν τον τοκετό ανά 12 ωρο και προεγχειρητικό την προηγούμενη ημέρα,που περιλαμβάνει καρδιογράφημα και αιματολογικές!Το ραντεβού εννοείς για το χειρουργείο???Αυτό το κλείνει ο γιατρός σου.
    • Έχω ακούσει η αλήθεια είναι πως είναι λίγο κουραστικό για το μωρό αλλά θα είναι 1 έτους τότε οπότε νομίζω ίσως θα κοιμάται και πιο εύκολα, θα κάθεται και πιο εύκολα πχ με την μαμά μου αν χρειαστεί ή με τους παππούδες αργά στο σπίτι ή και στο κέντρο ακόμα και να κοιμηθεί.. δεν ξερω ακόμα πάντως είμαστε στην σκέψη. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...