Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΕΠΑΦΗ ΗΤΑΝ Η 8ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛ

Recommended Posts

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΕΠΑΦΗ ΗΤΑΝ Η 8 ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΛΛΑΒΕΙ?ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ EGG ΥΓΡΑ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΩΟΡΗΞΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ?ΔΗΛ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ?ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.:unsure::( :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι άγχος είναι αυτό παιδάκι μου;;; :huh::unsure:

Καταρχήν! Η σύλληψη δε γίνεται αμέσως μετά την επαφή! Τώρα που μιλάμε μπορεί να μην έχει γίνει ή να γίνεται τώρα! Η σύλληψη μπορεί να γίνει μέχρι 3 μέρες μετά την επαφή.

Τι κύκλο έχεις;;

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ,ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΗ 10Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΜΗ,ΟΥΤΕ ΩΟΡΗΞΙΑ ΕΙΧΑ-ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ,ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΥΚΛΟ 28 ΜΕΡΕΣ,Η 14Η ΕΙΝΑΙ Κ Η ΠΙΟ ΓΟΝΙΜΗ,Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙς ΩΟΡΗΞΙΑ...ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ-ΤΙΣ ΟΠΟΙΕς ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙς ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!

εΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ 9 ΜΗΝΩΝ..

ΦΙΛΑΚΙΑ!!

ο κυκλοσ μου ειναι 27-28ημερων τουσ τελευταιουσ μηνεσ .εχεισ δικιο να μην αγχωνομαι.Σημερα μου φαινεται οτι ειναι η μεγαλη μερα γιατι για υστερα απο πολυ καιρο εχω αυτα τα εγγ υγρα που λετε και μπηκα και στον φαρμακευτικο συλλογο που λετε με στατιστικη και οντωσ σημερα μου δειχνει να ερθω σε επαφη......θα βαλω ολην μου την τεχνη(χιχιχιχι)χαλαραααα ομωσ .το ξερω οτι η συλληψη γινεται στισ 3-6μερεσ.παντωσ σε ευχαριστο πολυπολυ κοριτσακι γλυκο!!!!

σε ευχαριστω πολυπολυ για αυτα που μου λεσ mammydi θα τα τηρησω βεβαια οσο μπορω,(χιχι)το να μην αγχωνομαι.φιλακιααααααααα πολλα.

Δώστου να καταλάβει φιλενάδα... και ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!!! Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται! Φιλάκια πολλά-πολλά και... καλό βόλι!!!

καλησπερα αγαπη μου..

στον κυκλο σου θεωρητικα η ωορηξια γινεται την 13-14 μερα..αυτο ομως δεν ειναι απολυτο..η ωορηξια μπορει να γινει οποιαδηποτε μερα του κυκλου, επηρεαζεται απο διαφορους παραγοντες, οπως το αγχος, η ψυχολογια, απο ενα κρυωμα κλπ...

γι'αυτο λοιπον εγω αυτο που εχω να σου πω ειναι..απλα να κανεις οσο περισσοτερο ερωτα μπορεις και θες φυσικα με τον αντρουλη σου..κανα δυο μερες μετα που σου τελειωνει η περιοδος και μεχρι την 18-20η μερα του κυκλου σου..οχι καθε μερα, μερα παρα μερα...και να δεις που συντομα θα μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!

μηναγχωνεσαι και μη μετρας..κανε ερωταααααααααα!!!!!!

φιλακια!!!

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΡΩΤΑ ΤΗΝ 8Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΑΡΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ ΤΗΝ 11Η ΑΡΑ ΔΙΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΟΜΩΣ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...