Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

έχουμε κάνει εξετάσεις. Το σπέρμα του άντρα μου είναι τέλειο. Εγώ έχω το θέμα ότι δεν κάνω ωάρια. Νομίζαμε με τα serpafar ότι θα γίνει κάτι αλλά είδε μόνο ένα το οποίο δεν είναι σίγουρο ότι θα φτάσει μέχρι τέλους. Γι΄αυτό είπε ο γιατρός αν τελικά γίνει να πάμε από τώρα για σπερματέγχυση να αυξήσουμε τις πιθανότητες. Αν αυξάνονται. Πάντως εγώ σήμερα 13 ημέρα έχω σημάδια ωορρυξίας.

Για να δούμε

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Γεια σου και απο μενα δεν θα επαναλαβω τα ιδια με τα κοριτσια πιο πανω διοτι πολυ απλα συμφωνω μαζι τους .εγω ενα θα σε ρωτησω :πως η γιατρος χωρις να εχει ολοκληρωμενες εξετασεις στα χερια της αποφασιζει να σας βαλει σε τετοια διαδικασια?????????????? και αν ειναι κατι απλο που διορθωνεται γιατι να υποβαλλεις τον οργανισμο σου και την ψυχολογια σου σε τετοια δοκιμασια ????? οσο για το ψυχολογικο των ανδρων:angry:................ δεν θα το σχολιασω, εμεις τι να πουμε που τραβαμε τα ελεη του θεου ?

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ : ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ .

Δημοσίευση

Εγώ έχω κάνει όλες τις εξετάσεις 820€ έσκασα στο ΙΑΣΩ. Βρέθηκε θέμα με τα αντιπατρικά και έκανα τα εμβόλια. Το θέμα είναι ότι έχω χάλια κύκλο και μήνες λόγω προλακτίνης. Γιαυτό πέρνω τα serpafar για να κάνω ωάρια γιατί δεν κάνω. επειδή κάναμε ένα είπε ο γιατρός να το εκμεταλλευτούμε και να κάνω την σπερματέγχυση. Τελικά δεν απέδωσε-αδειαθέτησα. Ο γιατρός μου μας πάει σιγά σιγά. Ένα βήμα κάθε φορά. Πρώτα μόνοι μας, μετά τα χάπια, μετά χάπια ένεση και σπερματέγχυση. Τώρα επειδή θα λοίπουμε όλοι για διακοπές ξεκίνησα τα χάπια σε φυσικό κύκλο. Αν δε γίνει τίποτα βλέπυομε τον σεπτέμβη

Δημοσίευση

καλη μερα κοριτσια.και εγω πρωτου θα εκανα εξετασεις και μετα θα πηγαινα για την σπερματεγχυση. η δικια μου κατασταση τελειως μπαρδεμενη. ενα χρονο πηγαινα σε ενα γυναικολογο,τιποτα,αρχισαμε την θεραπια με την κλομιφενη και Πρεγνυλ, 2 μηνες. εχω παει και στο εξωτερικο, εκει μου ειπανε να μεγαλωσω την δοση των φαρμακων και παραληλα να πινω και εστριδιολη η οποια παχαινει το ενδομητριο, οταν γυρησα,αλλαξα τον γιατρο, ο οποιος, μου ειπε οτι εχω πιει παρα πολλα φαρμακα,περισσοτερα απο το οριο.και το ενδομητριο μου εχει γινει χαλεια.μονο 5.4 μμ και μου ειπε,οτι το αλλο μηνα να μην πιω τιποτα, για να συνελθει το ενδομητριο μου,και αν εχω το οθυλακιο, πρεπει, λεει να το εχω, με τοσα φαρμακα που εχω πιει, και να εκμεταλλευτούμε το αλλο μηνα κανοντας την σπρματεγχυση. γιατι κανουμε τισ προσπαθιας με τον ανδρουλη μου 2 χρονια :( τις εξετασεις ολες εχουμε). απλα δεν ξερω αν συμφερει να κανουμε σπερματ. με ενα ωαριο. αν και εχω ακουσει οτι καλυτερα να κανουμε με ενα ωαριο αλλα καλο,παρα πολλα και κακης ποιοτητας.επειδη ο καινουργιος γιατρος ανηκει στο Λητω,φοβαμαι πως θα ειναι πολυ ακριβος. μπορω να αντεξω 350 ευρω για σπερματεγχυση, αλλα περισσοτερα... :( σε αλλο φορουμ ο γιατρος ειπε οτι 5-6 μηνες μπορεις να πινεις φαρμακα. τελος παντων 4 γυναικολογοι 4 διαφορετικες γνωμεις.εχω μπαρδευτει τελειως!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και το κατσικίσιο όμως δε προορίζεται για το κατσικάκι; 😅😅  πφφ εν τω μεταξύ εδώ Πορτογαλία είναι πολύ δύσκολο να βρω κατσικίσιο και να το αντικαταστήσω πλήρως απ το αγελαδινό... Και δη πλήρες... Τα περισσότερα που βρίσκω είναι ημιπαχα, και να ταν μόνο αυτό το πρόβλημα... Μόνο σε ΒΙΟ καταστήματα που και είναι μακράς διαρκείας κατσικίσιο, και κάνει και 5.5Ευρώ το λίτρο...! Το 1λτ μας πάει 2 μέρες - δε βγαίνει να δίνουμε 5,5Ε κάθε 2 μερες 😂😅 Του έχω δώσει και πρόβειο και κατσικίσιο γιαούρτι, τα βάζω εναλλαξ, αλλά κι αυτά δυσεύρετα και αρκετά ακριβά από ΒΙΟ μαγαζιά...  Κι είναι κι αυτό το καταστημα, που μάλλον βάζουν και το μαγικό ζωμό του Πανοραμιξ μέσα, αλλιώς δε μπορώ να δικαιολογήσω τα 25,29Ε/Λ 🤯🤯🤯🤯
    • Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.Σορυ που πετάγομαι αλλά πρώτη φορά ακούω ότι άλλαξαν τα όρια στην καμπύλη.Εγω την έκανα μέσα Δεκεμβρίου.Εχουν καταλάβει ότι πρόκειται για κύηση;Είναι αλλες οι μετρήσεις...Λέω μήπως μπερδεύτηκαν.
    • Πλάκα κάνεις τώρα ;;; Εγώ είπα πως είναι μια χαρά μολις την είδα στην μια ώρα η καμπύλη 157 και εγώ έτσι ήξερα 180 πως  είναι 🤦‍♂️ πωπω  στειλε μας τι θα σου πει ο γιατρός .. τι 140; Να γελάσω ή να κλάψω δεν ξέρω.. πόση γλυκόζη έκανες ξέρεις ; 75 ή 100 ;
    • Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...