Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Koριτσια μου καλημερα!!

Ο Ορεστης μου εγινε τεσσαρων μηνων πριν 2 μερες και με την ευκαιρια εφτιαξα ενα video με τις ομορφες στιγμες που μας χαρισε!!

Να χαιρεστε τα μωρακια σας στις εγκυουλες καλη λευτερια και στα κοριτσια που προσπαθουν καλη επιτυχια !!

Δημοσίευση

να χαιρεσαι τα υπεροχα αστερακια σου :woohoo:

να σου ζησει ο παιδαρος κ να γινει σαν τα ψηλα βουνα

:silly: :woohoo: :P

ΥΓ ασχετο αλλα σε ευχαριστω που με εκανες φιλη στο facebook

φιλια κ παλι να σου ζησει:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΠΩΠΩ ΜΟΜ3 ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΚΑΛΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΣΑ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ.ΑΥΡΙΟ ΕΜΕΙΣ ΣΑΡΑΝΤΗΖΟΥΜΕ.ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ .ΦΟΒΕΡΟ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ.ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ

Δημοσίευση

Άχου τι όμορφο!!! Συγκινήθηκα!! Να σου ζήσει!! Να'ναι και οι τρεις γεροί και δυνατοί και να τους καμαρώνεις πάντα!! Δεν βλέπω την ώρα να γεννηθεί κι ο δικός μου μπεμπάκος.. και να τον πάρω αγκαλιά!!

Δημοσίευση

Πω πω τι υπέροχο βίντεο και τι υπέροχο μωράκι. Να σου ζήσουν γλυκιά μου τα παιδάκια σου. Τύχη και υγεία να έχουν στην ζωή τους.:)

Τι τέλειο όνομα του δώσατε, μου αρέσει τρελλά το Ορέστης.:woohoo:

Δημοσίευση

ΑΙΓΛΗ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ, ΚΟΥΚΛΑ ΜΑΜΑ, ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΠΑΙΔΙΑ(ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΠΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ;) )!!!!!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΡΕΣ!!!!

ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ :P !!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Πώ πω τι βιντεάκι είναι αυτό !!! Πολύ συγκινήθηκα. Να χαίρεσαι τα κουκλάκια σου. Χρόνια Πολλά στον Ορέστη σου και να τον καμαρώσεις στα ανώτερα...

Είσαι πολύ γλυκειά ! Επίσης χαραμίζεσαι εσύ παιδάκι μου... Μήπως πρέπει να δουλέψεις στην τηλεόραση στο video μοντάζ ?

Έχεις τρομερό ταλέντο κούκλα μου !!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...