Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακια μετα απο τοσα χρονια ακομα δεν μπορω να το πιστεψω.....

mom 3 παρα πολυ ομορφεσ αναμνησεισ να χαιρεσαι και συ την οικογενεια σου :kiss:

Σισσιώ μου αφου το πηρα εγω που ελεγα οτι θα πηγαινω με την μαγκουρα γιαγια να το δινω :dry: τα παντα γινονται πλεον πηγαινε στισ εξεταστικεσ ποτε δεν ξερεισ ποτε θα ειναι η τυχερη σου:)

:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: ΜΠΡΑΑΑΑΑΒΟΟΟΟ!!!! ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ......ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΠΑΝΤΕΙΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ...ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ :blush: ... ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΟΥΛΕΥΑ(ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΟΥΛΕΥΑ), ΕΚΑΝΑ ΙΤΑΛΙΚΑ, ΕΚΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ PROFICIENCY KAI ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΝΑ "ΤΡΕΧΕΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ :blink::blink::blink: ΤΡΕΕΕΕΛΑΑΑΑΑ ΠΑΝΙΚΟΣ.....ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ 2006!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ!!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

happy mammy μια χαρα το τελειωσεσ κοπελα μου εχω εκανα χρονια να τελειωσω των νηπιαγωγων και γιατροσ να ημουνα παλι θα ειχα τελειωσει:blink::blush:

τα 3 τελευταια χρονια χρωσταγα αυτη την ρημαδα την φιλοσοφια τησ παιδειασ 1......:angry:

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια και από εμένα.. Είδες τελικά όλα πρέπει να γίνονται στην ώρα τους αλλά και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. Εγώ ευτυχώς το είχα πάρει σχετικά νωρίς. Έχω τελειώσει "Πληροφορική" στο Πανεπιστήμιο Πειραιά αλλά ο αντρούλης μου τα είχε παρατήσει και όταν παντρευτήκαμε αποφάσισε να το τελειώσει... Τώρα είμαστε παντρεμένοι, έχουμε μωρό, δουλεύουμε και ο άντρας μου δίνει και εξετάσεις για να περάσει τα μαθήματα που έχουν ξεμείνει... Άσε τρέλα. Πάντως σου εκφράζω τα συγχαρητήρια μου και σου εύχομαι ολόψυχα πολύ καλή σταδιοδρομία....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...