Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!!

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΡΕΣΚΙΑ-ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ!!!!!!!!:kiss: :kiss: :kiss: ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ.ΤΙΠΟΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ Κ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ.Κ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΚΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΜΩΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙΟΤΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

:kiss::P ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΑΑΑΑΡΑΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΚ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ "ΚΟΛΠΑΚΙΑ'ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΟΥ "ΠΙΑΝΕΙΣ"ΑΜΕΣΩΣ.ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ.:woohoo:

Καλώς ήρθες κι από μένα... Εύχομαι πολύ σύντομα να έρθει και το 2ο παιδάκι σας... Να χαίρεσαι και την κορούλα σου!! Εγώ είμαι η Έλενα 27 χρόνων κι έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι! Είναι αγοράκι και τον περιμένω μέχρι τις 6 Αυγούστου! Θα χαρώ να τα λέμε!

ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΕΛΕΝΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ.ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ TINKYBEL

ΠΕΣ ΜΟΥ Κ ΜΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΜΗΠΩΣ Κ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ Κ ΜΕ ΕΜΑΣ,ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ TINKYBEL!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.

ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ Κ ΑΓΧΟΥΣ.

ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ:laugh:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ Κ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΑΣ Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΩ Κ ΕΓΩ ΠΑΡΕΑΚΙ ΣΑΣ

KΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!!!!!ΕΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.(ΧΙΧΙ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ.(ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ).ΕΓΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΠΙΑΣΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΥΕΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΔΗΛ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΑ ΕΠΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.:blink:

Γεια σου!!!!Φυσικα και σε καλοδεχομαστε και χαιρομαστε που γινομαστε ολο και πιο πολλες και το φορουμ γεμιζει εμπειριες,αποψεις και φιλιες!!!Να χαιρεσαι το παιδακι σου και με το καλο να ερθει και ο δευτερο!!!Ευχομαι ολοψυχα συντομα!!!Αληθεια εχεις κανει καμια εξεταση?Ρωταω επειδη το πρωτο ηρθε τοσο ευκολα ενο στο 2ο προσπαθειτε καιρο!!!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ

καλως ηρθες εγω ειμαι η αναστασια 33 χρονων μανουλα εδω και 11 1/2 μηνες αντε μεγαλωνει πολυ η παρεα μας και χαιρομαι πολυ οταν ερχεται ενα νεο μελος να σου ζησει το παιδακι σου και με το καλο να ερθει και το δευτερο

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 7ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ 31ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1ΧΡΟΝΟ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ 2ΜΕ 3 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΝΑΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ!ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΖΙΦΟΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ "Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ"ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ.ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΤΙΣ ΕΙΔΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΗΧΕΙΣ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΡΧΙΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΩΑΡΙΟΥ.ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!!!!!!

• 1 month later...

aristina moy gia soy to ksero pos kathisterisa na soy apantiso alla mia mpeno mia den mpeno.apo tote poy ekana tin kori moy prin apo 5.misi xronia ektote den exo kanei kamia eksetasi plin mias foras ormoniki itn ayti .tin edikse ston giatro moy kai moy eipe ola kala.fisiologika.kathe xrono kano tin eksetasi παπ αι και ολα καλα,μα χαρουλα.τι να πω!!!!!!!παντωs αυτο που ξερω ειναι πωσ υπαρχει πολυ αγχοs poly ma poly!!!!!!!!:unsure:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...