Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κούκλα Αγγελικούλα!! Μια γλύκα!! Να σου ζήσεις!! Η 2η φώτο είναι τέλεια!!

Έλενα.. κι η δικιά σου δεν πάει πίσω!! Κούκλα!! Να την χαίρεσαι!!

Φαντάζομαι θα σας έχουν ξετρελάνει κορίτσια;;;

Δημοσίευση

AXXXXXXXXXXXX!!!!!!!ZHLEYW THLELW KAI EGGREMNOYS AN KAI ME THN VASILIKH DEN THA MPORESOYME NA PAME.

THA ERTHW KATA TIS 7 AYGOYSTOY AN MPORESEI H MANA MOY KAI MOY KRATHSEI TO PAIDI OTAN THA MASTE MEGANHSI THA ERTHW SIGOYRA KATHISMA TWRA GIA TIS ALLES PARALIES BLEPOYME.AN ERTHW NA KANONISOYME NA BRETHOYME STO KATHISMA.

Δημοσίευση

happy mammy έγραψε:

:cheer: :silly: :woohoo: ΑΠΑΙΧΤΗ, ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΑ!!! ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ.....ΠΩ ΠΩΩΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ Η ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΧΕΡΙΑΣΕΙ :lol::lol::lol: !!!!

Η ΩΡΑΙΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΕ!!!!

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΙΩ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΕ, ΑΨΟΓΟ!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΓΙΑ ΦΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΣΑΝ ΛΥΚΟΣ!!!;)

:kiss::kiss::kiss:

...prodosia.....omerta....

Δημοσίευση

Απανταχού κοριτσομάνες, θα σας παρακαλούσα από την άλλη εβδομάδα που θα γεννήσω να μου έχετε συγκεντρώσει ένα άλμπουμ με τις κόρες σας σε πόζες με μαγιώ και επίσημο ένδυμα για να διαλέξει ο μικρός μου πρίγκηπας που οσονούπω βγαίνει...!

όχι, όχι δεν πρόκειται να γίνω εγώ "θανάσιμη πεθερά", αρκεί να βρεί ο γιός μου ένα κορίτσι που θα το εγκρίνει και η μανούλα..(πλάκα κάνω καλε)

Αγγελική μου η κόρη σου είναι top model, και τη βλέπω σε μερικά χρόνια να έχει δική της πρωϊνή εκπομπή. ΠΟιά Β.Καγιά, ποιά Μενεγάκη, η δικιά σου έχει μάθει να "παίζει" με το φακό εκ γεννετης!!!

Να σου ζήσει η κούκλα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...