Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου χαθήκαμε, άνοιξαν οι μέρες είμαι όλη μέρα βόλτες με την σβουρίτσα μου.

Έχουμε ξεκινήσει τα μπανάκια μας , και σας δείχνω την κορμάρα της κόρης μου!!!

Θα προσπαθήσω να βάλω 3 φωτογραφίες

post-3593-13873934697816_thumb.jpg

Δημοσίευση

:cheer: :silly: :woohoo: ΑΠΑΙΧΤΗ, ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΑ!!! ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ.....ΠΩ ΠΩΩΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ Η ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΧΕΡΙΑΣΕΙ :lol::lol::lol: !!!!

Η ΩΡΑΙΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΕ!!!!

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΙΩ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΕ, ΑΨΟΓΟ!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΓΙΑ ΦΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΣΑΝ ΛΥΚΟΣ!!!;)

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Να το ρουφήξεις σου έρχεται... Να σου ζήσει η κουκλάρα σου !

Είναι ένα κουκλάκι... Να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς ! Είναι μια μπουμπού αυτή που θα κλέψει καρδιές... Άντρες κρυφτείτε έρχεται η ΚΟΡΜΑΡΑ...

Να την χαίρεσαι .....

Δημοσίευση

Ποπο!!

Τι κουκλίτσα όμορφη και ναζιάρα είναι αυτή?

Να τη χαίρεστε!

Καλά πολύ γέλιο έχει! Με τα μαγιό δεν παίζεται και ειδικά με το ύφος της όταν ΄΄ρουφάει ΄΄ το φραπεδάκι της!!!

Φτου σου κορμάρα μου :cheer::cheer:

Δημοσίευση

Συντοπιτισσα να τη χαιρεσαι τη κορμαρα σου!!! και μενα τον Αυγουστο που θα επιτρεπεται να κανουμε μπανια θα ειναι εξι και ειμαι στην αναζητηση μαγιω!!! Και μενα μακροβουτια στο Καθισμα στο Μικρογιαλο, στον Αγιο Πετρο....Αχχχχ που εισαι Αυγουστε??

Φτου σκορδα Αγγελικη ειναι Θεα!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Συντοπιτισσα να τη χαιρεσαι τη κορμαρα σου!!! και μενα τον Αυγουστο που θα επιτρεπεται να κανουμε μπανια θα ειναι εξι και ειμαι στην αναζητηση μαγιω!!! Και μετα μακροβουτια στο Καθισμα στο Μικρογιαλο, στον Αγιο Πετρο....Αχχχχ που εισαι Αυγουστε??

Δημοσίευση

harap έγραψε:

Αγγελικούλα μου τί κούκλα είναι αυτή? Και ύστερα λένε για τη Βίκυ Καγιά. Μάλλον δεν έχουν ξετρυπώσει την κορμάρα ακόμα.

KOUKLITSA MOY PIA KAGIA APO SKLENARIKOVA KAI PANO EIMASTE!!!

SE ENA TONO PIO PAXOYLO.

EINAI H SKLENARIKOVA ME TIS DIPLES TIS KAI TA PRIGOULIA TIS!!!!!~~!

SE PIO AFRATI EKDOSI:laugh: :laugh:

Δημοσίευση

tinky09 έγραψε:

Συντοπιτισσα να τη χαιρεσαι τη κορμαρα σου!!! και μενα τον Αυγουστο που θα επιτρεπεται να κανουμε μπανια θα ειναι εξι και ειμαι στην αναζητηση μαγιω!!! Και μετα μακροβουτια στο Καθισμα στο Μικρογιαλο, στον Αγιο Πετρο....Αχχχχ που εισαι Αυγουστε??

LEFKADA MENEIS?????

KATHISMA PAW SINEXIA ALLA XORIS TIN MIKRI LOGO KIMATOS KAI EINAI LIGO MAKRIA MES TON ILIO

Δημοσίευση

AGGELIKI LEFKADA έγραψε:

mpikini_paralia.JPG

καλεεεεεεεε τι γκομεναρα ειναι αυτη με το μαγιουδακι της????????????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: μππουμπουκα ομορφηηηηηη:silly: :silly: :silly: :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly:

καλα μπανακια και να την προσεχεις μανουλα, γιατι θα μας την κλεψουν την κορμαρα την τσουπρα!!!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :) :) :) :) :) :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) μαναρακιιιιιιιιιι ομορφοοοο!!!!

Δημοσίευση

Καλά ε;; Είναι κουκλάρα! φτου φτου φτου..όταν θα μεγαλώσει θα τρελάνει άντρες!!

Αν και μόλις είδα το ποστ νόμιζα ότι έπρεπε να βγάλουμε τις δικές μας κορμάρες και φοβήθηκα! ΠΟυ να πάω με 3-4 δίπλες στην κοιλούμπα μου;;Ασε..για φέτος το ξεχάσαμε το μπικίνι..ας το φορέσουν κουκλάρες σαν την κόρη σου που θα κάνουν και μπαμ!!!χεχε

Δημοσίευση

πω πωω πως μεγαλωσε καλε!!!καθεται κιολας!! φοραει μπικινι ,πινει φραπε!ποτε περασε ο καιρος?

ουρες θα κανουν τα αγορακια για χαρη της!!!

αγγελικη μου μεγαλωσε πολυ η κουκλα σου!!!να τη χαιρεσαι!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...